Sådan skifter du mellem faner i Google Chrome

Hjem/Lære/ Sådan skifter du mellem faner i Google Chrome

Sådan skifter du mellem faner i Google Chrome

Af Habiba Rehman 6. november 2018 3 minutter læst

Der er mange måder, hvorpå du kan skifte faner i en browser, især når du bruger din computer eller din bærbare computer til browsing. At skifte faner på en telefon er helt forskellig fra den måde, du gør det på en computer. Og til browsing på telefonen er der kun en manuel måde at gå til et andet vindue i din browser på, det vil sige ved blot at trykke på den browser, du vil gå til.

For en personlig computer eller bærbar computer er der på den anden side mere end én måde, hvorpå du kan åbne en anden fane i din browser, der er krom i dette eksempel.

  1. Brug din mus fastgjort til computeren til at skifte mellem fanerne i Chrome. Du kan blot klikke på den fane, du vil åbne, ved at tage markøren på den fane og klikke på venstre museknap på den. Du kan også lukke en fane ved at bringe markøren til 'x' i slutningen af ​​hver fane for at lukke den specifikke fane. Hvis du vil lukke alle fanerne med det samme, kan du trykke på 'x' -ikonet lige i hjørnet af din Google Chrome-skærm. Dette lukker alle fanerne på én gang.
  2. Metoderne til at håndtere faner uden at bruge markøren eller musen, som jeg vil diskutere, inkluderer brugen af ​​dit tastatur. Disse korte taster hjælper dig med at administrere dine faner ved hjælp af tastaturet, hvilket sparer dig tid. Hvis du vil skifte mellem faner i din Google Chrome, mens du har åbnet mere end en fane i browseren, kan du trykke på tasten, der siger 'CTRL' sammen med den tast, der siger 'Tab' på dit tastatur som vist i billede nedenfor. Dette får dig til at skifte mellem fanerne. Denne bruges også, hvis du vil gå til den næste fane. Hver gang du vil have computeren til at flytte til den næste fane, skal du holde Ctrl-knappen nede, mens du slipper faneknappen og trykker på den igen, indtil du når den valgte fane.
  3. Hvis du vil flytte tilbage til den forrige fane på din krom, kan du trykke på 'CTRL' -knappen på dit tastatur, mens du trykker på tasten til 'shift' og 'tab', alt sammen på samme tid. Og hver gang du vil flytte tilbage til en anden fane, skal du fortsætte med at trykke på tabulatorknappen igen og igen efter at du har sluppet den, mens de to andre taster trykkes konstant. Du bør ikke slippe de to andre nøgler i dette tilfælde.
  4. Hvis du er opmærksom på den specifikke fane i dit kromvindue, som du vil gå til, kan du gå direkte til fanen, mens du er i et andet fanevindue. Sig for eksempel, at du er på fane 1 i krom, og noget, du skal læse, er åbent på fane 5. Alt du skal gøre er at trykke på 'CTRL' -knappen og trykke på nummeret på den fane, som i dette eksempel er nummer 5 Så du trykker på Ctrl og tallet 5 fra de numeriske taster på tastaturet.
  5. Vi lukker ofte en fane fejlagtigt, når vi skal lukke en anden fane. Der er også en kort nøgle til dette. Antag, at du lukkede fane 1 i din Google Chrome. Og nu vil du åbne det igen. I stedet for at gå til din Google Chromes-historie og kigge efter den sidst lukkede fane, kan du trykke på tasten 'ctrl', 'shift' og alfabetet 'T' på dit tastatur, alt sammen på én gang for at åbne den sidste fane, du lige har lukket. Dette fungerer kun for den sidste eller for nylig lukkede fane på din Google-krom.
  6. For at lukke en fane kan du trykke på Ctrl-knappen på tastaturet og trykke på alfabetet 'W', begge på samme tid. Dette lukker den fane, som du aktuelt er på.

Dette er alle korte taster til at arbejde med fanen i din Google Chrome. Du kan bruge pegefeltet på din bærbare computer eller musen til din computer til at lukke, åbne eller flytte mellem forskellige åbne faner. Men at kende de korte taster hjælper dig med at spare meget tid.