Fix: CldFlt servicefejl

Der er et par tilsyneladende tilfældige fejlkoder, som regelmæssigt vises på Windows, normalt efter at der er foretaget en ændring i operativsystemet, såsom en ny opdatering eller lignende. En af disse fejl er afgjort fejlen "CldFlt-tjenesten kunne ikke starte", og at løse det kan være forvirrende uden ordentlig vejledning.

Derfor er det vigtigt at følge instruktionerne nedenfor nøje uden at udsætte din computer for risiko. Visse risikable dele markeres, f.eks. Redigering af registreringsdatabasen, da forkert håndtering kan skade dit system.

Løsning 1: Redigering af registreringsdatabasen

Den første metode på vores liste er blevet erklæret som en ganske vellykket, så det er grunden til, at du først skal prøve denne. Metoden inkluderer redigering af registreringsdatabasen, som kan være noget farlig, hvis du ikke er sikker på, hvad du laver, eller hvis du ved et uheld redigerer den forkerte nøgle.

Følg instruktionerne i denne artikel for at sikkerhedskopiere din registreringsdatabase sikkert, så du kan løse den potentielle skade, hvis den opstår.

 1. Åbn Registreringseditor ved at skrive dette i Start-menuen eller i søgefeltet i venstre del af proceslinjen. Du kan også åbne dialogboksen Kør og skrive “regedit”.

 1. Naviger til følgende placering i din registreringsdatabase ved at navigere gennem mapperne i venstre side af Registreringseditorens vindue:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ CldFlt

 1. Find Start-tasten, der skal markeres efter type som REG_DWORD. Standardværdien er normalt 2. Højreklik på den, og vælg Rediger.
 2. Når vinduet Rediger vises, skal du ændre værdien fra 2 til 4 under sektionen Værdidata og klikke på OK.

 1. Kontroller, om fejlen stadig vises.

Løsning 2: Skjuler, at fejlen vises

Denne metode kan betragtes som en løsning, men faktum er, at dette problem normalt er harmløst, hvis det ikke forhindrer dig i at nyde nogen af ​​aktiviteterne på din pc. Imidlertid kan problemet være irriterende, og du vil muligvis forhindre, at det vises igen.

Bemærk: Hvis fejlkoden forhindrer dig i at spille eller åbne et bestemt program, kan denne løsning muligvis ikke løse problemet for dig.

 1. Åbn Registreringseditor ved at skrive dette i Start-menuen eller i søgefeltet i venstre del af proceslinjen. Du kan også åbne dialogboksen Kør og skrive “regedit”.

 1. Naviger til følgende placering i din registreringsdatabase ved at navigere gennem mapperne i venstre side af Registreringseditorens vindue:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ WMI \ Autologger \ EventLog-Application \ {f1ef270a-0d32-4352-ba52-dbab41e1d859}

 1. Find tasten Aktiveret i venstre side af skærmen. Standardværdien er normalt 1. Højreklik på den, og vælg Rediger.
 2. Når vinduet Rediger vises, skal du ændre værdien fra sektionen Værdidata fra 1 til 0 og klikke på OK.

 1. Kontroller, om fejlen stadig bugter dig ved at vises som et fejlvindue.

Løsning 3: Kør værktøjet til systemfilkontrol og DISM

Dette problem kan opstå, hvis nogle af systemfilerne enten mangler i dit system, eller hvis de er korrupte og ikke kan åbnes. Dette er især gyldigt, hvis fejlkoden får din computer til at genstarte, eller hvis den forhindrer dig i nogle krævende processer såsom spil. Sørg for, at du følger instruktionerne nedenfor for at løse dette.

 1. Kør værktøjet DISM (Deployment Image Servicing and Management). Dette værktøj er især nyttigt, hvis du vil kontrollere, om dit system er klar til følgende opdatering. Værktøjet kan bruges til at scanne og kontrollere dit Windows-billede for fejl og uoverensstemmelser.

  Hvis du vil se detaljerede instruktioner om, hvordan du bruger dette værktøj, skal du tjekke vores artikel om emnet: Sådan bruges DISM til at reparere Windows 10.

 2. Brug værktøjet SFC.exe (System File Checker), som du får adgang til via den administrative kommandoprompt (det samme som DISM-værktøj). Værktøjet scanner dine Windows-systemfiler for ødelagte eller manglende filer, og det er i stand til at rette eller erstatte filerne med det samme. Dette kan være ret nyttigt, hvis du har brug for disse filer til opdateringsprocessen, da ERROR_SXS_ASSEMBLY_MISSING vises, hvis der er et problem med en af ​​dine systemfiler.

  Hvis du vil se nærmere på detaljerede instruktioner om, hvordan du bruger dette værktøj, skal du se vores artikel om emnet: Sådan: Kør SFC Scan i Windows 10.

Løsning 4: Geninstaller OneDrive

Da CldFlt er en forkortelse for Cloud Files Mini Filter Driver, kan problemet lige så godt skyldes konfigurationen af ​​OneDrive på din computer, hvis du selvfølgelig har den installeret. Problemet kan løses ved blot at afinstallere OneDrive fra din computer og installere det igen, hvis du ser, at problemet er løst.

Men hvis problemet forsvinder efter afinstallation af OneDrive, og det kommer tilbage efter geninstallation, foreslår vi dig at slippe af med det fuldstændigt og bruge onlineversionen af ​​klienten.

 1. Først og fremmest skal du sørge for at være logget ind med en administratorkonto, da du ikke kan slette programmer ved hjælp af nogen anden konto. Sikkerhedskopier de data, du vil gemme, fordi afinstallation af OneDrive fjerner det.
 2. Klik på Start-menuen og åbn Kontrolpanel ved at søge efter det. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet for at åbne Indstillinger, hvis du bruger Windows 10.

 1. I Kontrolpanel skal du vælge at se som: Kategori øverst til højre og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.
 2. Hvis du bruger appen Indstillinger, skal du klikke på Apps straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc.
 3. Find OneDrive i Kontrolpanel eller Indstillinger, og klik på Afinstaller.

 1. Dens afinstallationsguide skal åbnes med to muligheder: Reparer og fjern. Vælg Fjern, og klik på Næste for at afinstallere programmet.
 2. Der vises en meddelelse, der spørger "Vil du fjerne OneDrive til Windows fuldstændigt?" Vælg Ja.
 3. Klik på Udfør, når det afinstallerede afslutter processen, og geninstaller OneDrive ved at downloade klienten fra dette websted, køre filen OneDriveSetup.exe fra mappen Downloads og følge instruktionerne på skærmen.

Løsning 5: Skift dine strømindstillinger

Strømindstillingerne på din computer er også en gyldig årsag til, at fejlen opstår, da der er en hurtig opstartsindstilling i dine strømindstillinger, som starter din computer hurtigere, og det er meget muligt, at denne mulighed forhindrer en af ​​driverne i at indlæses korrekt på din pc .

Der er et par andre muligheder, som du også skal passe på for at sikre, at fejlen ikke vises igen på din pc.

 1. Åbn Kontrolpanel ved at søge efter det i Start-menuen.
 2. Skift indstillingen Vis efter i Kontrolpanel til Store ikoner, og find knappen Strømindstillinger.

 1. Åbn den, klik på "Vælg, hvad afbryderknapperne gør" i venstre side af vinduet, og se øverst i vinduet, hvor indstillingen "Skift indstillinger, der i øjeblikket ikke er tilgængelige" skal være placeret. Klik på den og naviger til bunden af ​​vinduet, hvor nedlukningsindstillingerne er placeret.
 2. Slå af "Slå hurtig opstart (anbefalet)" til, Dvaletilstand og Dvaletilstand. Klik på knappen Gem ændringer nederst til højre i vinduet.