Fix: Risiko for regn sort skærm

Risk of Rain er en action-platformspil med masser af andre elementer. Med permanent død som en primær funktion i spillet bliver spillerne nødt til at spille deres bedste for at komme så langt de kan. Du bliver nødt til at kæmpe på en mystisk planet med tilfældigt gydende fjender og bosser.

Det hele lyder godt, men mange spillere skal håndtere et problem, hvor de oplever en sort skærm hver gang imellem, men normalt under opstart. Hvis det er din sag, skal du helt sikkert følge resten af ​​artiklen, da vi viser nogle mulige årsager til det aktuelle problem.

Hvad forårsager risikoen for regn sort skærm?

Spillet er lavet af et indie-udviklerstudie, og det er svært at forvente, at spillet kører fejlfrit, men problemet ser ud til kun at være forårsaget af nogle få mindre problemer. Et af problemerne er relateret til, at fuld skærm ikke fungerer korrekt, når V-Sync er slukket.

Fejlen er også undertiden forårsaget af en Windows 10-opdatering, der ødelagde alt, men dette kan løses ved at køre spillet i kompatibilitetstilstand.

Løsning 1: Rediger præferencefilen som vist nedenfor

Spillet har sin Prefs.ini-fil, som kan bruges til simpelthen at ændre spilindstillingerne uden faktisk at skulle starte spillet, da det til tider er umuligt på grund af den sorte skærm. Problemet opstår ofte på Windows 10 i fuldskærm mere, så du bliver muligvis nødt til at starte spillet i vinduetilstand og skifte til fuldskærm, når det først er indlæst.

 1. Start Steam på din pc, naviger til fanen Bibliotek i Steam-vinduet ved at klikke på knappen Bibliotek øverst i vinduet, og find Risk of Rain i listen over spil, du har i dit bibliotek.
 2. Højreklik på det i dit bibliotek, og vælg Egenskaber. Naviger til fanen Lokale filer, og klik på knappen Gennemse lokale filer i vinduet.

 1. Alternativt kan du stadig finde spillets installationsmappe manuelt, hvis du blot højreklikker på spillets genvej på skrivebordet eller et andet sted og vælger Åbn filplacering i genvejsmenuen.
 2. Under alle omstændigheder, når du er inde i mappen, skal du højreklikke på filen Prefs.ini og vælge at åbne den med Notesblok. Hvis Notepad-ikonet er standard for filen, kan du bare dobbeltklikke på det. Skift indstillingerne i denne fil, så de svarer til nedenstående:
[Videoindstillinger] skala = 2 fuldskærm = 0 res_index = 8 [Gameplay] diff_level = 2 class = 1 artifact_active0 = 0 artifact_active1 = 0 artifact_active2 = 0 artifact_active3 = 0 artifact_active4 = 0 artifact_active5 = 0 artifact_active6 = 0 artifact_active7 = 0 artifact_active = 0 artefakt_aktiv 10 = 0
 1. Brug Ctrl + S-tastekombinationen til at gemme ændringerne, eller klik på Filer >> Gem fra den øverste navigationsmenu og afslut Notesblok. Prøv at genstarte spillet for at se, om risikoen for regn sort skærm vedvarer.

Bemærk: Spillet skal nu starte i et vindue, hvis størrelse svarer til den opløsning, du har valgt til spillet. Brug blot Alt + Enter-tastekombinationen, når spillet er fuldt indlæst for at skifte til fuldskærm. Nogle brugere rapporterede at se den sorte skærm efter at have forsøgt at gøre det midt i spillet, og her er hvordan man løser det.

 1. Åbn Steam, naviger til dit bibliotek og højreklik på posten Risiko for regn for at vælge Afspil spil. Når spillet er startet i et vindue, og hovedmenuen åbnes, skal du klikke på Indstillinger.
 2. Klik på Lyd og video på skærmen Indstillinger. Ved siden af ​​indstillingen V-Sync skal du klikke på posten Fra for at ændre den til Til, og du skal ikke længere opleve den sorte skærm!

Løsning 2: Skift en anden indstilling

Den næste indstilling, du måske overvejer at ændre, er AlternateSyncMethod. Denne er imidlertid placeret i en anden fil kaldet "options.ini", men den skal være placeret i den samme mappe, hvor du har fundet filen "Prefs.ini". Følg nedenstående trin for at prøve at løse problemet.

 1. Følg trin 1-3 fra toppen af ​​sektionen Løsning 1 for at åbne spillets installationsmappe ordentligt enten fra Steam eller ved manuelt at gennemse.
 2. Når du er inde i mappen, skal du højreklikke på options.ini-filen og vælge at åbne den med Notesblok i genvejsmenuen. Hvis Notepad-ikonet er standard for filen, kan du bare dobbeltklikke på det.
 3. Brug Ctrl + F-tastekombinationen, eller klik på Rediger i topmenuen, og vælg Find i rullemenuen for at åbne søgefeltet.

 1. Skriv “” AlternateSyncMethod ”i Find-boksen, og skift værdien ved siden af ​​den fra 0 til 1. Brug Ctrl + S-tastekombinationen for at gemme de ændringer, du har foretaget, eller gå til Filer >> Gem og afslut Notesblok.
 2. Prøv at starte spillet igen for at kontrollere, om Risk to Rain 2 viser en sort skærm efter lanceringen.

Løsning 3: Kør spillet i kompatibilitetstilstand til Windows 8

Dette er en ganske nyttig løsning, da problemet med sort skærm næsten er eksklusivt for Windows 10-brugere, der har installeret Creators-opdateringen, da den blev frigivet. Brugere har prøvet denne metode, og den har givet gode resultater, så vi anbefaler bestemt, at du ikke springer denne metode over, mens du fejler problemet.

 1. Start Steam, naviger til fanen Bibliotek i Steam-vinduet ved at klikke på knappen Bibliotek i topmenuen, og find Risiko for regn i listen over spil, du har i dit bibliotek.
 2. Højreklik på Risk of Rain i dit bibliotek, og vælg Egenskaber. Naviger til fanen Lokale filer, og klik på knappen Gennemse lokale filer i vinduet.

 1. Stil, du kan selv finde spillets installationsmappe, hvis du blot højreklikker på spillets genvej på skrivebordet eller et andet sted og vælger Åbn filplacering i genvejsmenuen.
 2. Find spillets vigtigste eksekverbare fil, der skal navngives, blot Risiko for regn, højreklik på det, og vælg Egenskaber i rullemenuen. Naviger til fanen Kompatibilitet.

 1. Under afsnittet "Kompatibilitetstilstand" skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Kør dette program i kompatibilitetstilstand for:" og vælge Windows 8 på rullelisten.
 2. Genstart spillet på Steam, og kontroller, om den sorte skærm vises igen.

Bemærk: mens du stadig er på fanen Kompatibilitet i det eksekverbare spil Egenskabsvindue, kan du lige så godt prøve at sætte et kryds ved siden af ​​"Deaktiver fuldskærmsoptimeringer", da flere brugere hævder, at de var i stand til at løse problemet helt ved hjælp af denne metode. Glem ikke at anvende ændringerne!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found