Hvad er LOST.DIR-mappe i Android-enheder?

De fleste Android-brugere skal have set en mappe ved navn LOST.DIR i File Manager på deres telefon. Mange af brugerne vil være nysgerrige efter, hvad denne mappe bruges til i deres telefon. Nogle tænker måske på det som en ondsindet mappe på grund af ingen viden om denne mappe. I denne artikel vil vi diskutere, hvad denne mappe er, og hvad den bruges til i vores telefoner.

Hvad er LOST.DIR-mappe?

Android-systemet har et specielt program kaldet Filsystemkontrol det svarer til chkdsk hjælpeprogram i Windows og fsck i Linux. Dette værktøj opretter en LOST.DIR-mappe på enheden. LOST.DIR er en systemmappe oprettet i SD-kortkataloget for at indsamle de beskadigede data. Disse data oprettes, når processen med at kopiere data fra eller til SD-kort afbrydes på grund af lukning af telefonen eller trækning af SD-kortet. Du kan analoge denne mappe med papirkurven i Windows OS. Data kan flyttes tilbage til det oprindelige sted fra papirkurven, og det kan gøres med denne mappe. Imidlertid flyttes filer til papirkurven på grund af en brugers handling ved at slette dem, og i LOST.DIR flyttes filer på grund af en vis teknisk afbrydelse og ikke på grund af brugerens hensigt.

Android-systemet placerer kopier af de afbrudte filer i denne mappe, så det kan gendanne dem ved næste opstart. Filerne omdøbes også under kopieringen. Nej, LOST.DIR-biblioteket er ikke et ondsindet program som mange brugere tror. Der er flere grunde til, at filerne ender i mappen LOST.DIR:

  • Træk SD-kortet ud, mens filer behandles.
  • Afbrydelser under download af filer på enheden.
  • Pludselig frysning af Android-enhedens operativsystem.
  • Slukning af enheden, mens filprocessen kører.

Gendannelse af data fra LOST.DIR

Du kan gendanne dine filer fra LOST.DIR-mappen ved hjælp af gendannelsessoftware. For at dette skal fungere, skal du dog gendanne slettede / korrupte filer så hurtigt som muligt. Med tiden vil de nye oplysninger blive overskrevet på den eksisterende. Der er mange gendannelsessoftware, hvorfra du kan gendanne dine data. Vi skal bruge Easy Drive Recovery, der også anbefales af de fleste brugere.

  1. Download programmet fra ovenstående link og installer det.
  2. Tilslut SD-kortet til din pc og åben programmet. Nu vælg drevet og klik på Næste knap for at scanne som vist nedenfor:
  3. Når scanningen er gennemført, finder du flere typer filer i programmet. Vælg filerne og Højreklik på den for at komme sig og vælge Gendan valgte filermulighed.
  4. Giv den Beliggenhed i en mappe for at gendanne de valgte filer som vist nedenfor:
  5. Dine gendannede filer kopieres til den specifikke mappe.

Kan jeg slette LOST.DIR-mappe?

Mange brugere vil være nysgerrige efter at slette denne mappe fra deres enhed for at spare lagerplads. Denne mappe vil altid være tom, medmindre en af ​​ovenstående årsager sker. Men når filerne gendannes tilbage til dit SD-kort, så du kan slette mappen eller indholdet inde i mappen. Du kan også slette mappen med tilgængeligt indhold, hvis de beskadigede data ikke er vigtige for dig. Mappen genskabes af systemet ved næste genstart. Når dine enheder viser dig en besked, der siger “Forbereder eksternt SD-kort“, Det kontrollerer faktisk indholdet af LOST.DIR-mappen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found