Sådan repareres forbindelser til Bluetooth-lydenheder og trådløse skærme i Windows 10

Bluetooth-enheder og trådløse skærme stiger igen på grund af deres kompatibilitet og lette adgang. Selve tanken om hovedtelefoner eller trådløse skærme uden kabel synes indbydende. Der er en rimelig chance for, at du køber perifert udstyr til din computer, som har funktionen til at oprette forbindelse trådløst eller via Bluetooth.

Som alle andre forbindelsesmedier kan problemer også krybe ind imellem i Bluetooth-enheder eller trådløse skærme. Vi har sammensat en kort guide, der berører grundlæggende fejlfindingstip og teknikker for at få din enhed i gang igen. Sørg for, at du følger alle trinene omhyggeligt og starter fra toppen.

Hvad forårsager problemer i Bluetooth-lydenheder og trådløse skærme?

Årsagerne til problemer, du måske står over for, er meget vidtgående fra drivere til små indstillinger i indstillingerne. Nogle af årsagerne til disse problemer er, men ikke begrænset til:

 • Det er din pc ikke synlig til andre Bluetooth-enheder. Hvis det ikke er synligt, kan du slet ikke finde / oprette forbindelse til det.
 • Det Bluetooth-driver fungerer ikke korrekt eller er forældet.
 • Enheden kan være parret, men ikke forbundet. Dette sker i mange tilfælde, hvis du tilslutter mere end en Bluetooth-enhed.
 • Den trådløse skærm er muligvis ikke tilsluttetkorrekteller måske ikkestøttes.

I denne artikel vil vi også berøre de grundlæggende fejlfindingsteknikker til Miracast og WiGig-enheder. Sørg for, at du har en administratorkonto og har en internetforbindelse. Sørg også for, at du har en Bluetooth-understøttet computer. Normale pc-tårne ​​har normalt ikke indbygget Bluetooth. Du skal købe ekstra hardware. Laptops på den anden side har for det meste indbygget Bluetooth let tilgængelig.

Løsning 1: Gør din pc synlig (Bluetooth)

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til din Bluetooth fra den anden enhed eller omvendt, skal du sørge for, at Bluetooth faktisk er synlig til andre enheder. Som standard er søgbarheden skjult for alle andre enheder, og du skal aktivere den manuelt.

 1. Tryk på Windows + S, skriv “indstillinger”I dialogboksen, og åbn applikationen Indstillinger.
 2. Når du er i Indstillinger, skal du klikke på underkategorien for Enheder.
 1. Når du er i enheder, skal du klikke på Bluetooth fra venstre navigationslinje og sørg for, at Bluetooth er tændt. Vælg nu Flere Bluetooth-indstillinger.
 2. Under fanen af Muligheder, skal du sørge for, at indstillingen Tillad, at Bluetooth-enheder finder denne pc er aktiveret.
 1. Nu når du går tilbage til Bluetooth-hovedskærmen, vil du forhåbentlig se din enhed med indstillingen 'Klar til parring'.

Hvis du har flere Bluetooth-enheder tilsluttet til din computer, skal du udføre følgende trin for at oprette forbindelse til den.

 1. Trykke Windows + A. for at starte handlingslinjen.
 2. Vælg nu knappen Opret forbindelse præsentere og klik på den enhed, som du vil oprette forbindelse til.

Løsning 2: Opdatering af Bluetooth-driver

Hvis du har problemer med at opretholde en etableret forbindelse fra din computer, skal du kontrollere, om Bluetooth-driverne er opdaterede og ikke er korrupte. Dette sker med mange brugere potentielt efter en Windows Update, der bryder driverne. Eller hvis du bruger en pc og har knyttet ekstra hardware til Bluetooth, skal du have de nyeste drivere installeret til den specifikke hardware, da den er tredjepart og ikke en del af dit bundkort.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i Enhedshåndtering, skal du vælge indstillingen Bluetooth for at udvide kategorien. Når du er inde, skal du finde din Bluetooth-hardware. Højreklik på det, og vælg Opdater driversoftware.
 1. Nu har du to muligheder. Enten kan du prøve at opdatere driveren Automatisk (gennem Windows-opdatering) eller Manuelt (ved at vælge driversoftwaren). Du kan først prøve at opdatere automatisk. Hvis det ikke virker, skal du navigere til producentens websted og efter download af driversoftwaren skal du bruge den manuelle metode og navigere til den downloadede fil.
 1. Genstart computeren efter installation af driverne, og kontroller, om fejlmeddelelsen forsvandt.

Fejlfinding af Miracast-enheder

Miracast giver brugerne mulighed for problemfrit at vise multimedieindhold mellem Miracast-understøttede enheder. Den forbinder to forskellige enheder ved hjælp af netværksinfrastruktur eller Wi-Fi Direct. Det bruges af mange enheder og er en af ​​de mest populære forbindelsesmetoder på markedet. Her er nogle fejlfindingsteknikker, som du kan kontrollere, om du har problemer med at oprette forbindelse til Miracast-enheder.

 • Først skal du sørge for, at din computer understøtter Miracast. Du kan kontrollere de oplysninger, der fulgte med produktet, eller ved at gå til producentens websted.

For at finde ud af, om din computer understøtter Miracast, skal du følge nedenstående trin.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “dxdiag”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Naviger nu til System fanen og klik på knappen Gem alle oplysninger. Du bliver bedt om at finde et sted at gemme indholdet i. Vælg Desktop.
 1. Åbn nu tekstfilen og under Systemoplysninger, vil du, om din enhed understøtter Miracast eller ej.
 • Sørg for, at din Trådløst internet er tændt og tilsluttet korrekt
 • Sørg for, at den skærm, du også vil projicere bakker op Hvis den ikke gør det, kan du nemt købe en Miracast-adapter, der tilsluttes en HDMI-port.
 • Genstart både din computer og enheden, før du prøver at oprette forbindelse igen.
 • Du kan forsøge at tilslutte enheden igen, når du har fjernet den. For at fjerne det skal du navigere til stien Indstillinger> Enheder> Bluetooth og andre enheder og fjern den enhed under den trådløse skærm eller adapter. Genstart computeren, og prøv at oprette forbindelse igen.

Fejlfinding af WiGig-enheder

WiGig er en nyere teknologi, der understøtter dataoverførsel på omkring 7 Gigabyte pr. Sekund. Dette er cirka 10 gange hurtigere end 802.11n Wi-Fi-standarden. Hvis du prøver at forbinde WiGig-enheder, kan du anvende følgende fejlfindingstrin og se om de løser din situation.

 • Sørg for, at din computer bakker op WiGig og er tændt. Hvis din computer har WiGig, kan du let se ind Indstillinger> Netværk og internet> Flytilstand.
 • Du skal også sørge for, at skærmen også understøtter WiGig. Hvis det ikke gør det, skal du bruge en WiGig-dock.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found