Sådan åbnes SMC-filer på Windows 10?

SMC-filer bruges af forskellige platforme og forskellige spilkonsoller til deres drift. Disse filer er ikke 'go-to' filtypenavne til daglig brug. Filer med udvidelse SMC er forbundet med flere programmer og applikationer og forskellige filtyper. De mest almindelige foreninger er

  1. Super Nintendo SNES ROM-billede
  2. HP Smart Message Center
  3. SmartMaster LOTUS / Lotus freelance grafikscene
  4. Sysmac Studio-projekt
  5. Soundweb
  6. SmartMedia-kort

Husk, at der kan være andre applikationer (især skadelige applikationer), der kan oprette en fil med SMC-udvidelse. Vær meget forsigtig, hvis SMC-filen kommer fra en ukendt kilde. Det vil være en god ide at scanne SMC-filen fra Virus Total.

Generelt vil SMC-filer indeholde data og information relateret til det program, der blev brugt til at oprette det i sin digitale signatur.

1. Super Nintendo SNES ROM's SMC

Hvis SMC-filen er af Super Nintendo af Nintendo, er det en spilfiltype, der indeholder ROM digitale billeder af kopier oprettet med patronen til Nintendos Super Nintendo gaming system (SNES) i Super Magicom-format. Super Nintendo er et underholdningssystem, der består af en 16-bit spilkonsol oprettet af Nintendo. Konsollen rummer patroner, der opretter spilfiler, der kopieres med SMC-filtypen.

For at afspille en SMC-fil, som alle andre gamle konsolspil på dit system, skal du bruge en ROM og en emulator

.

  • ENRom er en digital udpakket kopi af den aktuelle spildisk / patron. I dette tilfælde er det SMC-filer. SMC-filerne, der indeholder kopien af ​​spilfiler, tillader, at SNES-spil afspilles på en pc.
  • Enemulator er en softwareapplikation, der replikerer hardwaren til en gammel spilkonsol, hvilket giver dit system en måde at åbne og køre disse klassiske spil på. Disse emulatorer er normalt gratis og nemme at downloade, og det tager kun cirka fem til ti minutter at gennemføre processen.

Du kan Hent (gratis) fra en række SNES emulatorer fra Emulator Zone.

Hver emulator, der er nævnt ovenfor, er lidt anderledes, men de tjener et grundlæggende formål: de lader dig spille ROM'erne. Lad os få en hurtig rundvisning i, hvordan emulatorer fungerer ved hjælp af Snes9X som et eksempel.

Konsolemulatorer følger normalt ikke med installatørerne. som andre Windows-applikationer gør. I stedet er disse programmer transportabel og kan køres direkte uden installation. Alt, hvad de har brug for for at køre, er indeholdt i mappen. Du kan gemme mappen efter eget valg. Efter download og udpakning af Snes9X-emulator ser det ud som:

Nu dobbelt klik snes9x-x64.exe til lancering emulatoren, og der vises en tom skærm.

Klik nu på Fil menuen, og klik derefter på Åben og så gennemse til din Rom fil. Åbn det og straks begynder spillet at køre.

Nu kan du begynde at spille spillet. Du kan tilpasse kontroltasterne i spillet, generelt findes tilpasning under “Indgang”Sektion i menuen.

Du kan endda bruge en gamepad med emulatoren, hvis du har en.

Du kan ændre indstillingerne for en hvilken som helst given emulator, og du vil blive overrasket over at finde kontrol over alle mulige ting, fra framerate til lydkvalitet til ting som farveskemaer og filtre.

Advarsel:

Nogle gange er de spil, der er gemt i en SMC-fil, ophavsretligt beskyttet, ellers kan spillene være frigivet til ubegrænset brug og er ikke copyright. Du skal bruge den ROM, du ejer, eller som frigives til ubegrænset adgang.

2. HP Smart Message Center's SMC-fil

SMC-filer oprettet med Hewlett-Packard Smart Message Center er cache-filer. Disse filer bruges til midlertidigt at gemme data til Smart Message Center for at muliggøre let hentning. HP Smart Message Center gemmer meddelelser relateret til Hewlett-Packard-printerværktøjer.

SMC-filer fra HP Smart Message Center kan åbnes med en hvilken som helst tekstredigeringsprogram såsom WordPad eller Notepad.

3. SmartMaster LOTUSs SMC-fil

SMC-filer relateret til SmartMaster LOTUS er grafikfiler. Disse filer består af billeder og grafik, der bruges sammen med SmartMaster-kulørskabeloner. SmartMaster LOTUS suite er en grafikapplikation til skabelse af sceneskabeloner til Lotus.

Disse filer kan åbnes ved hjælp af LOTUS Freelance Graphics 9x af SmartMaster-dragt. En gratis prøveversion kan downloades fra IBMs websted.

4. Sysmac Studio Projects SMC-fil

Sysmac Studio er en supportapplikation, der giver et IDE (integreret udviklingsmiljø) til at programmere, designe, debugge og vedligeholde SYSMAC NJ / NX-seriens controllere. Og dets projektfiler gemmes også som en SMC-fil.

Du kan bruge Sysmac Studio til at åbne disse SMC-filer.

5. Soundwebs SMC-fil

Soundweb Designer-applikationen bruges til at layoutere det sæt af Soundweb-enheder, der skal bruges til bestemte netværksforbindelser mellem enhederne. Inden for hver Soundweb-enhed definerer brugeren de lydbehandlingsobjekter, der vil være til stede i systemet, og deres sammenkobling. Dens filer gemmes også i SMC-format.

Disse SMC-filer kan åbnes af Soundweb (Macro) af BSS Audio.

6. SmartMedia-kortets SMC-fil

En SMC-fil kan også indeholde data, der dumpes fra et SmartMedia-kort; et flashhukommelseskort, der blev brugt af forskellige enheder til at gemme information. Disse SMC-filer bruges oftest til at indeholde data til GP32-spil, som er en håndholdt spilkonsol, der blev udgivet i 2001. Med fremkomsten af ​​nye teknologier blev produktionen af ​​disse kort stoppet i 2010'erne.

Disse SMC-filer bruges hovedsageligt af spilfanatikere, specifikt spillere, der elsker at spille den GP32 håndholdte spilkonsol, der er produceret af Game Park. Disse SMC-filer kan åbnes og emuleres på en pc ved hjælp af GeePee32 og MAME.

Mærker Windows