Sådan gør du: Root Nvidia Shield Android TV

Det nVidia Shield TV er et top-of-the-line Android TV-apparat, der fungerer til både hjemmeunderholdning og spil, det er stort på både ydeevne og udseende. Strømforsyningen er en 1,9 GHz octa-kerneprocessor og en 3 GB RAM, den kan udsende et kæmpestort 4K-opløsningsindhold til dit tv via HDMI-udgangen leveres Shield TV med enten en 16 GB SSD eller en 500 GB HDD-lagerplads, og ekstra ekstern lagerplads kan tilgås fra SDCX-stikket. Den har en overflod af funktioner som USB 3.0-porte, gigabit Ethernet, IR-blaster til fjernstyring, dual-band Wi-Fi og bluetooth 4.1, den blev frigivet i maj 2015, og det er tredje generation af Shield-hardwareenhed. I dag skal vi vise, hvordan du rodfæster dit skjold-tv, når du først er rodfæstet, kan du bruge annonceblokering, have en brugerdefineret gendannelse til sikkerhedskopier og alle nødvendige funktioner, blinke brugerdefinerede cyanogener mod ROM'er og bruge Xposed-moduler. At rodfæste dit skjold-tv giver dig en samlet valgfrihed til at bruge det som du vil.

Bemærk, at under denne proces går alle dine data tabt (dem på det interne lager, ikke de eksterne lagerdata), så du skal tage de nødvendige sikkerhedskopier af alle dine data.

Før du begynder at rodfæste, skal du bruge disse:

  • Dit skjold er tilsluttet et tv.
  • En bærbar computer med internetforbindelse og en USB-port
  • Et USB-kabel
  • Disse filer downloades til din pc (Shield PC-drivere, Super SU, TWRP-gendannelse, Minimal adb og fastboot)
  • En USB-mus

Først på din computer skal du installere den minimale adb- og hurtigstart-exe-fil, du downloadede, og derefter udpakke Shield-driverne til dit skrivebord, udpak TWRP-genoprettelsesbilledet til din hurtige boot- og adb-mappe, som normalt er c: \ programfiler (x86) \ Minimal ADB og hurtig opstart \ og kopier Super SU-zip-filen til den samme mappe. Aktiver udviklertilstand på dit skjold-tv (Gå til Indstillinger -> Om-> Byg, tryk 7 ​​gange, indtil din præsenteres med en du er en udviklerbesked, luk nu indstillingsskærmen og åbn den igen, du finder en udviklermenu, som du bliver nødt til at trykke på og søge efter 'Aktiver ADB-fejlretning og trykke på det for at aktivere, der skal vises en popup, der beder om denne pc's tilladelse. Tillad det) Brug nu USB-kablet til at forbinde Shield TV til din pc, gå til din adb og fastboot-mappe, og start programmet, skriv “adb-enheder” og se om Nvidia-skjoldet vises.

Bemærk: Hvis Nvidia-skjoldet ikke dukkede op, skal du opdatere driverne, gå til skrivebordet og højreklik på min computer, klik derefter på 'Enhedshåndtering', find den gule (!) ADB-enhed, højreklik på den og vælg Opdater driver, gå til dit skrivebord (hvor du skal have din Shield Family Drivers-mappe) og peg på den, installer driverne.

Gå nu til din minimale ADB og hurtigstart DOS-boks, og skriv "ADB-enheder" igen, den skal vises. Indtast 'adb reboot bootloader', skjold-tv'et skal nu genstarte til en boot loader-skærm. Indtast 'Fastboot-enheder', hvis du ser dit Android-tv springe denne note over.

Bemærk: Hvis det ikke dukkede op, skal du gentage den samme proces ovenfor, men i stedet for at se en gul (!) ADB vil du se en gul (!), Der nævner FASTBOOT, opdater driverne ved hjælp af den samme metode og kontroller igen, at dit tv er godt forbundet ved at indtaste 'Fastboot-enheder' igen

Indtast 'fastboot oem oplåsning' og tryk enter, du vil se en ventetid meddelelse vises på Shield TV-skærmen, denne proces vil tage flere minutter på 16 GB versionen og op til to timer for 500 GB versionen, så vær tålmodig under denne proces.

Når boot loader er låst op, skal du genstarte dit Shield TV og vende tilbage til hovedskærmen, skal du genaktivere udviklerindstillinger og USB-fejlfinding, processen er nævnt ovenfor i seler. Når du igen har aktiveret dem, vender du tilbage til dit minimale adb- og hurtigstartvindue og indtaster “adb push supersu.zip / sdcard /”, og du skal se en tekst, der nævner, at filen blev kopieret korrekt, skriv derefter “adb reboot bootloader”. og tryk på Enter, du skal se Shield TV genstarte i boot loader-tilstand. Nu vil vi blinke TWRP-gendannelsesbilledet, skrive i 'fastboot-enheder' og kontrollere, at Nvidia-skjoldet er korrekt tilsluttet, næste type i 'fastboot flash-gendannelse twrp-shieldtv.img' og trykke enter, for at denne metode skal fungere, skal du bruge for at være på opdatering af version 1.4, hvis du har 1.3, kan du lave en midlertidig genstart i TWRP ved hjælp af 'fastboot boot twrp-shieldtv.img' og derefter vælge Boot Recovery Kernel i fastboot-menuen, på dit tv skal du se en TWRP-gendannelsesskærm som denne (selvom den skaleres til dit tv)

hvis du bliver spurgt, om du vil bevare den skrivebeskyttede, tillad det, tilslut nu musen til dit skjold-tv og installer superbruger ved at trykke på 'install', naviger til dit / sdcard / som du har lagt supersu.zip inden , vælg zip-filen og stryg for at blinke, når den blinkende er færdig, genstart dit system fra TWRP-menuen, hvis du bliver bedt om at gendanne roden eller noget lignende, skal du trykke på NEJ. Når du er genstartet (første genstart kan tage noget tid), skal du køre din supersu-applikation fra applikationsmenuen og opdatere binærfiler, hvis den beder dig om det, skal du bruge Normal. Dit skjold-tv er nu rodfæstet og klar! Tillykke!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found