Fix: Klasse er ikke registreret, når JPEG'er åbnes på Windows 10

Du læser sandsynligvis denne vejledning, hvis du er stødt på denne fejl, der sigerklasse ikke registreret,kun når du prøver at åbne JPEG'er eller andre formatbilleder. Den mest almindelige årsag til, at dette problem opstår, er når standardfiltilknytninger for jpgs, jpegs, bmp'er og gif'er er blevet ændret af en eller anden grund. Normalt ændres det, når du installerer et nyt program eller en app, og du bruger det til at se billedet. Som standard erstattes Photo Viewer i Windows 10 med Photo's-appen, og dette er hvad der skal bruges til at åbne / se billeder.

I denne vejledning har vi listet tre metoder til at løse dette problem, der efter sigende har fungeret for et antal brugere.

Metode 1: Vend tilbage til Photo Viewer

Vi har en separat guide til dette her: se trin: Photo Viewer

Når du er færdig, test og se om du nu kan se billederne uden fejlen. Hvis ikke, fortsæt til metode 2.

Metode 2: Nulstil Windows 10 Store (Apps) ved hjælp af PowerShell

Hold Windows-nøgle og Tryk på X. Vælge Kommandoprompt (administrator). Skriv det sorte kommandopromptvinduepowershellog tryk på Enter-tasten.

Prompten skifter nu til PowerShell-prompten. Når du er færdig, skal du skrive følgende kommando og trykke på Enter.

Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Registrer “$ ($ _. InstallLocation) \ AppXManifest.xml”}

Sørg for, at den indtastede kommando erNemlig!som nævnt ovenfor, ellers støder du på fejl. Hvis du støder på fejl, skal du kontrollere den kommando, du har skrevet, for at rette fejl og derefter køre den igen.

Tags klasse ikke registreret