Hvad står NWT og NWOT for, og hvornår bruges det?

Hjem/Lære/ Hvad står NWT og NWOT for, og hvornår bruges det?

Hvad står NWT og NWOT for, og hvornår bruges det?

Af Habiba Rehman 22. marts 2020 3 minutter læst

NWT står for 'New With Tags' og NWOT står for 'New Without Tags'. Disse forkortelser bruges mest på eBay, som er et websted til salg og køb af varer. Folk, der ofte handler online og støder på udtryk som NWT og NWOT, er måske meget forvirrede med hensyn til hvad disse betyder.

Hvis du er en af ​​de mennesker, der er nye på eBay og har stødt på ordene NWT og NWOT, så lad mig fortælle dig, hvorfor produkter på hjemmesiden til eBay, har disse vilkår normalt skrevet enten på billedet af produktet eller i beskrivelsen af produktet.

Hvis du ser NWT eller NWOT, skrevet sammen med beskrivelsen af ​​produktet, skal du ikke blive forvirret. NWT eller NWOT er for det meste skrevet foran overskriften, der siger 'betingelse' for at informere deres forbruger om, at dette produkt har et mærke eller ikke har et. Hvorfor skriver køberne NWT ned under deres produkt?

Nyt med tags betyder?

Når vi fysisk går ud til et indkøbscenter for at købe noget, finder vi tags, der er knyttet til produktet. Uanset om det er et dekorationsstykke eller et stykke klud. Online shopping, især websteder som eBay, hvor der er købere fra hele verden, sætter folk produkter med og uden disse tags. At sige NWT, hvilket bogstaveligt betyder, at produktet til salg er nyt, og der er knyttet et mærke til det, hvilket kan være en måde at bekræfte, at produktet er helt nyt og ikke er blevet brugt.

Hvad betyder nyt uden tag?

Ikke alle produkter uden tag bruges. Og når du ser nogen, der sælger en vare på eBay, og skriver 'Nyt uden tags' i rummet til 'tilstand' i beskrivelsen, betyder det, at produktet er lige så godt som et nyt, som det ikke er blevet brugt, det eneste fejl er, at der ikke er knyttet noget mærke til denne.

Er der en kvalitetsforskel mellem NWT-produkter og NWOT-produkter?

Formålet med at tilføje en betingelse for produktet er at informere køberen om det gode, de er ved at købe. Selvom der muligvis er sælgere, der måske ikke er ærlige om produktet, er der dog et større flertal af sælgere på sådanne websteder, der er ret ærlige i deres forhold. NWT- og NWOT-produkter er ikke forskellige i kvalitet. Den eneste forskel er tagget. Mærket tilføjer værdi til trøjen, f.eks. At du vil købe en trøje fra eBay, den med et tag vil have en lidt højere pris i forhold til den, der ikke har et tag knyttet til sig.

Med stigningen i brugen af ​​korte forkortelser, når du har en samtale online eller på et hvilket som helst forum, hvad enten det er et socialt netværkswebsted som Facebook eller et e-salgswebsted som eBay, er udtryk som NWT og NWOT også ved at blive populære.

Der er ingen regler for internetjargon. Så uanset om du skriver nwt eller NWT, ændrer det ikke betydningen af ​​forkortelsen. De ord, du vedhæfter med stenografien, kan dog ændre betydningen, hvilket gør forkortelsen til en kort form for noget andet.

Så hvis du bruger NWT som nyt med tag og NWOT til nyt uden tag, skal du sørge for at tale om produkter. Se på følgende eksempler for at lære, hvordan du kan bruge NWT og NWOT i din online tale med andre.

Eksempler på NWT og NWOT

Eksempel 1

Du kan på tværs af denne super fantastiske top på eBay, og du ville købe den. Men tilstanden sagde NWT, så du blev meget forvirret over, hvad det betød. Så du meddeler din shop-a-holic ven, der handler eBay hele tiden, og du spørger hende, hvad det betyder. Og det er det, hun svarer dig med.

”NWT er normalt. Det betyder simpelthen, at trøjen er med et mærke og er ny. Hvis du kan lide det, skal du bare købe det. ”

Eksempel 2

Gruppechat

H: IDK Guys, jeg så dette virkelig seje sæt øreringe på eBay, men der stod NWT, så skal jeg købe det eller ej? Det har ikke et mærke, er det dårligt?

Ven: Selvfølgelig kan du købe det, hvis du ikke har et mærke fastgjort til en vare betyder det ikke, at produktets kvalitet er dårlig eller er brugt ting, det betyder simpelthen, at det ikke har et mærke, men stadig er splinternyt . Sig for eksempel, at du har købt en ny skjorte fra X. Du fjernede tagget og tænkte at du vil bære det i weekenden. Men i stedet for, da du prøvede det igen, følte du ikke, at det er din farve. Så i stedet for at give det væk som en gave, lægger du det på et websted som eBay og tilføjer NWT til det, så folk ved, at denne skjorte er ny, men ikke har et mærke.

H: Forstået!