Fix: Netflix fungerer ikke på Xbox One

Netflix er en meget populær applikation til stede i Xbox One, hvor du kan streame film og årstider på konsollen. Tusinder af mennesker bruger denne applikation, og mere eller mindre er den meget stabil.

Der kan dog være tilfælde, hvor du ikke kan åbne eller bruge Netflix på din konsol. Dette problem kan skyldes en række årsager, f.eks. At applikationen ikke er installeret korrekt, eller der kan være nogle indstillinger, der er i konflikt med den. Vi har angivet en række løsninger til dette problem. Tag et kig.

Løsning 1: Deaktivering af lukket billedtekst

Undertekster giver dig mulighed for at læse ord, der tales i lyddelen af ​​et video- eller tv-show. Når de er tændt, vil du se billedtekster nederst på skærmen. De bruges af brugere til at forstå programmet bedre og gå ikke glip af detaljer.

Det ser ud til, at denne funktion undertiden ikke fungerer godt med Netflix. Du kan prøve at deaktivere denne mulighed og kontrollere, om dette løser applikationen.

 1. Åbn din konsol, og naviger til Indstillinger for at foretage de nødvendige ændringer.

 1. Klik på konsolindstillingerne på “Undertekster”Til stede nederst til højre på skærmen.

 1. Sørg nu for, at undertekster er slukket. Når du har foretaget de nødvendige ændringer, skal du genstarte din konsol og kontrollere, om dette løser problemet. Hvis den ikke gør det, er du velkommen til at tilbagekalde ændringerne ved hjælp af samme metode.

Løsning 2: Aktivering af Cortana på Xbox One

En anden løsning, der syntes at fungere for mange mennesker, aktiverede Cortana på din Xbox One. Cortana er en virtuel assistent udviklet af Microsoft, og det hjælper dig med at udføre opgaver ved hjælp af talegenkendelse. Det er et meget nyttigt program, men du er stadig nødt til at acceptere licensbetingelserne, før du kommer til at bruge det.

Vi kan prøve at aktivere Cortana på din Xbox One og kontrollere, om dette gør nogen forskel. Hvis den ikke gør det, er du velkommen til at tilbagekalde ændringerne.

 1. Åben Indstillinger på din Xbox One og naviger til Fanen Systemer ved hjælp af navigationsruden til venstre på skærmen.
 2. Vælg "Cortana-indstillinger”Til stede i højre side af skærmen.

 1. Der kommer en aftale, der beder dig om at acceptere driftsbetingelserne. Vælg "jeg er enig”Og aktiver Cortana i overensstemmelse hermed. Efter at have foretaget de nødvendige ændringer, genstart din konsol og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 3: Frakobling af ekstra enheder

En anden grund til, at Netflix-applikationen muligvis ikke starter, er at du har eksterne enheder tilsluttet din Xbox One-konsol. Disse enheder inkluderer optageenheder, HDTV luft osv. Luk din Xbox, og tag netledningen ud. Efter at have lukket det ned, fjerne alle disse eksterne enheder og tilslut kun Xbox One til din skærm eller tv. Når du har fjernet alle enhederne, skal du starte Xbox One igen og kontrollere, om dette gør nogen forskel.

Bemærk: Dette er en meget vigtig løsning, da flertallet af de mennesker, der har problemer relateret til Netflix, rapporterede, at det skyldtes optageenheder. Som vi alle ved, tillader Netflix dig ikke at optage sine udsendte tv-shows eller årstider. Xbox registrerer automatisk enhver optageenhed, der er tilsluttet den, og applikationen starter igen ikke med succes.

Løsning 4: Nulstilling af Netflix

Vi kan prøve at afslutte Netflix og derefter åbne den igen. Nogle gange kan applikationen hænge ved udførelse, og det kan forårsage et problem. I vores tilfælde fungerede applikationen ikke som forventet. Hvis dette ikke virker, kan vi prøve at geninstallere Netflix for godt.

 1. Brug piletasterne til fremhæv Netflix på din skærm. Når din markør er på Netflix (Netflix er valgt), skal du fortsætte.

 1. Klik nu på menuknap til stede på controlleren for at starte de indstillinger, der er knyttet til Netflix-applikationen.

 1. Vælg "Afslut”Fra listen over tilgængelige indstillinger. Efter afslutning af applikationen skal du starte den igen og kontrollere, om applikationen udfører sine funktioner som forventet.

Løsning 5: Log ind igen

Inden vi fortsætter med geninstallationen, kan du prøve at logge igen på Netflix-applikationen. Log først ud af applikationen ved hjælp af hovedgrænsefladen, og luk Xbox One helt. Når du har tændt det igen, skal du prøve at logge ind igen og kontrollere, om Netflix fungerer som forventet. Der var mange tilfælde, hvor brugere rapporterede, at simpel omlogning løste deres problem, da når du foretager et nyt login, hentes data fra Netflix fra sin database, og dette kan hjælpe med at løse problemer, som vi oplever.

Løsning 6: Geninstallation af Netflix

Hvis alle ovenstående løsninger ikke fungerer, kan vi prøve at geninstallere applikationen. Hvis du gør det, logger du dig automatisk ud, og du bliver nødt til at logge ind igen. Sørg for, at du har alle dine legitimationsoplysninger og kontooplysninger ved hånden, inden du fortsætter med denne løsning.

 1. Klik på "Mine spil og apps”Findes på hovedgrænsefladen på din konsol.

 1. Vælg "Apps”Ved hjælp af venstre navigationslinje for at åbne alle dine applikationer. Gennemse dem, indtil du vælger Netflix.

 1. Tryk på menuknappen til stede på din controller for at få vist mulighederne. Vælg nu “Administrer app”Fra listen over tilgængelige indstillinger.

 1. Nu afinstallere applikationen ved hjælp af den mulighed, der er angivet på det næste skærmbillede. Efter afinstallationen skal du genstarte din Xbox One-konsol og installere applikationen igen.
 2. Når du er logget ind på din konto, skal du kontrollere, om problemet er løst.

Tip: Genstart også din Xbox One-konsol helt efter fjernelse af strømkablet mellem løsninger.