Fix: Kunne ikke oprette listen over almindelige undermapper under

Fejlen “Kunne ikke oprette listen over almindelig undermappe under”Opstår, når der klikkes på indstillingen til‘ Nulstil standardplacering ’under mappevalg. Dette scenarie finder normalt sted, når du prøver at flytte en mappe til et andet sted, det mislykkes, og du klikker på nulstillingsknappen.

Denne fejl har været der i nogen tid i Windows, der spænder fra XP til 10. Handlingen med at ændre mappeplaceringer kortlægger faktisk mappen til en anden placering. Hvis du flytter filerne mellem to forskellige drev, kan denne fejl muligvis også forekomme.

Hvad forårsager fejlen 'Kunne ikke oprette listen over almindelige undermapper under'?

Denne fejl skyldes primært følgende årsager:

 • Det kortlægning mellem drev i mappen er noget ufuldstændig eller i en fejltilstand.
 • Brugeren har ikke tilstrækkelig administratoradgang. Forhøjet status er påkrævet, når du flytter specifikke systemmapper.
 • Overførselsprocessen i en fejltilstand når du flytter mapper mellem drev.

Sådan løses fejlen 'Kunne ikke oprette listen over almindelige undermapper under'?

Størstedelen af ​​brugerne står over for fejlen 'Kunne ikke oprette listen over almindelige undermapper under', når operativsystemet nægter adgang til at overføre filen. Desuden sker dette normalt, når du ændrer placeringen af ​​en systemmappe (såsom Desktop) til en anden placering. Det udløsende punkt, når denne fejl bliver bedt, er når du nulstiller mappeplaceringen under mappeegenskaberne. Løsningerne nedenfor er målrettet mod alle disse problemer for at løse dem på ingen tid.

Løsning 1: Forsøg på at nulstille placering og genstart

En af de nemmeste løsninger til løsning af problemet er et forsøg på at nulstille mappeplaceringen normalt, og når du bliver bedt om at flette filer, skal du klikke på Ingen og genstart computeren. Der er tilsyneladende en fejl, der er rettet ved hjælp af denne løsning.

 1. Højreklik på mappen og klik Ejendomme. Klik på Beliggenhed og vælg indstillingen Gendan standard.

 1. Klik på Ingen når du bliver bedt om af systemet og genstart computeren korrekt. Efter genstart skal du kontrollere, om mappen er tilbage på sin standardplacering.

Løsning 2: Oprettelse af en ny mappe og derefter pegende

Hvis du for eksempel har forsøgt at flytte din Desktop-mappe til dit D-drev fra dit systemdrev (C). Når du gør dette, ser du muligvis hele D-drevet vises på dit skrivebord. For at imødegå dette har du muligvis forsøgt at gendanne standardplaceringen, men fejlen dukker op. I tilfælde som disse kan vi oprette en ny mappe, flytte alle data derhen og derefter pege placeringen. På denne måde omgår vi den ældre mappe, der udgør problemer.

Vi tager eksemplet med et scenarie til flytning af en Desktop-mappe. Du kan justere løsningen efter dit behov.

 1. Opret en ny mappe på det drev, hvor du forsøgte at flytte den originale mappe (lad os antage Desktop).
 2. Når mappen er oprettet, flytte alle filerne som du vil være på skrivebordet i mappen Desktop.
 3. Tryk nu på Windows + E, under Hurtig adgang, højreklik på Desktop og vælg Ejendomme.

 1. Vælg fanen Beliggenhed, og gennemse stien, hvor du oprettede den nye mappe (i dette tilfælde 'D: \ Desktop'. Tryk på ansøge.

 1. Når du har foretaget ændringerne, skal du genstarte computeren og kontrollere, om mappen peger i den rigtige retning.

Bemærk: Når du bliver bedt om det Flet filer, Klik på Ingen. Denne mulighed er den største skyld i at forårsage problemet i denne type sager. Du kan altid flytte filer senere manuelt.

Ud over disse løsninger kan du også prøve:

 • I sjældne tilfælde skal du sørge for, at plads i drevet er utilstrækkelig. Hvis drevet har lidt plads, bliver du bedt om denne fejl.
 • Lav en ny konto og overføre alle eksisterende data manuelt en efter en.