Mordhau tilføjer rangeret tilstand, nye kort og forbedringer af livskvaliteten

Hjem/Nyheder/Spil/ Mordhau tilføjer rangeret tilstand, nye kort og forbedringer af livskvaliteten

Mordhau tilføjer rangeret tilstand, nye kort og forbedringer af livskvaliteten

Af Farhan Ali 21. juli 2019 1 minut læst

Mordhau-udvikleren Triternion har afsløret store planer for sin multiplayer middelalderlige slasher. I løbet af de næste par måneder modtager spillet en stor mængde indhold, inklusive nye kort, spiltilstande og forbedringer af livskvaliteten. Den mest bemærkelsesværdige tilføjelse vil være en dedikeret rangeret tilstand, som i høj grad vil forbedre “Højt kvalificeret gameplay” aspekt af spillet.

Rangeret tilstand

Udviklerne har ikke afsløret meget om rangeret, da tilstanden stadig er under udvikling. Vi ved dog, at der vil være seks ranginddelinger, der hver har fem individuelle rækker. Den laveste rangkonsol er Bronzeog den højeste er Elite. Der er også en ikke-ranket division, hvilket betyder, at spillere i første omgang bliver nødt til at optjene deres rang ved at spille et par rangerede kampe.

Invasion Mode

Ved siden af ​​rangeringen arbejder Triternion på Invasion, en storstilet angreb / ​​forsvarsfunktion, som vil “Fange følelsen af ​​en middelalderlig kamp”. Den kommende tilstand giver op til 64 spillere mulighed for at belejre og indfange mål. Udviklerne siger, at de ønsker maksimal kompatibilitet mellem spiltilstande og kort, så Invasion kan også spilles på de aktuelle kort.

Da nye tilstande føjes til Mordhau, vil de allerede eksisterende ikke blive efterladt. Efter adskillige klager fra spillere vedrørende de hyppige dødvande ved Frontline, vil Triternion justere tilstanden i fremtiden. Målet er at opnå mere af en "tovtrækning" og øge "Spillerens følelse af involvering i målene."

Forbedringer af gameplayet

At balancere et middelalderligt kampspil, især et så stort som Mordhau, er en vanskelig opgave. Udviklerne er opmærksomme på, at nogle aspekter af spillet, såsom heste og ildbomber, er frustrerende og “Unfun” at spille imod. Som sådan bliver disse mekanik tweaked og finjusteret i de kommende patches.

Toksicitet og racisme er to store problemer, der plager Mordhau-samfundet. Udviklerne overvejer adskillige løsninger, såsom chatfiltre på klientsiden og algoritmer til at opdage sorgspillere. Spillere skal også bemærke en reduktion i misbrug af stemmespark takket være en mere raffineret og informativ skærm til valg af stemme.

Mordhau har stadig mange problemer, den skal tackle, men udviklerne er bestemt på rette vej.

Tags Mordhau rangeret