Hvor mange enheder kan du streame Hulu samtidigt

Hjem/Lære/ Hvor mange enheder kan du streame Hulu samtidigt

Hvor mange enheder kan du streame Hulu samtidigt

Af Habiba Rehman 18. april 2019 2 minutter læst

Hulu er et af de mest populære online streamingforum til film og tv-shows. Det henvender sig til alle sine kunder på forskellige måder. Brug af Hulu betyder at være i stand til at se noget på ethvert tidspunkt af dagen på enhver enhed, du bruger. Men fordi der er forskellige abonnementspakker, så er antallet af skærme i hver abonnementspakke.

Hvor mange samtidige skærme er tilladt af Hulu

Hulu-abonnenter på on-demand-kontoen kan bruge deres Hulu-konto på forskellige gadgets, men den meget grundlæggende pakke med Hulu-abonnement giver kun brugeren mulighed for at se en film / serie fra en bestemt gadget, hvilket giver dem kun en samtidig adgang til skærmen . Det betyder, at du f.eks. Er online fra den bærbare computer, og din kone er logget ind fra sin bærbare computer på Hulu-webstedet. I kan begge ikke se Hulu på samme tid. De er muligvis logget ind på alle enhederne, men Hulu tillader kun en samtidig skærm, når den bruges på samme tid. (Jeg foreslår, hvorfor ser du ikke begge sammen på en stor skærm?)

Mens Live Tv Hulu-abonnenter kan have to skærme, der bruges samtidigt på samme tid, fra den samme konto, men åbenbart forskellige enheder.

Betyder dette, at du ikke kan have mere end en samtidig adgang til skærme på Hulu

Dette betyder ikke, at du ikke kan bruge Hulu på mere end én skærm ad gangen. Du kan. Faktisk bliver du nødt til at betale et bestemt beløb til Hulu, som giver dig adgang til flere samtidige skærme på én gang. Dette beløb er cirka $ 15, hvilket måske ikke er for meget for folk, der har en stor familie og har brug for antallet af skærme for at imødekomme alle familiemedlemmers valg af shows og film på Hulu. Tilsyneladende tillader denne opgradering, som du betalte $ 15 for, en 'ubegrænset' samtidig skærm. Men vi ved alle, hvordan ordet 'ubegrænset', der bruges her, ikke nøjagtigt betyder ubegrænset, men der er visse begrænsninger, der skal følges af Hulu-abonnenten.

  1. Du kan bruge ubegrænset antal af skærmen samtidigt på din Hulu-konto, men dette er kun tilladt for enhederne derhjemme. Enhederne uden for dit hjem tælles ikke eller tælles ikke med i den 'ubegrænsede' godtgørelse. Dette kan være trist nyhed for de venner, der ofte bruger din Hulu-konto.
  2. Du har opgraderet din pakke til Hulu, du får ubegrænsede skærme, til tv'er og bærbare computere måske ud over dette kan du få adgang til din Hulu-konto fra tre mobiltelefonskærme, når du ikke er hjemme.

Alternativer til opgradering af din plan

  1. Sid og se sammen (som foreslået af mig)
  2. Eller specifikt for Hulu Live Tv kan du bruge kanalappen til en hvilken som helst af de kanaler, der findes på din abonnementspakke, kan bruges til at logge ind fra en anden enhed, og du kan nyde at se den kanal, mens en anden bruger Hulu fra deres enhed. Dette tæller ikke denne skærmdel af de to begrænsede skærme som leveret til Hulu med Live TV.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found