Fix: Roku Remote fungerer ikke

Roku er det firma, der fremstiller Roku-afspillere eller enheder, der fungerer til streaming af tv-shows og film fra internettet til dit tv. Og videoindholdet, der leveres af Roku, kan være gratis eller betalt afhængigt af indholdet. De fleste af de berømte streamingtjenester som YouTube, Amazon, Netflix, Hulu og mere er tilgængelige på Roku og fungerer som apps på en smartphone. Roku-enhed eller sticks leveres med forskellige versioner eller stilarter, men de er som en lille sort boks.

Der har dog været mange rapporter fra brugerne om, at deres Roku-fjernbetjeninger ikke fungerer, uanset om fjernbetjeningerne er nye eller brugt. Nogle gange er brugerne ikke i stand til at parre fjernbetjeningerne, og nogle gange er fjernbetjeningerne allerede parret, men stopper med at arbejde uden nogen grund.

Hvad får Roku Remote til ikke at fungere?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at gennemgå forskellige brugerrapporter og de reparationsmetoder, de brugte til at løse problemet. Vi fandt ud af nogle af grundene, der kan være årsagen til, at fjernbetjeningen ikke fungerer.

 • Døde batterier: Den mest almindelige årsag til, at en fjernbetjening ikke fungerer, vil altid være på grund af de døde batterier.
 • Parring af fjernbetjening: Hvis din enhed er ny, som du lige har købt, skal parringen af ​​fjernbetjeningen med enheden være, og uden at disse to er parret, fungerer den ikke.
 • Genkender ikke: Nogle gange holder fjernbetjeningen eller enheden op med at genkende hinanden af ​​nogle årsager (selv de er allerede parret), hvilket stopper kommunikationen mellem dem.
 • Wi-Fi-forbindelse: Hvis der ikke er noget Wi-Fi tilgængeligt, fungerer enheden og fjernbetjeningen begge ikke. Den forkerte kanal på en router kan også forårsage et parringsproblem.

Bemærk: For at linke Roku-fjernbetjeningen til din Roku-enhed eller stick, skal du have en Wi-Fi-forbindelse for at den kan fungere, ellers fungerer den ikke. Og hvis du har Wi-Fi og prøver at parre det, men det stadig ikke virker, så skyldes det, at din Wi-Fi ikke er indstillet til "Kanal 11”Som findes i dine internetrouterindstillinger.

Inden vi bevæger os mod metoderne, skal du sørge for, at din fjernbetjening er kompatibel med enheden, før du prøver disse metoder. Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, vil vi gå videre mod metoderne

Metode 1: Parring af Roku Remote

De fleste mennesker bruger den for første gang og vil ikke være opmærksomme på, hvordan man parrer Roku Remote med Roku-enheden, og de vil fortsætte med at kontrollere fjernbetjeningen for rettelsen. Du skal først parre fjernbetjeningen med din enhed for at få den til at fungere. Og for at gøre det skal du følge nedenstående trin

 1. Åbn “Batterirum”Og find en lille knap
 2. Hold denne lille “Parringsknap”I tre sekunder
 3. Parringsvindue vises, og det parrer fjernbetjeningen med enheden.

For dem, der ikke har en parringsknap, skal du ikke bekymre dig, næste metode er til dig.

Metode 2: Parring af Roku Remote uden parringsknap

IR-fjernbetjeningerne til Roku vil være dem, der kommer uden nogen parringsknap på bagsiden. Så for folk kan det være forvirrende, hvordan man parrer fjernbetjeningen til Roku-enheden. Her er den enkle måde, du kan parre den uden en parringsknap.

 1. Hold “Nulstil”-Knappen på din Roku-enhed i 15 sekunder

  Bemærk: Det behøver muligvis ikke at gøre dette, hvis enheden er ny.

 2. Når enheden er nulstillet, skal du trykke og holde på disse knapper, indtil du ser parringsvinduet

  Hjem + Back + Star

  Bemærk: Hvis de tre taster ikke virker, kan du prøve at holde "Hjem + Tilbage”-Knappen.

Sørg for, at der ikke er noget, der blokerer signalet mellem enheden (afspilleren) og fjernkommunikation, for hvis noget blokerer, fungerer parring ikke.

Metode 3: Parring eller nulstilling af Roku Remote

I denne metode nulstiller vi parringen af ​​fjernbetjeningen og enheden. Din fjernbetjening blev måske parret med din enhed før, men nu stoppede den pludselig med at fungere, så disse trin løser problemet og får fjernbetjeningen og enheden til at genkende hinanden igen.

 1. Nulstil ved at holde disse 3 knapper nede

  Hjem + Tilbage + Parring

 2. Efter at tage ud “Batterier”Fra fjernbetjeningen
 3. Nu “Tag stikket ud”Roku-afspillerens strømkabel
 4. Put den "Batterier”Tilbage i fjernbetjeningen
 5. Og “Prop”Roku-afspilleren tilbage
 6. Vent på, at skærmen indlæses, du vil automatisk se parringen af ​​fjernbetjeningen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found