FIX: Konstant blå cirkel ved siden af ​​musemarkøren i Windows 10

Efter opgradering til Windows 10 begyndte mange brugere at klage over konstant at se den blå blinkende belastningscirkel (Windows 'patenterede "loading" -ikon) ved siden af ​​deres musemarkør. Berørte brugeres computere syntes som om de konstant kørte en opgave eller "indlæste" noget, hvilket gjorde det umuligt for berørte brugere at gnidningsløst føre deres daglige anliggender på deres computere. Dette problem får en berørt brugers musemarkør til at blive optaget af en anden opgave, hvilket betyder at bruge det til noget andet - som at dobbeltklikke på noget eller endda højreklikke et vilkårligt sted for at åbne en kontekstmenu - bliver forbandet næsten umuligt.

Størstedelen blandt puljen af ​​Windows 10-brugere, der er blevet berørt af dette problem, er folk, der enten har en bærbar computer, der fulgte med en fingeraftryksscanner indbygget i den for ekstra sikkerhed eller en computer, som de har købt og knyttet en fingeraftryksscanner til. Alle de andre berørte brugere led af dette problem på grund af en tredjepartssoftware eller driver, men synderen bag dette problem viste sig i næsten alle tilfælde at være en inputenhed eller en tredjepartsapplikation eller driver parret med en inputenhed. Dette problem har primært plaget brugere af HP- og ASUS-computere, men der er intet, der forhindrer det i at ofre Windows 10-brugere, der har computere fremstillet af andre mærker.

Heldigvis kan dette problem løses, uanset om du har en HP-computer, en ASUS-computer eller en computer af ethvert mærke, der har en biometrisk enhed, og sådan gør du det:

Løsning 1: For HP-brugere

For HP-brugere med biometriske enheder på deres computere er synderen en HP-applikation til biometriske enheder kendt som HP SimplePass. HP SimplePass letter brugen af ​​en biometrisk enhed med en HP-computer og giver brugerne også mulighed for at kontrollere, hvad deres biometriske enhed gør. Imidlertid parrer applikationen bare ikke meget godt med Windows 10, hvilket giver anledning til dette problem. Hvis du er en HP-bruger, der oplever dette problem, og du har HP SimplePass installeret, alt hvad du skal gøre for at løse dette problem er at deaktivere en af HP SimplePass'S funktioner. For at gøre det skal du:

Start HP SimplePass.

Klik på Indstillinger knap (betegnet med et gear) øverst til højre i vinduet.

Fjern markeringen LaunchSite under Personlige indstillinger.

Klik på Okay.

Poof! Ikke mere blå blinkende belastningscirkel ved siden af ​​din musemarkør, og du kan bruge din musemarkør, hvordan den var beregnet til at blive brugt.

Deaktivering af denne funktion af HP SimplePass efterlader stadig HP-værktøjet helt brugbart, men hvis du ikke bruger det og ikke engang planlægger at bruge det, ville det sandsynligvis være bedst, hvis du afinstallerede det helt for at forhindre yderligere problemer i fremtiden.

Løsning 2: For ASUS-brugere

For ASUS-brugere, der oplever dette problem, var synderen i næsten alle tilfælde et stykke input-software navngivet Asus Smart Gesture designet og distribueret af ASUS selv. De fleste af de ASUS-brugere, der tidligere har lidt under dette problem, var i stand til at løse det ved simpelthen at dræbe Asus Smart Gesture eller, hvis det er muligt, afinstallere det helt. Hvis du lider af dette problem og bruger en ASUS-computer, skal du sørge for at give denne løsning et skud.

Løsning 3: For alle berørte brugere, der har biometriske enheder

Hvis du stort set har nogen computer, der har en biometrisk enhed og lider af dette problem, er en af ​​de bedste metoder, du kan bruge til at løse det, simpelthen at deaktivere din biometriske enhed. Ja, hvis du deaktiverer din biometriske enhed, bliver den ubrugelig, men du bestemmer hvad der er bedre - en ubrugelig biometrisk enhed eller en ubrugelig musemarkør. For at deaktivere din computers biometriske enhed skal du:

Trykke Windows-logo tast + x at åbne WinX-menu.

Klik på Enhedshåndtering.

Udvid Biometriske enheder

Højreklik på din computers biometriske enhed, og klik på Deaktiver.

Genstart din computer, og der skal ikke længere være en blå blinkende belastningscirkel ved siden af ​​din musemarkør, og din musemarkør skal være helt anvendelig.

Bemærk: Desuden kan du prøve at tilbageføre dine GPU-drivere og kontrollere, om det løser problemet for dig.