Sådan geninstalleres Microsoft Edge

Microsoft Edge er Microsofts seneste forsøg på at give de premiere internetbrowsere i dag og alder et løb for deres penge. Microsoft afslørede Microsoft Edge som en del af Windows 10 - den nyeste og bedste iteration af Windows-operativsystemet. Edge er en gigantisk opgradering over Windows 'gamle interne internetbrowser - Internet Explorer, men Edge er langt fra perfekt. Windows 10-brugere har rapporteret en overflod af forskellige problemer med Microsoft Edge, og der er meget, du kan gøre for at foretage fejlfinding af Microsoft Edge-relaterede problemer, som du står over for - du kannulstil Microsoft Edgedeaktiver Microsoft Edge eller endda afinstallere og derefter geninstallere Microsoft Edge.

Faktisk er geninstallation af Microsoft Edge en sikker måde at rette op på mange forskellige ting vedrørende internetbrowseren, der vides at bryde. Det er at foretage fejlfinding af problemer med Microsoft Edge og af et utal af forskellige årsager, at Windows 10-brugere har brug for at vide, hvordan de kan geninstallere Microsoft Edge. Edge er ikke et tredjepartsprogram, du kan afinstallere fraKontrolpanelog download derefter et installationsprogram til fra internettet, og det er det ikke et Windows Store app, som du kan afinstallere og derefter geninstallere fraWindows Store.

Microsoft Edge er et program, der er hardwired og indbygget i Windows 10-operativsystemet. Når det er tilfældet, fungerer afinstallation og derefter geninstallation af Microsoft Edge lidt anderledes, og de sædvanlige regler gælder ikke rigtig. Hvis du vil geninstallere Microsoft Edge på en Windows 10-computer, er det dog her, hvad du skal gøre:

 1. Genstartdin computer iSikker tilstand. Hvis du ikke er bekendt med de trin, der er involveret i at starte en Windows 10-computer opSikker tilstand, kan du blot følge vores guide til fejlsikret tilstand
 2. Log ind på Windows, når din computer er startet op.
 3. Tryk påWindows-logotast + R at åbne en Løbdialog.
 4. Skriv følgende iLøbdialog og tryk påGå ind:

  C: \ Brugere \% brugernavn% \ AppData \ Local \ Packages

 5. Find og højreklik på en undermappe, der hedderMicrosoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe inden for indholdet afPakkerskal du klikke påSleti den resulterende kontekstmenu og klik påJai den resulterende dialogboks for at bekræfte handlingen.

  Bemærk: Hvis du ikke kansletmappen, fordi du ikke har de krævede tilladelser eller adgang til at gøre det, bliver du nødt til at tage ejerskab af mappen, før Windows 10 giver dig mulighed for at slette den. Hvis du ikke ved, hvad du skal gøre for at overtage ejerskab af en mappe på Windows 10, skal du blot følge vores guide til kan ikke slette mappevinduer 10. Forsøge atsletmappen igen, når du har taget ejerskab af den, og du skal være i stand til at gøre det med succes.

Når den ovennævnte undermappe er blevet slettet fraPakkermappe, vil Microsoft Edge være afinstalleret fra din computer. Hvad der kommer derefter er at geninstallere Windows 10's hjemmehørende internetbrowser. For at geninstallere Microsoft Edge, når du har afinstalleret det, skal du:

 1. ÅbnStart-menu.
 2. Søge efter "powershell“.
 3. Højreklik på søgeresultatet med titlenWindows PowerShellog klik påKør som administratori den resulterende kontekstmenu. Hvis du gør det, startes en forhøjet forekomst afWindows PowerShell- en forekomst, der har administrative rettigheder.
 4. Skriv følgende i den forhøjede forekomst afWindows PowerShellog tryk påGå ind:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Registrer “$ ($ _. InstallLocation) \ AppXManifest.xml” -Verbose}

 5. Den ovenfor angivne kommando er designet til at geninstallere Microsoft Edge på en Windows 10-computer. Vent på, at kommandoen udføres med succes - du vil se en meddelelse, der angiverDrift afsluttetinden for den forhøjede forekomst afWindows PowerShellnår kommandoen er udført med succes.
 6. Luk den forhøjede forekomst afWindows PowerShelloggenstartdin computer.

Når din computer starter op, skal du blot kontrollere, om alt er i orden, og at Microsoft Edge faktisk er blevet geninstalleret.