Fix: Galaxy S8 tændes ikke

Der er ingen tvivl om, at Samsung Galaxy S8 og S8 Plus har imponerende specifikationer kombineret med en enorm liste over funktioner og funktioner. Men som med alle elektroniske gadgets er nogle enheder nødt til at stoppe med at fungere som beregnet.

Nogle brugere har allerede rapporteret, at deres Galaxy S8 og S8 Plus-smartphones ikke tænder kun få dage efter, at de blev aktiveret. Hvis du er uheldig nok til at have dette problem, er der flere enkle rettelser, du kan bruge til at få din Galaxy S8 eller S8 Plus til at fungere igen.

Selvfølgelig kan du altid returnere det og bede om en ny forudsat at det stadig er i 14-dages returperiode, men lad os se det i øjnene - hvis du lige har fået fat i det, vil du måske gennemgå nogle potentielle rettelser, før du venter i dage eller endda uger for at den skal udskiftes.

Den gode nyhed er, at der er stor chance for, at dit problem skyldes en fejl i firmwaren eller en konflikt med en app. Hvis fejlen ligger i hardwaren, har du intet andet valg end at returnere den. Men vær ikke modløs endnu. Gå gennem følgende rettelser, og se om nogen af ​​dem vil bringe din Galaxy S8 eller S8 Plus tilbage til livet.

Før du starter

Hvis du er bekymret for, at en af ​​følgende guider kan medføre yderligere skade på din enhed, skal du ikke være. Alle nedenstående procedurer er helt sikre og får ikke din enhed til at miste sin garanti.

Jeg ved, at det måske lyder fjollet, men sørg for, at din enhed har nok juice til at starte. Sæt den i en oplader og se, hvordan den reagerer. Bortset fra at sikre, at det har nok batteri til at tænde, kan du fortælle, om problemet er relateret til batteriet eller en anden hardwarekomponent. I de fleste tilfælde, hvis opladningsikonet vises på skærmen, og LED-indikatoren lyser, lider din telefon ikke af et hardwareproblem og kan løses ved hjælp af en af ​​nedenstående metoder.

Metode 1 - Udfør en blød nulstilling

En soft reset er normalt den første ting, du skal gøre, hvis din smartphone opfører sig. Det svarer til fysisk at trække batteriet ud - mobilteknikere kalder det afbrydelse af simuleret batteri. Da Galaxy S8 er pakket med et ikke-flytbart batteri, er denne metode den eneste måde at udføre en tvungen genstart på. Åh og rolig, du mister ikke dine data.

 • Tryk på og hold nede Skrue ned knap sammen med Strøm i 7 sekunder.

Hvis problemet var relateret til en mindre softwarefejl eller en appkonflikt med dit operativsystem, skulle dette være nok til at bringe dig telefonen tilbage til livet. Hvis din telefon ikke reagerer, skal du gå videre til den næste mulige løsning.

Metode to - Opstart i fejlsikret tilstand

Hvis en soft reset ikke hjalp, skal du kontrollere, om din enhed er i stand til at starte i andre tilstande. Du skal starte med fejlsikret tilstand, hvor hver tredjepartsapp er deaktiveret som standard. Hvis din Galaxy S8 formår at starte op, er det klart - en af ​​din nyligt installerede app forårsager problemet.

Her er trinene til opstart af din Galaxy S8 i sikker tilstand:

 1. Tryk på og hold nede Strømknap indtil du ser Samsung-logoet vises på skærmen. Umiddelbart efter at du har set logoet, skal du slippe Strømknap.
 2. Så snart du frigiver Tænd / sluk-knap, tryk og hold nede Skrue nedknap.
 3. Bliv ved med at holde fast Skrue ned indtil din enhed er genstartet.
 4. Hvis du har gjort det korrekt, skal du se et ikon i sikker tilstand vist i nederste venstre hjørne af din skærm.

 5. Nu er det søgen efter at finde ud af, hvilke af de apps, du for nylig har installeret, der forårsager problemet. Prøv at afinstallere dem en efter en. Hvis du installerede APK'er fra skyggefulde kilder, der kræves Ukendte kilder for at blive aktiveret, skal du sandsynligvis starte med dem.

Bemærk: For at afinstallere en app fra din Galaxy S8 skal du gå til Indstillinger> Apps, tryk på den app, du ønsker at slippe af med og ramme Afinstaller.

Genstart din enhed og se om den starter i normal tilstand. Hvis den stadig ikke starter op, kan du prøve den næste metode.

Metode tre - Opstart i gendannelsestilstand og udførelse af en master-nulstilling

Nu da vi sørgede for, at en tredjepartsapp ikke er synderen, er det tid til at finde ud af, om du står over for et firmwareproblem. Denne metode starter din S8 eller S8 Plus i gendannelsestilstand og foretager en nulstilling, der forhåbentlig vil løse dit problem.

Advarsel: Hvis du udfører følgende trin, slettes alle data fra din enhed. Hvis du vil beholde dine filer, skal du prøve at starte op Sikker tilstand som vist ovenfor, og opret en sikkerhedskopi.

 1. Sørg for, at din telefon er helt vendt AF. Tryk på og hold nede Lydstyrke opknap sammen med Bixbyknap, og hold derefter nede Tænd / sluk-knap. Hold dem helt, indtil enheden vibrerer.

Bemærk: Bixby-knappen er placeret langs telefonens venstre kant lige under lydstyrkeknapperne.

 1. Når du ser Android-logoet, skal du slippe alle knapper. Enheden viser “Installation af systemopdatering”I ca. et minut, før gendannelsesmenuen startes.
 2. Brug Skrue ned for at navigere nedad indtil “Ryd data / fabriks tilstand”Er fremhævet.

 3. Hit på Strømknap for at vælge posten og bruge Skrue ned tast igen for at fremhæve “Ja, slet alle brugerdata”.
 4. Tryk på Tænd / sluk-knap igen for at starte master-nulstillingen.
 5. Det tager et stykke tid, før processen er afsluttet. Når du er færdig, skal du trykke på Tænd / sluk-knap igen for at genstarte din enhed.
 6. Se om din Galaxy S8 eller S8 Plus starter i almindelig tilstand.

Forhåbentlig var en af ​​metoderne præsenteret ovenfor i stand til at gendanne dine Samsung Galaxy S8-funktioner fuldt ud. Hvis ingen af ​​dem gjorde tricket, er det bedst at returnere det og bede om en erstatning eller en fuld refusion. Som en tommelfingerregel er det aldrig godt at bruge for meget tid på at rode med defekt teknologi, der er under garanti.