Fix: DisplayPort Intet signal

DisplayPort er en digital skærmgrænseflade, der primært bruges til at forbinde en videokilde til en displayenhed (hovedsagelig skærme). Den bærer også andre former for data såsom lyd, USB osv. Denne port bruges i vid udstrækning til at forbinde CPU'er til skærme til avanceret grafik.

Mange brugere står over for problemet, hvor deres DisplayPort ikke viser nogen signifikant output til skærmen. Der kan være tilfælde, hvor HDMI fungerer perfekt, men DisplayPort ikke. Dette kan skyldes en række årsager, men de fleste af dem sporer alle tilbage til hardwareproblemer.

Løsning 1: Genstart og tilslut enhed igen

Den mest effektive løsning, der fungerer i næsten alle tilfælde, er at genstarte og tilslutte displayenheden (skærmen) igen. Bare at slukke for skærmen og tænde den igen løser ikke problemet, da der tilsyneladende er flere kondensatorer, der skal aflades helt, før du prøver at tilslutte din pc igen. Du skal slukke for den ved hjælp af hovedafbryderen.

  1. Lukke ned dit computer korrekt og derefter træk stikket ud strømkablet fra kontakten.
  2. Nu sluk for din skærm og træk stikket ud strømkablet fra hovedafbryderen.
  3. Afbryd DisplayPort og vent et par minutter.
  4. Opret forbindelse det computer og overvåge tilbage og Opret forbindelse det Displayport til skærmen i overensstemmelse hermed.
  5. Nu Start computeren igen og strøm enhederne tilbage . Forhåbentlig vil problemet blive løst.

Bemærk: Du kan også tænde skærmen igen manuelt efter tilslutning af strømforsyningen, så den ikke automatisk.

Løsning 2: Kontrol af DisplayPort-forbindelse

Der har været flere tilfælde, hvor intet signalproblem opstår, da DisplayPort ikke er tilsluttet korrekt. Du har muligvis tilsluttet det perfekt efter din opfattelse, men nogle gange er stifterne ikke tilsluttet korrekt. Indsættelse af tappene forkert kan være årsagen til, at DisplayPort giver dig problemet.

Du burde træk stikket ud og tilslut igen skærmporten korrekt, og sørg for, at du skub forbindelsen indtil du føler stifterne låse på plads. Du kan også prøve løsning 1 igen efter at have udført løsning 2.

Bemærk: Det blev også set, at tredjeparts DisplayPorts krævede, at løsning 1 blev udført igen og igen, indtil signalet kom igen. Det er ikke noget stort og sker med mennesker overalt i verden. Tredjepartsadapterne er ikke 'perfekt' lavet til den hardware, du bruger; derfor kræver de en jumpstart for at de kan arbejde.

Løsning 3: Opdatering af grafikdriver

En anden grund til, at kablet ikke leverer noget output, er, at din grafikdriver ikke opdateres til den nyeste version eller ikke er kompatibel med din computer. Du skal gå over til producentens websted og downloade de nyeste grafikdrivere til din computer. Derefter skal du prøve at installere driveren manuelt, da automatisk ikke er så meget pålidelig.

  1. Højreklik på Windows-tasten, og vælg Enhedshåndtering fra listen over tilgængelige indstillinger.

En anden måde at starte enhedsadministratoren på er ved at trykke på Windows + R for at starte Run-applikationen og skrive "devmgmt.msc".

  1. Højreklik på adapteren og vælg “Opdater driver”.

  1. Nu vises et nyt vindue, der beder dig om at opdatere driveren manuelt eller automatisk. Vælg "Gennemse min computer for driversoftware”.

  1. Gennemse nu mapperne, hvor du downloadede driverne. Vælg det, og Windows installerer de nødvendige drivere. Genstart computeren, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 4: Test med et andet kabel

Hvis alle ovenstående løsninger ikke fungerer, kan vi prøve at teste computeren med et andet kabel. Det kan være muligt, at kablet, som du bruger, er defekt, eller at en eller flere af dens ben er brudt. Du skal tydeligt inspicere både kablet og adapteren for støv, der er bundfældet, og rengør om nødvendigt. Hvis kablet stadig ikke fungerer, skal du prøve at bruge et andet kabel og kontrollere, om det fungerer som forventet. Du er velkommen til at implementere løsning 1, når du prøver at forbinde det nye kabel til din computer.

Bemærk: I nogle tilfælde blev det set, at problemet opstod på grund af forkerte opdateringshastigheder på skærmen og GPU'en på din computer. Prøv at ændre opløsningen på din GPU samt opdateringshastigheder. Eksperimenter, indtil du er helt sikker på, at problemet ikke opstår på grund af dette.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found