Fix: Kunne ikke oprette d3d9-enhed

Mange brugere er stødt på et problem, hvor de støder på en fejl “Kunne ikke oprette d3d9-enheden. Dette kan ske, hvis skrivebordet er låst ”på deres skærme, når de prøver at spille et spil direkte eller gennem andre spilstartere, såsom Steam.

Årsagen til, at denne fejl opstår, skyldes hovedsagelig konflikten i opløsning af det spil, du prøver at starte, og den aktuelle skærmopløsning. Hvis der er en uoverensstemmelse, kan denne tilstand forekomme. Der er også flere andre årsager til denne fejl, som vi vil diskutere nedenfor.

Løsning 1: Ændring af opløsning af spillet (Steam)

Den nemmeste løsning til løsning af dette problem er at starte spillet i 'vinduet' -tilstand. Denne løsning er målrettet mod folk, der spiller spil, der bruger Steam. Når du starter spillet via Steam, starter spillet overhovedet ikke, og fejlmeddelelsen fortsætter med at dukke op. Følg nedenstående trin:

Før vi går til at ændre Steam-opløsningen, skal vi kontrollere den aktuelle opløsning på din skærm, så vi kan indstille i henhold til den.

 1. Højreklik et vilkårligt sted på skrivebordet, og vælg “Skærmindstillinger”.

 1. Tjek nuværende opløsning indstillet på din computer. Her er det 1920 x 1200.

 1. Når du har bemærket løsningen, skal du starte din Steam-klient. Klik på Fanen Bibliotek. Højreklik på spillet, og vælg Ejendomme.

 1. Klik på Generel fanen og vælg Startmuligheder fra listen over tilgængelige indstillinger. Indstil nu din nuværende opløsning. Et eksempel på at indstille 1920 x 1200 opløsning i lanceringsindstillingerne er “-w 1920 –h 1200”.

 1. Trykke Okay for at gemme ændringer og afslutte. Genstart Steam-klienten, og kontroller, om du kan køre dit spil korrekt.

Du kan også eksperimentere med forskellige mulige opløsninger i Steam-klienten. Du kan også ændre opløsningen på din computer og derefter opdatere startindstillingen fra klienten.

En anden mulig løsning er at starte spillet i 'vinduesvindue'-Tilstand. I denne tilstand er der ingen indstillet opløsning, og spillet starter i et lille vinduesskærmbillede. Du kan nemt ændre skærmens dimensioner ved at trække i kanterne. Kommandoen til at indstille vinduesmodus er “-vindue”.

Tip: Du kan også indstille startindstillingen som “-dxniveau 81”. Dette vil tvinge spillet til at starte den nævnte DirectX-tilstand.

Løsning 2: Installation af kørselstider for DirectX-slutbruger

DirectX er en samling af API'er beregnet til håndtering af opgaver relateret til multimedie, især spil. Hvis du ikke allerede har modulet installeret, skal du føje det til dit system hurtigst muligt og se om dette gør tricket.

 1. Naviger til Microsofts officielle DirectX
 2. Klik på Hent knappen og download pakken til et tilgængeligt sted.

 1. Installer pakken på din computer. Efter installationen skal du kontrollere, om problemet er løst, og at du er i stand til at køre dit spil uden problemer.

Løsning 3: Ændring af opløsning i spilfiler manuelt

Hvis begge ovenstående metoder ikke virker for dig, kan vi prøve at ændre spilopløsningen ved at ændre nogle af spilfilerne manuelt i Steams mappe. Bemærk, at det er klogt, at du laver en kopi af konfigurationsfilerne og gemmer den på et separat sted, så du kan udskifte den, hvis noget går galt.

 1. Naviger til biblioteket i dit spil. En eksempelmappe er:
Steam / Steamapps / Common / APB Reloaded / APBGame / Config
 1. Åbn nu filen “Machineoptions.ini”Ved at højreklikke på det vælge, svæve over 'åben med' og vælge Notesblok. Du kan også åbne filen direkte ved at klikke på den, og når Windows beder dig om, skal du vælge Notesblok.

 1. Nu skal vi lave et lille trick. Vi vil fjerne ';' fra opløsningskommandoen og holde værdien den samme. Så oprindeligt vil du strenge som:
; ResX = 1024; ResY = 768

Efter fjernelse af kolonene vil du se noget som:

ResX = 1024 ResY = 768
 1. Gem ændringerne, og afslut. Genstart din computer korrekt, og prøv at starte spillet.

Løsning 4: Opdatering af grafikdrivere

Hvis alle ovenstående metoder mislykkes, betyder det sandsynligvis, at der er et problem med de aktuelle drivere, der er installeret på din computer. Hvis du har korrupte eller forældede drivere, kan det være grunden til, at dit spil ikke skifter til din computers standardopløsning, og fejlmeddelelsen vises. Nu er der to måder, hvorpå du kan opdatere driverne: enten manuelt eller automatisk. Manuelt skal du download personligt chaufføren efter at have søgt efter den på producentens websted.

Før vi opdaterer drivere, kontrollerer vi, om installation af standarddrivere løser problemet for os.

 1. Start ind Sikker tilstand. Skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter. Naviger her til Displayadaptere, højreklik på din adapter og vælg Afinstaller enhed.

 1. Start din computer i normal tilstand, tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter. Mest sandsynligt installeres standarddriverne. Hvis ikke, skal du højreklikke på et tomt rum og vælge “Scan efter hardwareændringer”. Nu tjek om spillet fungerer uden problemer. Hvis det gøres uden problemer, godt for dig. Hvis det ikke gør det, skal du fortsætte.
 2. Nu er der to muligheder. Enten kan du søge online efter den nyeste tilgængelige driver til din hardware fra producentens websted såsom NVIDIA osv. (og installer manuelt) eller du kan lade det Windows installerer selve den nyeste version (søg automatisk efter opdateringer).
 3. Vi ser på installationen manuelt. Højreklik på din hardware og vælg “Opdater driver”. Vælg første mulighed “Søg automatisk efter opdateret driversoftware”. Vælg anden mulighed hvis du opdaterer manuelt og vælger "Søg efter driver" og naviger til det sted, hvor du downloadede.

 1. Genstart din computer efter installation af driverne, skal du starte spillet og kontrollere, om dette løser problemet.