Fix: Windows Update-fejlkode 0x8024402c

Windows Update er en funktion til Windows OS, der lader brugere downloade opdateret fra Microsofts officielle servere ved hjælp af en forenklet metode. Denne funktion var tidligere kun tilgængelig for smartphone-brugere, der var i stand til at downloade opdateringer nemt og uden besvær.

At kunne downloade visse opdateringer direkte fra deres servere er en god løsning, fordi du er i stand til at downloade og installere opdateringen med et enkelt klik med museknappen, og de opdateringer, der er tilgængelige til download, er kontrolleret for ondsindede aktiviteter. Lad os forklare, hvad der skal gøres, når opdateringstjenesten fungerer forkert på dit Windows OS, og hvordan man løser dette specifikke problem.

Windows Update-fejlkode 0x8024402c

Denne særlige fejlkode manifesterer sig på en måde, der ikke lader dig installere nye opdateringer frigivet af Microsoft, selv efter et stykke tid .. Det kan være ret irriterende, da visse apps kræver en opdatering, hvis du vil bruge en ny funktion, de valgte.

Derudover ønsker brugere ofte at installere nye apps for at starte en ny opgave, men de er ikke i stand til at gøre dette, før de opdaterer deres version af Windows til den nyeste bygget. Lad os finde ud af, hvordan du løser denne Windows Update-fejlkode ved at følge instruktionerne nedenfor.

Løsning 1: Fjern tegn fra listen over undtagelsesproxyer

Den sædvanlige årsag til denne særlige fejlkode er, at dine proxy- eller firewallindstillinger er konfigureret forkert. På grund af det er enhver forbindelse, der forsøger at oprette forbindelse til Microsoft-servere, blokeret, og du bliver nødt til at følge instruktionerne nedenfor for at rette det.

Windows 2000, Windows XP og Windows Server 2003:

 1. Åbn Internet Explorer ved at finde den i menuen Start. Det skal være placeret på listen over standardapps.
 2. Vælg Internetindstillinger i menuen Værktøjer øverst på skærmen.

 1. Hvis du af en eller anden grund ikke er i stand til at finde menuen, kan du bruge Alt-tasten for at åbne den.
 2. Gå til fanen Forbindelser >> Netværksindstillinger for lokalnet >> Avanceret.

 1. Slet alt, hvad du finder under afsnittet Undtagelser, og klik på OK.
 2. Afslut Internet Explorer ved at klikke på x-knappen øverst til højre på skærmen.
 3. Åbn kommandoprompt ved at åbne dialogboksen Kør og skrive “cmd”.

 1. Kopier og indsæt følgende kommandoer i denne rækkefølge, og sørg for at klikke på Enter efter hver enkelt.

proxycfg –d

net stop wuauserv

net start wuauserv

Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7, 8, 8.1 og Windows 10:

 1. Åbn Internet Explorer ved at søge efter det i søgefeltet ud for Start-knappen.
 2. Vælg Internetindstillinger i menuen Værktøjer øverst på skærmen.
 3. Hvis du af en eller anden grund ikke er i stand til at finde menuen, kan du bruge Alt-tasten for at åbne den.
 4. Naviger til fanen Forbindelser >> Indstillinger for lokalnetværk >> Avanceret.
 5. Slet alt, hvad du finder under afsnittet Undtagelser, og klik på OK.
 6. Afslut Internet Explorer ved at klikke på x-knappen øverst til højre på skærmen.
 7. Klik på Start-knappen, og skriv derefter Kommandoprompt i feltet Start søgning.

 1. På søgeresultatlisten skal du højreklikke på kommandoprompt og derefter klikke på Kør som administrator.
 2. Hvis du bliver bedt om en administratoradgangskode eller en bekræftelse, skal du indtaste adgangskoden eller klikke på Fortsæt.

 1. Skriv følgende kommandoer. Tryk på ENTER efter hver kommando.

netsh winhttp nulstil proxy

net stop wuauserv

net start wuauserv

 1. Prøv at installere opdateringerne igen.

Løsning 2: Registrer automatisk indstillinger i Internet Explorer

Hvis du har foretaget ændringer i indstillingerne i Internet Explorer, har du muligvis blokeret opdateringer fra Microsoft ved at konfigurere firewallen forskelligt eller lignende. Du kan nemt løse dette ved at følge instruktionerne nedenfor.

 1. Åbn Internet Explorer.
 2. Klik på Internetindstillinger i menuen Funktioner.

Bemærk Hvis menuen Funktioner ikke er tilgængelig i Internet Explorer, skal du trykke på ALT-tasten for at få vist menuen.

 1. Klik på LAN-indstillinger under fanen Forbindelser.
 2. Klik for at markere afkrydsningsfeltet Registrer automatisk indstillinger, og klik derefter på OK.

 1. Prøv at installere opdateringer igen.

Løsning 3: Skift din DNS-server

Hvis opdateringsprocessen mislykkedes på grund af din internetudbyder (internetudbyder), kan du blot ændre standard-DNS-serveren til en offentlig for at installere opdateringen med succes. Du kan vende processen ganske let, hvis noget går galt.

 1. Brug Windows Key + R-tastekombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Skriv “ncpa.cpl”, og klik på OK.

 1. Dette åbner vinduet Internetforbindelse. Højreklik på den netværksadapter, du bruger til at oprette forbindelse til internettet, og vælg Egenskaber.
 2. Klik på Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) og vælg Egenskaber igen.

 1. Naviger til indstillingerne for brug af følgende DNS-serveradresser, og finjuster det på følgende måde:
 2. Tilpas den foretrukne DNS-server til 8.8.8.8
 3. Skift den alternative DNS-server til 8.8.4.4

Bemærk: Denne særlige DNS-server er en offentlig Google DNS-server.

 1. Kontroller, om problemet stadig vises.

Løsning 4: Rediger dit registreringsdatabase for at konfigurere Windows Update-klienten

Hvis ovenstående løsninger ikke løste dit problem, skal du muligvis bruge dette hotfix til registreringsdatabasen for at løse dit Windows Update-problem. Du skal dog være forsigtig, når du redigerer registreringsdatabasen, fordi registreringsdatabasen repræsenterer et sæt kommandoer på lavt niveau, der indeholder alle din computers vigtigste indstillinger.

Redigering af den forkerte tast eller forkert redigering af den rigtige tast kan forårsage systemfejl, fryser og endda en komplet systemfejl. Følg instruktionerne i vores artikel for at sikkerhedskopiere og gendanne registreringsdatabasen på Windows 7, 8 og 10.

 1. Brug Windows Key + R-tastekombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Skriv “regedit”, og klik på OK. Hvis UAC-vinduerne vises, skal du klikke på Ja.

 1. Når Registreringseditor-vinduet åbnes, skal du navigere til HKEY_LOCAL_MACHINE >> SOFTWARE >> Politikker >> Microsoft >> Windows >> WindowsUpdate >> AU
 2. Du skal kunne se UseWUServer-tasten på højre side. Dobbeltklik på den, og indstil dens værdi til 0.

Bemærk: Hvis Windows Update-nøglen ikke findes i din registreringsdatabase, skal du oprette den manuelt. Følg nedenstående trin for at gøre det.

 1. Højreklik på Windows-mappen, og naviger til Ny >> nøgle. Navngiv nøglen WindowsUpdate. Sørg for at oprette det på det rigtige sted.

 1. Derefter skal du højreklikke på denne nyoprettede nøgle og oprette en ny kaldet AU ved at navigere til Ny >> Nøgle.
 2. Vælg AU-tasten, og højreklik på højre side af skærmen. Opret en ny DWORD-værdi (32-bit).
 3. Kontroller, om fejlen stadig vises.

Løsning 5: Kør Windows Update-fejlfinding

Windows er forberedt, når det kommer til at løse problemer relateret til forskellige aspekter af din computer. Fejlfindingsprogrammer, der er forudinstalleret på din computer, er ikke sikre på at løse dit problem, men de kan bestemt hjælpe dig i det mindste med at finde ud af, hvad problemet er, så du muligvis kan sende det til Microsoft, eller at du kan forklare en mere erfaren.

Derudover, hvis problemets løsning er åbenbar, kan fejlfinding foreslå en løsning, eller det kan endda prøve at løse problemet automatisk, hvilket er en god ting, især for uerfarne brugere.

 1. Åbn appen Indstillinger ved at klikke på Start-knappen og derefter på tandhjulsikonet lige over. Du kan også søge efter det.
 2. Åbn sektionen Opdatering og sikkerhed, og naviger til menuen Fejlfinding.
 3. Først og fremmest skal du klikke på indstillingen Windows Update og følge instruktionerne på skærmen for at se, om der er noget galt med Windows Update-tjenester og -processer.
 4. Når fejlfindingsprogrammet er færdigt, skal du navigere til afsnittet Fejlfinding igen og åbne fejlfindingsprogrammet til internetforbindelser.
 5. Kontroller, om problemet er løst.

Løsning 6: Nulstil Windows Update-komponenter manuelt

Windows Update og Windows Store er to tæt forbundne tjenester, og problemer med en af ​​dem kan medføre, at den anden fungerer forkert. Nulstilling af alle Windows Update-komponenter løser garanteret 90% af alle Windows Store- og opdateringsproblemer, fordi du stort set kommer i gang fra starten, når det kommer til disse funktioner.

Denne løsning indeholder trin, der fortæller dig, hvordan du ændrer registreringsdatabasen. Der kan dog opstå alvorlige problemer, hvis du ændrer registreringsdatabasen forkert. Sørg derfor for at følge disse trin nøje. For at øge beskyttelsen skal du sikkerhedskopiere registreringsdatabasen, før du ændrer den. Derefter kan du gendanne registreringsdatabasen, hvis der opstår et problem.

Følg instruktionerne i vores artikel for at sikkerhedskopiere og gendanne registreringsdatabasen på Windows 7, 8 og 10.

 1. For det første skal du dræbe Background Intelligent Transfer, Windows Update, Cryptographic Services. Dette er kernetjenesterne relateret til Windows-opdateringsprocessen, og de fungerer normalt også med andre funktioner, såsom Windows-sikkerhedsopdateringer osv. Det er klogt at deaktivere disse tjenester, før du begynder at foretage fejlfinding af problemet.
 2. Åbn kommandoprompt med administratorrettigheder, og kopier og indsæt kommandoerne nedenfor. Sørg for at klikke på Enter bagefter.

net stop bits

net stop wuauserv

net stop appidsvc

net stop kryptsvc

 1. Herefter skal du slette bestemte filer, der skal slettes for at fortsætte med nulstilling af opdateringskomponenterne. Dette gøres også via et kommandopromptvindue.

Fjern “% ALLUSERSPROFILE% \ Application Data \ Microsoft \ Network \ Downloader \ qmgr * .dat”

 1. Det næste trin udføres også via et administrator kommandopromptvindue, og det betragtes som et aggressivt trin udført for at nulstille Windows Update-komponenterne. Derfor kan du springe dette trin over, hvis dette ikke er din sidste chance for at løse problemet. Imidlertid har gennemførelsen af ​​disse trin hjulpet mange mennesker alene, så vi anbefaler, at du prøver dette.
 2. Omdøb mapperne SoftwareDistribution og catroot2. For at gøre dette skal du skrive følgende kommandoer ved en kommandoprompt. Sørg for at trykke på Enter, når du har skrevet hver kommando.

Ren% systemroot% \ SoftwareDistribution SoftwareDistribution.bak

Ren% systemroot% \ system32 \ catroot2 catroot2.bak

 1. Kopier og indsæt følgende kommandoer for at nulstille de tjenester, vi dræbte i starten, til deres standardsikkerhedsbeskrivere. Sørg for at klikke på din Enter-knap for at køre hver kommando, der vises nedenfor:

exe sdset bits D: (A ;; CCLCSWRPWPDTLOCRRC ;;; SY) (A ;; CCDCLCSWRPWPDTLOCRSDRCWDWO ;;; BA) (A ;; CCLCSWLOCRRC ;;; AU) (A ;; CCLCSWRPWPDTLOCRC ;;

exe sdset wuauserv D: (A ;; CCLCSWRPWPDTLOCRRC ;;; SY) (A ;; CCDCLCSWRPWPDTLOCRSDRCWDWO ;;; BA) (A ;; CCLCSWLOCRRC ;;; AU) (A ;; CCLCSWRPWPDT;

 1. Det næste trin består også af en kommandopromptkommando, så sørg for at du ikke afslutter den under denne proces.

cd / d% windir% \ system32

 1. Du bliver også nødt til at omregistrere BITS-filerne for at nulstille dine Windows Update-komponenter fuldstændigt. Du bliver nødt til at køre en kommando for hver af nedenstående filer og glem ikke at klikke på Enter, når du har indtastet hver af disse:

regsvr32.exe atl.dll

regsvr32.exe urlmon.dll

regsvr32.exe mshtml.dll

regsvr32.exe shdocvw.dll

regsvr32.exe browseui.dll

regsvr32.exe jscript.dll

regsvr32.exe vbscript.dll

regsvr32.exe scrrun.dll

regsvr32.exe msxml.dll

regsvr32.exe msxml3.dll

regsvr32.exe msxml6.dll

regsvr32.exe actxprxy.dll

regsvr32.exe softpub.dll

regsvr32.exe wintrust.dll

regsvr32.exe dssenh.dll

regsvr32.exe rsaenh.dll

regsvr32.exe gpkcsp.dll

regsvr32.exe sccbase.dll

regsvr32.exe slbcsp.dll

regsvr32.exe cryptdlg.dll

regsvr32.exe oleaut32.dll

regsvr32.exe ole32.dll

regsvr32.exe shell32.dll

regsvr32.exe initpki.dll

regsvr32.exe wuapi.dll

regsvr32.exe wuaueng.dll

regsvr32.exe wuaueng1.dll

regsvr32.exe wucltui.dll

regsvr32.exe wups.dll

regsvr32.exe wups2.dll

regsvr32.exe wuweb.dll

regsvr32.exe qmgr.dll

regsvr32.exe qmgrprxy.dll

regsvr32.exe wucltux.dll

regsvr32.exe muweb.dll

regsvr32.exe wuwebv.dll

 1. Lad os derefter slette de unødvendige poster i registreringsdatabasen, der muligvis er blevet efterladt. Naviger til følgende placering i Registreringseditor.

HKEY_LOCAL_MACHINE \ COMPONENTS

 1. Klik på komponentnøglen i registreringsdatabasen, og kontroller følgende nøgler i højre side af skærmen. Slet dem, hvis du finder nogen.

AfventerXmlIdentifier

NextQueueEntryIndex

AdvancedInstallersNeedResolving

 1. Nulstil Winsock. For at gøre dette skal du skrive følgende kommando ved en kommandoprompt og derefter trykke på Enter:

  netsh winsock reset

  Hvis du kører Windows XP, skal du konfigurere proxyindstillingerne. For at gøre dette skal du skrive følgende kommando ved en kommandoprompt og derefter trykke på Enter:

  proxycfg.exe -d

  Hvis du kører andre versioner af Windows, skal du skrive følgende kommando ved en kommandoprompt og derefter trykke på Enter:

  netsh winhttp nulstil proxy

 1. Når du har gennemført alle ovenstående trin, skal du sørge for at genstarte de tjenester, du dræbte i starten ved at kopiere og indsætte kommandoen nedenfor i dit kommandopromptvindue.

netto startbits

net start wuauserv

net start appidsvc

net start kryptsvc

 1. Genstart din computer efter at have fulgt alle trinene, der er anført.

Relaterede artikler):

//appuals.com/windows-update-error-0x80070057-fix/