Fix: Sort skærmbaggrund på Windows 10

Med Windows 10-jubilæumsopdateringen gjorde Microsoft det lettere for sine brugere at vise tapet på lås / login-skærmen ved opstart af Windows. Brugere kan indstille brugerdefineret tapet eller Microsofts egne baggrunde, der er synkroniseret med serveren, dvs. Windows Spotlight. Men et flertal af brugerne er kommet med en fejl, der ikke lader dem vise tapet på låseskærmen i stedet for den viser sort skærm og når du trykker på en tast for at navigere til login-skærmen, viser den dit valgte baggrundsbillede.

Hvad er årsagerne til, at låseskærmen viser sort baggrund?

Da det er en fejl i Windows 10, er der en løsning, som vi har fundet at være effektiv i dette scenario. Dette problem opstår, når din Windows “Animer vinduer, når du minimerer og maksimerer”-Indstillingen i Advance System Properties er deaktiveret. På den anden side kan det også ske på grund af aktiveret tilstand af “Vis baggrundsbillede af låseskærm på loginskærmen”Mulighed indeni Indstillinger. For at ændre disse indstillinger skal du følge nedenstående trin.

Trin 1: Aktivering af "Animer Windows, når du minimerer og maksimerer"

Hvis du har deaktiveret denne indstilling, skal du genaktivere den, hvis du vil slippe af med dette problem.

  1. Åben Kør dialog ved at trykke på Vind + R tasterne på dit tastatur.
  2. Indvendigt, skriv cpl og ramte Gå ind tast på tastaturet. Det ville åbne op Systemegenskaber.

3. Inde i systemegenskaber skal du klikke på Fremskreden fanen efterfulgt af Indstillinger. Ydeevne muligheder vindue vises. Aktivér “Animer Windows, når du minimerer og maksimerer”Indstilling som vist i nedenstående billede. Hit ansøge og Okay for at gemme ændringer i indstillingerne.

Trin 2: Deaktivering af "Vis baggrundsbillede af låseskærm på loginskærmen"

Når du har udført trin 1, skal du deaktivere følgende indstilling.

  1. Åbn Windows Indstillinger gennem højreklik på startmenuikonet. Vælg Indstillinger på listen. Inde i Indstillinger skal du klikke på Tilpasning indstillingsikon.
  2. Klik på Låse skærm findes i menuen til venstre og deaktiver Vis baggrundsbillede af låseskærm på loginskærmen indstilling ved at klikke på skifteknappen.

Log af din Windows, og kontroller, om problemet stadig er ved. Forhåbentlig var det muligvis løst.