LØST: Placering er ikke tilgængelig (adgang nægtes)

I Windows 8/10 er fejlen “Placering er ikke tilgængelig”Synes kun at påvirke brugere, der har opgraderet fra ældre Windows-versioner til Windows 8/10. Overraskende nok har mange brugere af forudinstalleret Windows 8/10 ikke mødt den samme situation. Efter en Windows-opgradering mødes nogle gange brugere bare med en stump fejl "Adgang nægtet", og det er det. I bedste fald kan nogle brugere få adgang til papirkurven og proceslinjeposter uden mulighed for at gøre noget meget. Graden af ​​omfanget af denne fejl varierer, men dybest set når den er implementeret, er der ikke meget, du kan gøre på din pc med det nye Windows 10-operativsystem. Hver gang du prøver at åbne et lokalt drev, får du advarslen / fejlmeddelelsen.

Selv med administratorrettigheder kan du muligvis stadig støde på denne frygtede fejl. For at fjerne advarslen "Placering er ikke tilgængelig" skal du nulstille tilladelserne. Følg en af ​​de to metoder nedenfor for at gøre dette.

Metode 1: Nulstil tilladelser manuelt

Højreklik på det blokerede drev eller mappen, og klik derefter på “Ejendomme" mulighed.

Naviger til “Sikkerhed”-Fanen, og klik også på den.

Fra under “Gruppe- eller brugernavne”Vælg Administratorer, skal være Your-UserorPC-Name \ Administrators

Vælg "Redigere”.

Vælg endnu en gang Administratorer Her skal du ikke bekymre dig, hvis du får "ansøge”Knap grå og inaktiv. Marker ethvert felt på "nægte" side af mulighederne. Det "Ansøge" -knappen bliver øjeblikkelig aktiv. Du skal dog fjerne markeringen ibenæg indstilling.(Sørg for, at det ikke forbliver kontrolleret).

Marker det øverste felt i "Give lov til" Du bemærker, at alle felter også er markeret med undtagelse af den sidste nederst. På den modsatte side bliver alle felter under "Benægt" ikke markeret.

Klik på "ansøge”. En scanning starter straks, hvor mapper hurtigt analyseres af systemet. Scanningen skal højst tage et minut. Klik på OK, når det er afsluttet, men gå ikke ud af det første vindue.

BEMÆRK: Nogle gange under scanningen kan du stadig støde på "Adgang nægtet" -fejlen. Tryk på "prøv igen" bare for at bekræfte; og hvis du stadig får fejlen, skal du nu klikke på "fortsæt". Klik derefter på OK for at lukke vinduet.

I det oprindelige vindue skal du nu klikke på “Brugere” og derefter redigere. Gentag ovenstående trin fra nummer 5 til nummer 7 (glem ikke, at vi fokuserer på "brugere" nu, ikke "administratorer"). Denne gang vil knappen Anvend være aktiv efter din første handling i trin 5, mens du redigerer administratorrettigheder.

Klik på OK, og afslut alle vinduer. Genstart computeren. Fejlen Access Denied vises ikke længere.

Metode 2: Nulstil tilladelser ved hjælp af Reset Utility

Hvis du nulstiller en mappe, og du finder trinnene ovenfor vanskelige eller lange at følge, kan du bruge et Reset Utility. klik (her) for at downloade. Når den er downloadet, skal du åbne den og køre den. Du får vist et lille pop op-vindue som vist nedenfor. Adgangskoden til udpakning af appen erlallouslab

Herfra skal du vælge mappen eller drevet og klikke . Når du er færdig, skal du kontrollere igen for at se, om du nu kan få adgang til mapperne eller drevet, hvis ikke, kør derefter hjælpeprogrammet igen med “Tage filer ejerskab”Valgmulighed markeret.

Metode 3: Nulstil tilladelser via kommandoprompt

Hvis den mappe, du prøver at få adgang til, deles på et netværk, skal du først deaktivere Deling. Når du er færdig, skal du holde Windows-tasten nede og trykke på X. VælgKommandoprompt (administrator).

I kommandopromptvinduet skal du gennemse det bibliotek, hvor mappen er. For eksempel, hvis mappen hedder Billeder i C: \ Brugere \ og derefter skrive i kommandopromptvinduet

cd / brugere

skriv derefter:

icacls Billeder / reset / t / q

Kort sagt, hvilken mappe der stadig er utilgængelig, skal du køre denne kommando.

Tagplacering er ikke tilgængelig