Sådan ryddes eller deaktiveres listen over nylige dokumenter i Microsoft Word

Microsoft Word er den mest anvendte teksteditor i årtier. Det giver dig mulighed for at oprette og administrere dine dokumenter effektivt. Det har en tradition for at overvåge historikken for dine dokumenter, og det viser det altid, når du starter Microsoft Word for at give dig hurtig adgang til dine nyligt anvendte dokumenter. Men til tider vil folk ikke have det Microsoft Word for at holde styr på deres dokumenter. I denne artikel forklarer vi dig, hvilke metoder du kan rydde eller deaktivere Liste over seneste dokumenter i Microsoft Word.

Sådan ryddes listen over de seneste dokumenter i Microsoft Word?

Når du rydder listen over nylige dokumenter eller et enkelt dokument i Microsoft Word, de nævnte dokumenter forsvinder midlertidigt, indtil du genåbner dem igen. Så snart du åbner de samme dokumenter igen, bliver de straks en del af listen over de seneste dokumenter i Microsoft Word. For at rydde Liste over seneste dokumenter i Microsoft Word, skal du udføre følgende trin:

 1. Type Microsoft Word i søgesektionen på proceslinjen, og klik på søgeresultatet for at starte Microsoft Word vindue. Den nyåbnede Microsoft Word vindue vises i følgende billede:
 1. Højreklik nu på et hvilket som helst dokument under Nylig overskrift for at starte en pop op-menu som vist på billedet nedenfor:
 1. Vælg Ryd ikke-fastgjorte dokumenter indstilling fra denne menu som fremhævet i billedet vist ovenfor.
 2. Så snart du klikker på denne mulighed, vises en advarselsmeddelelse på din skærm. Klik på Ja -knappen placeret i denne advarselsmeddelelsesboks som vist i det følgende billede for at rydde hele Liste over seneste dokumenter i Microsoft Word.
 1. Du kan også vælge at slette en enkelt Microsoft Word-dokument. For at gøre det skal du højreklikke på det specifikke dokument for at starte en pop op-menu som vist på billedet nedenfor:
 1. Til sidst skal du vælge Fjern fra listen indstilling fra denne menu som fremhævet i billedet vist ovenfor.

Sådan deaktiveres listen over nylige dokumenter i Microsoft Word?

Hvis du vil stoppe permanent Microsoft Word fra at holde styr på dine nylige dokumenter, skal du deaktivere listen over nylige dokumenter i Microsoft Word. Hvis du gør dette, forhindres det Microsoft Word fra at vise din seneste dokumentliste, indtil du aktiverer denne funktion igen. For at deaktivere Liste over seneste dokumenter i Microsoft Word, skal du udføre følgende trin:

 1. Type Microsoft Word i søgesektionen på proceslinjen, og klik på søgeresultatet for at starte Microsoft Word vindue. Den nyåbnede Microsoft Word vindue vises i følgende billede:
 1. Klik nu på Åbn andre dokumenter som fremhævet i billedet vist ovenfor.
 2. Klik på Muligheder fanen som fremhævet i billedet vist nedenfor:
 1. I Word-indstillinger klik på vinduet Fremskreden fane som vist i følgende billede:
 1. Rul nu ned til Skærm sektion og vælg "0" fra rullelisten, der svarer til feltet, der siger "Vis dette antal seneste dokumenter" som fremhævet i billedet vist nedenfor:
 1. Til sidst skal du klikke på Okay knappen for at gemme dine indstillinger som fremhævet på billedet vist ovenfor.

På denne måde kan du nemt rydde eller deaktivere Liste over seneste dokumenter i Microsoft Word ved hjælp af metoderne beskrevet i denne artikel. Disse metoder er ret enkle og praktiske at bruge, og de giver dig mulighed for enten at rydde Liste over seneste dokumenter midlertidigt eller deaktiver denne funktion permanent.