Sådan aktiveres Legacy Boot Menu i Windows 10

Enhver, der har dobbeltstartet Windows 10 med Windows 7, ved, at Windows 10 har den moderne grafiske bootloader, ikke den klassiske tekstbaserede bootloader fra Windows 7, som vi alle kendte og elskede. Mens Microsoft hos Microsoft måske tror, ​​at den grafiske bootloader er et skridt fremad og er bedre end den tekstbaserede bootloader, er de fleste Windows-brugere enige om, at den grafiske bootloader giver tingene lidt for meget, og i mangel af en bedre sætning er bare ikke, hvad de er vant til.

For at afslutte det hele udfører Windows 10s grafiske bootloader en ekstra genstart hver gang du vælger at starte i Windows 7 i stedet for Windows 10, og dette kan være ret irriterende og tidskrævende. Heldigvis kan enhver, der dobbeltstarter Windows 10 med Windows 7, redde sig selv fra den trussel, der er den grafiske bootloader, ved blot at skifte til den klassiske Windows 7 bootloader (eller Eftermæle bootloader). Ja, det er rigtigt, det er fuldt ud muligt for dig at skifte til den elskede tekstbaserede bootloader fra Windows 7, der giver dig en liste over installerede operativsystemer, hvorfra du kan vælge hvilket operativsystem du vil starte i.

Udskiftning af Windows 10s grafiske boot manager med Windows 7'er Eftermæle bootloader er en ret simpel proces, og følgende er de nøjagtige trin, du skal udføre for at gøre det:

Højreklik på Start-menu knappen for at åbne WinX-menueller hold nede Windows-nøgle og Tryk på X

Klik på Kommandoprompt (administrator) at starte en forhøjet Kommandoprompt.

Skriv følgende i forhøjet Kommandoprompt og tryk på Gå ind:

bcdedit / sæt "{nuværende}" bootmenupolicy arv

Gå ud af forhøjet Kommandoprompt.

Når du genstarter din computer, vil du se, at din bootloader er skiftet til Windows 7'er Eftermæle

Bemærk: For at skifte tilbage til den grafiske bootloader skal du blot gentage trin 14, men denne gang skal du skrive følgende i forhøjet Kommandoprompt:

bcdedit / set {standard} standard for bootmenupolicy