Fix: PhysXLoader.dll mangler

Nogle gamere har rapporteret et problem med NVIDIA-drivere, som har resulteret i fejlen "Physxloader.dll mangler. Geninstallation af spillet kan muligvis løse dette problem", når de prøver at starte spil fra Steam og enkeltstående spil som Dragon Age og Need For Speed.

Denne fejl er relateret til PhysX-driveren, som viser fejlen, når filen physxloader.dll mangler eller er beskadiget. Andre årsager til dette problem er et resultat af en manglende PATH-miljøvariabel og en defekt PhysX-omfordelingspakkeinstallation. Bemærk, at denne fejl findes i flere versioner af Windows.

I denne artikel løser vi problemet med physxloader.dll ved at geninstallere PhysX-drivere, tilføje PATH-variablen og endelig.

Metode 1: Geninstallation af PhysX-drivere

  1. Tryk på Windows + R nøgler, skrivappwiz.cpl og tryk på Gå ind.

  2. Søg gennem listen over installerede applikationer, og vælg NVIDIA Game System Software eller NVIDIA PhysX Driver og klik derefter på Genstart din pc efter dette for at fuldføre fjernelsen.
  3. Besøg dette link for at downloade PhysX version 9.17.0524 driver. Det er kompatibelt med følgende operativsystem: Windows XP, Windows 7, Windows 8.1, Windows 8 og Windows Vista.
  4. Gå til downloadplaceringen for den driver, du installerede, højreklik på den eksekverbare og kør som administrator for at installere filen. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationen.
  5. Genstart din computer, og bekræft, om problemet er løst.

Metode 2: Tilføjelse af PhysX PATH-miljø

  1. Find den mappe, hvor NVIDIA PhysX physxloader.dll er installeret. På et 64-bit system skal det være placeret på C: \ Program Files (x86) \ NVIDIA Corporation \ PhysX \ Common og C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ PhysX \ Common på et 32-bit system.
  2. Åbn systemegenskaberne ved at trykke på Windows + R, at skrive sysdm.cpl og trykke på Gå ind.

  3. Gå til Fremskreden fanen Systemegenskaber, og klik på miljøvariabler.

  4. Dobbeltklik under Systemvariabler Sti og så Ny. Tilføj miljøstien til PhysX som % ProgramFiles (x86)% \ NVIDIA Corporation \ PhysX \ Common til 64 bit og % ProgramFiles% \ NVIDIA Corporation \ PhysX \ Common til 32 bit-systemer.

Alternativt kan du installere Rapid Environment Editor, højreklikke på opsætningen og starte Kør som administrator, start applikationen, klik på Sti variabel og og indsæt derefter de anvendte værdier ovenfor.