Sådan gør du: Afinstaller Groove Music i Windows 10

Groove Music er den indbyggede lydafspiller, der ledsager alle builds af den nyeste version af Windows-operativsystemet - Windows 10. Groove Music er i en nøddeskal en nydesignet, moderniseret og let forbedret iteration af Xbox Music med et helt nyt navn. Groove Music har en betydelig mængde positive, men ifølge utallige Windows 10-brugere er Groove Music's positive bleg i forhold til de mange negativer, fejl og tilfældige nedbrud, som applikationen bringer til bordet.

Groove Music er meget upopulær blandt Windows 10-brugere, især de Windows 10-brugere, der ikke er nye i verdenen af ​​musikafspilning og som deres musikafspillere har lidt mere zing og et par flere funktioner og funktioner. Nogle Windows 10-brugere vil slippe af med Groove Music, fordi det ikke har så mange funktioner, som de vil have det, nogle vil slippe af med det, fordi det har alle de forkerte funktioner, og nogle vil slippe af med det fordi det rod med andre musikafspillere. Groove Music har en tendens til at rode rundt med tredjeparts musikafspillere, der er indstillet som standard musikafspillere i stedet for Groove Music og forhindrer dem i at udføre deres job rigtigt, hvilket er grunden til, at mange Windows 10-brugere vil vide, hvordan de kan afinstallere det.

I modsætning til de fleste andre Windows-applikationer kan Groove Music ikke afinstalleres ved blot at åbne Start-menuen i tilstanden "Alle apps", lokalisere og højreklikke på Groove Music og klikke på Afinstaller. Da Groove Music er et indbygget Windows 10-program, bliver du nødt til at hoppe gennem et par (ret lette) bøjler for at slippe af med det. For at afinstallere Groove Music skal du:

Åbn Start-menu.

Type powershell ind i søgefeltet.

Højreklik på det program, der hedder Windows PowerShell der vises og vælgKør som administrator.

Indtast følgende kode i Windows PowerShell dialog:

Get-AppxPackage * zunemusic * | Fjern-AppxPackage

Tryk på Gå ind.Vent på, at Groove Music bliver afinstalleret. Når kommandoen er fuldt udført, vil alle spor af Groove Music være fjernet fra din computer, og applikationen vil ikke længere forstyrre andre musikafspillere.