Sådan aktiveres USB WiFi-dongle på Remix OS

Remix OS, Android-operativsystemet designet til stationær pc, er kompatibelt med mange WiFi-enheder efter installation ved hjælp af generiske drivere. Men et antal brugere rapporterer, at visse mærker af USB WiFi-adaptere og især USB-dongler / lomme-WiFi ikke genkendes af systemet. Nogle af dem kan simpelthen vises som en USB-lagerenhed uden tilgængelig WiFi-forbindelse.

I denne vejledning vil jeg vise dig, hvordan du løser dette problem, men det kræver, at en tredjepartsstarter er installeret og kører på Remix OS - fordi vi har brug for en widget på startskærmen til launcher, og Remix OS native launcher understøtter ikke widgets. Dette er en temmelig kompliceret proces, da Remix OS ikke understøtter tredjepartsstartere uden at tinkere i systemet, men jeg skrev en guide til at gøre det - se "Sådan aktiveres brugerdefineret launcher og LWP på Remix OS", inden du fortsætter med dette guide.

Når du har aktiveret en tredjepartsstarter (jeg anbefaler Nova eller Google Now Launcher) på Remix OS, skal du fortsætte med nedenstående trin. Jeg er dog ked af at sige, at du har brug for en alternativ metode til at oprette forbindelse til internettet i mellemtiden, såsom et Ethernet-kabel eller mobilt hotspot ved hjælp af Bluetooth- eller USB OTG-kabel. Dette skyldes, at den app, vi har brug for at downloade for at aktivere USB WiFi-dongle-support, ikke bare kan installeres som en offline .apk, den har brug for internetadgang for at konfigurere sig selv.

  1. Download "PPP Widget 3" fra Google Play Butik, og installer den.
  2. Gå til Indstillinger> Om> tryk på Remix OS-version indtil ustabile opdateringer er aktiveret.
  3. Trykke på Bygge nummer indtil Developer Mode også er aktiveret.

  4. Afhængig af din launcher, åbn menuen til widgetsadgang. Du skal være i stand til at holde venstre-klik nede på startskærmen for at efterligne et langt tryk på en berøringsskærm.
  5. Rul ned for at finde PPP-widgeten. Træk det til startskærmen.
  6. Tilslut din USB-dongle, og PPP-widgeten aktiveres automatisk.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found