Sådan omdannes USB-printer til en trådløs printer ved hjælp af Airport Express

I dag har de fleste moderne printere indbygget Wi-Fi-forbindelse. Det betyder, at du ikke behøver at købe en separat printer til hvert værelse i dit hjem eller kontor. Bare køb en trådløs printer, placer den et sted, hvor alle let kan få adgang til den, og tilslut den til dit Wi-Fi-netværk. Imidlertid foretrækker mange brugere at holde fast i deres gamle printere, fordi "gammelt er guld". Og de fleste ældre printere har ikke funktionaliteten til at oprette forbindelse direkte til Wi-Fi. I betragtning af de tekniske ændringer og fremskridt skubber teknologien brugerne til at begynde at bruge den nyeste teknologi. I dette tilfælde bliver de nyeste teknologiske forbedringer dog til fordel for dem med en USB-printer. Heldigvis kan du nu forbinde det til dit netværk ved hjælp af Airport Express. I denne vejledning vil vi se, hvordan man opnår dette.

Tilslutning af en USB-printer til Airport Express

Tilslut den ene ende af printerens standard-USB-kabel til printeren, og slut den anden ende af USB-kablet til Apples AirPort Express.

Tænd for printeren og Apples AirPort Express.

Din printer er nu tilsluttet Airport Express. For at printeren skal vises på dit netværk, skal din Mac eller pc nu også være tilsluttet Airport Express. Hvad dette vil gøre er at dele din USB-printer via netværket.

Forudsat at du har forbindelse til Airport Express eller Extreme, skal du gå til Systemindstillinger ->Print & Scan og klik på + symbol for at tilføje printeren. Denne metode er ikke begrænset til Airport Express eller Extreme, så længe din router understøtter USB-enheder, kan denne metode anvendes på nogen af ​​dem.

Ud over trådløs udskrivning kan du bruge din AirPort Express til at konfigurere AirPlay eller få adgang til internettet. Du kan også bruge den til at oprette eller udvide dit eksisterende Wi-Fi-netværk. Download AirPort-værktøj herfra. Dette værktøj giver dig mulighed for at se dit netværk grafisk, ændre netværksindstillinger og mere.