Monoprice Modern Retro Over Ear Headphones Review

Hjem/Anmeldelser/Hardware anmeldelser/ Monoprice Modern Retro Over Ear Headphones Review

Monoprice Modern Retro Over Ear Headphones Review

Af Bill Wilson 3. februar 2020 7 minutter læst

At være en lydfil, mens du er på et budget, er ikke en relativt let opgave at udføre. Når du er den type person, der kommer ind i tingene, vil overflod af muligheder, når det kommer til gode hovedtelefoner, helt sikkert efterlade dig lidt overvældet.

PRODUKTINFO
Monoprice Retro Over Ear hovedtelefoner
FremstilleMonoprice
Fås påSe på Amazon

Hvis du virkelig er en hovedtelefonentusiast, har du sandsynligvis været på jagt efter et godt par, der er dine penge værd. Nå, du har held og lykke, vi tror, ​​at Monoprice måske faktisk har knækket formlen for gode budgethovedtelefoner. Ikke kendt med navnet Monoprice endnu? Du bør utvivlsomt være opmærksom på dem fra nu af.

Monoprice blev grundlagt tilbage i 2002. Siden da har de kun været på en mission: Lav produkter i budgetafdelingen, der lever op til deres pris. Hovedtelefonerne, vi har til gennemgang i dag, repræsenterer klart den arv.

Vi har Monoprice Modern Retro hovedtelefoner med os til test. Dette er et par $ 30 hovedtelefoner, men de lyder eller føles slet ikke som et billigt par. Faktisk har Monoprice naglet det grundlæggende så godt, at det faktisk kan være de bedste budgethovedtelefoner, vi nogensinde har prøvet. Lad os komme ind i den grundige gennemgang.

Design og byggekvalitet

Disse par dåser kaldes Monoprice "Retro" af en grund. Det er selvfølgelig fordi de har lidt retro-look til dem, som du sikkert kan se fra billederne. Selvom jeg personligt kan lide, hvordan disse ser ud, ser de bestemt lidt fortrolige ud for mit øje.

De ligner over-ear-hovedtelefonerne fra AKG, specifikt AKG K271. Det har jeg dog ikke ligefrem noget imod, for det er bestemt et klassisk look. Jeg forstår dog, at de fleste mennesker ikke vil være så varmhjertede over for designet som mig.

Jeg ville ikke udslette disse offentligt, da hovedbåndsdesignet trækker lidt opmærksomhed på sig selv. Desuden er kablet langt og tykt, så de er ikke ligefrem det mest bærbare. Som de fleste studier eller audiofile hovedtelefoner foldes ørekopperne ikke ind, hvilket gør dem mindre bærbare.

Byggekvaliteten er faktisk ret robust. Som du forventer for prisen, er de udelukkende lavet af plastik, men det er ikke den type, der føles spinkel. Tilsyneladende kan de modstå lidt misbrug, så holdbarhed bør ikke være for meget af et problem. Hvis du er den type person, der tilfældigvis er lidt klodset, bekymrer Monoprice Retro dig ikke for meget.

Mens designet ikke er for alle, kompenserer byggekvaliteten bestemt for det. Jeg ville bare ønske, jeg kunne bære dem offentligt uden at få underlige blikke fra andre mennesker.

Komfort

Da jeg trak disse hovedtelefoner ud af kassen, var jeg straks tilfreds med, hvor lette de er. Desværre, når jeg først tog dem på, var det her, jeg blev svigtet lidt. Lad os først tale om det positive. Det selvjusterende hovedbøjle er bestemt en stor bonus, og jeg ønsker flere hovedtelefoner i budgetområdet havde denne funktion. At finde den perfekte pasform er virkelig ikke et problem her, de sidder godt lige ud af kassen.

Spændekraften eller det tryk, du vil føle omkring dine ører, er også godt afbalanceret. De føler sig aldrig som en byrde på hovedet. Pandebåndet i kunstlæder er ret bredt, og det gør et godt stykke arbejde med at fordele vægten på toppen af ​​dit hoved.

Ørepuderne selv er det eneste område, hvor Retros falder lidt fra hinanden. De er ikke ligefrem plys eller så bløde, de føler sig endda lidt hårde mod ørerne. Polstringen er grundlæggende absolut minimum her, og jeg ville ønske, at de også havde lidt mere dybde. Folk med større ører kan finde ud af, at chaufførerne børster mod ørerne, hvilket kan være irriterende.

Heldigvis er ørepuderne ekstremt nemme at udskifte. Vi anbefaler bestemt at gøre det, da dette vil gøre parret mere behageligt for længere lytningssessioner. Vi udskiftede vores ørepuder med Brainwavz XL-ørepuderne. Disse er hukommelseskum ørepuder, der ærligt talt føles ret premium. Disse ørepuder koster omkring $ 30, hvilket faktisk er prisen på dåserne selv.

Nu lyder det måske lidt overkill i starten, fordi det fordobler prisen på hovedtelefonerne generelt. Men tro mig, det er meget svært at gå tilbage efter at have sat de nye ørepuder på. Selvom den samlede pakke nu er omkring $ 60, er det stadig utroligt, at du kan få denne type lydkvalitet under $ 100.

Disse Brainwavzz ørepuder gør endda lydkvaliteten lidt bedre. Dette skyldes, at de har mere dybde for dem og sidder behageligt omkring ørerne. Lydbilledet er markant bredere med disse nye ørepuder. Alt i alt er disse hovedtelefoner næsten perfekte, når du udskifter ørepuderne. Selv med lagerørepuderne kan jeg ikke klage for meget i betragtning af prisen.

Lydpræstation

Lad mig sætte dette lige. Den overordnede lydkvalitet og lydpræstation på disse hovedtelefoner er faktisk for god til prisen. Det er ikke en erklæring, du hører hver dag, gør du? Nå, det siger jeg ikke bare som en overdrivelse. Jeg har stadig svært ved at forstå, at disse koster kun $ 30, fordi Monoprice let kunne have solgt disse til $ 150, måske endnu mere.

Jeg forstår dog, at lydkvaliteten er rent subjektiv. Så vi vil stadig lave en detaljeret oversigt over lydprofilen, så du kan få en faktisk bedre forståelse af, hvordan de fungerer. Før vi går ind i det, vil du være glad for at vide, at disse er lette at køre. Sikker på, at de kan drage fordel af en god AMP, det ville bare gøre tingene endnu bedre. Men at lytte direkte fra din telefon, bærbare computer eller enhver anden enhed er lige så imponerende som det er.

Når det er sagt, er det vigtigt at nævne, at det meste af vores test blev udført direkte ved at tilslutte en pcs hovedtelefonstik. Intet lydkort eller ekstern AMP blev brugt. Vi regnede med, at du gerne vil vide, hvordan de lyder i vaniljeform, lige ud af kassen.

Diskant

Diskanten på disse hovedtelefoner er ikke ligefrem tung. Imidlertid finder jeg, at mængden af ​​fokus, der gives her til de højere frekvenser eller diskant, bestemt er behagelig. Det er ikke for skarpt eller lyst på nogen måde, som jeg kan lide, selvom nogle mennesker foretrækker den type lyd. Imidlertid fandt jeg højdepunkterne at være glatte og afslappende. Sikker på, at højderne kan blive lidt kedelige for nogle mennesker, men i betragtning af den samlede værdi er der ikke meget at klage over.

Mellemklasse

Mellemklassen på disse hovedtelefoner lyder faktisk overraskende ren, og på intet tidspunkt troede jeg, at de var forvirrede. En masse billige hovedtelefoner ofrer mellemområdet for tung bas, så det er godt at se Retros indløse sig her. Midterne kan til tider lyde lidt hule, og det er lidt forsænket i nogle sange. Imidlertid er det for det meste godt i denne afdeling.

Bas

Dette er et af de to områder, hvor Retro virkelig skinner. Bassen eller de lave ender på disse hovedtelefoner er helt bedøvende. Den dybe, stødende og rumlende low-end er på samme niveau som de berygtede og overvurderede Beats. Disse ofrer dog ikke andre frekvenser, som de fleste Beats-hovedtelefoner gør. Kast på et old-school hip-hop spor med en masse low-end, og det kommer til at lyde himmelsk. Hvis du er fan af EDM eller bass-heavy hip-hop, er dette et must-buy for ikke at nævne den imponerende ydeevne for næsten enhver genre, du kaster på det.

Soundstage og Imaging

Mange mennesker spekulerer på, hvad lydbilledet faktisk er. Det er faktisk ret selvforklarende. Forestil dig, at du sidder i et operahus med forskellige instrumenter, der spiller. De forskellige instrumenter, der spiller, vil ekko i et stort rum og skabe en følelse af nedsænkning.

På hovedtelefoner er dette kendt som et lydbillede. Retros har et meget bredt lydbillede. Det er faktisk lidt overraskende, hvor godt det er. Hvis du spiller en sang, hvor stemmer lyder rigtig langt væk, føles det næsten som om du faktisk lytter til spøgelsesagtige hvisker. Men på sange med mange instrumenter, vil du føle dig nedsænket, som om du er i en faktisk live koncert. Alt dette fra et par $ 30 hovedtelefoner.

Billedbehandling refererer til positionelle signaler, dvs. nøjagtigheden af ​​positionen for instrumenter og vokal. Nogle mennesker kalder måske denne adskillelse mellem instrumenter. Med et bredere lydbillede som på Retros kan billeddannelse ofte være dårlig og diffust. Imaging er her dog anstændigt nok, og det er heller ikke så svært at fortælle forskellige instrumenter om hinanden.

Er de også gode til spil?

Disse hovedtelefoner er bestemt ikke lavet med tanke på spil. På grund af den stærke bas er de faktisk alt for meget sjove og underholdende under spil. Ting som skud og eksplosion lyder helt lykksaligt her. Hvis du spiller mange singleplayer-spil med mange eksplosioner og action-scener, vil du helt sikkert elske dette par. Basen og lydbilledet vil helt sikkert efterlade et smil på dit ansigt.

De er dog ikke rigtig de bedste til konkurrencedygtigt spil, da bassen til tider kan vaske dine fjenders fodspor ud. Dette skyldes hovedsageligt, at den billedbehandling, jeg nævnte før, ikke er helt perfekt. Men for alt andet lyder Retros helt sikkert imponerende.

Konklusion

Alt i alt kan jeg ikke stoppe med at rose Monoprice for at have lavet dette utrolige par hovedtelefoner. Lydbilledet er utroligt fordybende, og den dunkende bas er bestemt et stort plus i min bog. Hvis jeg kun kunne bruge et ord til at beskrive disse, ville det være "sjovt". Lydsignaturen kan beskrives som varm, hvilket jeg ved, at mange mennesker vil kunne lide.

Samlet set er det en absolut no-brainer til den lave pris på $ 30. Køb disse, før nogen hos Monoprice finder ud af, at de kan sælge dem til tredobbelt eller endda mere end det. Det betyder ikke noget, om du er ny i verden af ​​audiofile hovedtelefoner, eller hvis du allerede har en stor samling dåser, eller endda hvis du bare har $ 30 til overs. Disse er et absolut must-buy for næsten alle.

Monoprice Modern Retro

Bedste Budget Audiophile hovedtelefoner

  • Robust byggekvalitet
  • Enestående fremragende lydydelse
  • Udskiftelige ørepuder
  • Selvjusterende pandebånd
  • Ikke-aftageligt kabel
  • Design er ikke for alle

Frekvensrespons: 15 Hz-25000 Hz | Impedans: 32 ohm ved 1 kHz | Chauffører: 50 mm neodymmagneter | Forbindelsestype: 3,5 mm | Vægt: 512g

Tjek pris


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found