Fix: Kan ikke nulstille din pc 'En nødvendig drevpartition mangler'

Windows 10 leveres med så mange fordele, herunder bedre teknologier til gendannelse af operativsystem. En af dem hedder Nulstil din pc, som giver nulstilling af din Windows til fabriksindstillinger med eller uden at miste dine data. Den samme teknologi er tilgængelig i Windows 8 og Windows 8.1, og den hedder Opdater din pc og nulstil din pc. Hvis du vil køre Nulstil din pc på Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10, skal du få adgang til fejlfindingsværktøjer og køre Nulstil din pc. Proceduren er virkelig enkel, men nogle gange kan de enkleste handlinger være komplicerede på grund af problemer, der opstår.

Et af de problemer, der opstår på Windows-maskiner, er det umuligt at nulstille din pc på grund af fejl: Kan ikke nulstille din pc. En påkrævet drevpartition mangler. Hvorfor opstår dette problem? Der er forskellige grunde, herunder beskadiget startkonfiguration, ikke aktiv partition, defekt harddisk eller SSD og andre.

Dette problem opstår på Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10. Vi oprettede syv metoder, der hjælper dig med at løse problemet med Nulstil din pc. I slutningen vil du være i stand til at nulstille din pc. Så lad os starte.

Metode 1: Marker partitionen som aktiv

Der er to måder, hvorpå du kan styre din harddisk og partitioner, herunder grafisk enhedsgrænseflade (GUI) og CMD (kommandoprompt). Som du ved, kræver grafisk enhedsgrænseflade tastatur og mus, og kommandoprompt kræver kun et tastatur. Til denne metode skal du bruge kommandolinjeværktøjet ved navn DISKPART, som hjælper dig med at indstille din partition som aktiv.

Du bliver nødt til at få adgang til kommandoprompt gennem Windows reparationstilstand, som blev beskrevet i den foregående metode. Derefter skal du følge de næste trin.

  1. Type diskpart at løbe DISKPART kommandolinjeværktøj
  2. Type liste disk for at angive tilgængelige harddiske. I vores eksempel er der kun en disk, Disk 0.
  3. Type vælg disk 0 for at vælge disk. 0 repræsenterer et tal for disken opdaget af diskpart.
  4. Type liste partition for at angive tilgængelige partitioner på din harddisk. I vores eksempel er der to partitioner, Partition 1 og Partition 2. Partition 1 er systemreserveret partition, og Partition 2 er systeminstallation.
  5. Type vælg partition 2 at vælge partition 2. 2 repræsenterer et antal af partitionerne opdaget af diskpart.
  6. Type aktiv for at markere partition til aktiv
  7. Type Afslut for at afslutte diskpart
  8. Type Afslut for at afslutte kommandoprompt
  9. Klik på Sluk for din pc
  10. Tænd din pc

Metode 2: Genopbyg Boot-posten

I den fjerde metode skal du genopbygge boot-posten. Til denne metode skal du også starte DVD eller USB, der kan startes. Vi viser dig, hvordan du gør det på Windows 10. Den samme procedure er kompatibel med Windows 8 og Windows 8.1. Du bruger den samme bootbare USB, som du oprettede i tidligere metoder.

Du bliver nødt til at få adgang til kommandoprompt gennem Windows reparationstilstand, som blev beskrevet i den foregående metode. Derefter skal du følge de næste trin.

Vi talte om genopbygning af boot record i tidligere artikler, så tjek //appuals.com/steps-to-fix-winload-efi-error-0xc0000001/ ved at følge metode 2.