Fix: Outlook til Macs søgning fungerer ikke

Outlook er et godt program til administration af dine e-mails fra flere konti. Outlook indeholder også en lang række funktioner, der kan være nyttige til den samlede tidsstyring. Samlet set er Outlook en fantastisk software, der er egnet til forretningsfolk til styring af e-mails. Men på trods af at du er meget nyttig, kan du muligvis støde på nogle problemer, mens du bruger Outlook til Mac. Et meget almindeligt problem i Outlook til Mac er dets søgeproblemer. Nogle gange, hvis du prøver at søge efter en bestemt e-mail, får du "Ingen resultater fundet" fra søgeresultatet. Dette er et problem, fordi det giver dig svaret "Ingen resultater fundet", selvom din e-mail er i mappen. Fejlen kommer uden nogen forudgående advarsel, så du ikke kan opdage eller forhindre den. Dette kan være et stort problem, især for folk med mange e-mails, fordi det ville tage meget tid for dem at gennemgå alle e-mails.

Den nøjagtige årsag til denne fejl er dog stadig ukendt, men der er et par ting, der kan forårsage dette problem som korrupt eller ufuldstændig spotlightindeksering, hvor en af ​​de overordnede mapper er i privatlivsfanen, Outlook-profilmappen er gemt et forkert sted og flere andre. Da det kan ske på grund af mange ting, er der flere metoder, som du kan prøve at løse dette.

Så gå gennem hver metode, der er anført nedenfor, og kontroller, om problemet er løst efter at have fulgt hver metode.

 1. Hvis du for nylig tilføjede en ny konto eller en ny profil eller importerede nye data til Outlook, kan det simpelthen være et spørgsmål om tid. Det tager lidt tid at tilføje nyimporterede data til Spotlight-indeks. Så vent indtil indekseringen er færdig, og prøv derefter igen.
 2. Sørg for, at du har alle de nyeste opdateringer af office. Problemet løses normalt også ved at opdatere dit Microsoft Office. For at opdatere skal du blot åbne Microsoft Outlook, vælge Hjælp og derefter vælge Søg efter opdateringer. Det kontrollerer og installerer automatisk opdateringerne.
 3. Nogle gange kan problemet skyldes, at Outlook-profilmappen er gemt det forkerte sted. Der er en standardplacering, hvor disse mapper skal gemmes. Så kontrol af disse steder er en god måde at kontrollere, om problemet skyldes en forkert destination. Dette er standardplaceringen / Brugere // Bibliotek / Gruppebeholdere / UBF8T346G9.Office / Outlook / Outlook 15 Profiler /
 4. Sørg for, at der ikke er nogen specielle tegn i navnet på din Outlook-profil, fordi det kan skabe mange problemer. Hvis der er gå til metode 1 for at slette og genskabe din Outlook-profil.

  Men hvis du ikke vil slette og genskabe din profil, kan du gå til denne placering / Brugere // Bibliotek / Gruppebeholdere / UBF8T346G9.Office / Outlook / Outlook 15 Profiler / og omdøbe din profilmappe uden specialtegnene som godt. Glem ikke at erstatte "" med dit mac-brugernavn.

Metode 1: Genoptagelse af Outlook-profil

Nogle gange løser problemet at slette din nuværende Microsoft Outlook-profil og genskabe profilen. Trinene til sletning og genskabelse af Outlook-profilen er angivet nedenfor.

 1. Åben din Outlook
 2. Gå til Outlook og så Præferencer
 3. Vælg Konti
 4. Vælg den konto, der har dette problem, og vælg minus (-) symbol
 5. Bekræft handlingen, og vælg slet når den beder om bekræftelse
 6. Luk Outlook, når sletningen af ​​kontoen er udført
 7. Gå nu til din Ansøgninger folder
 8. Højreklik Outlook og vælg Vis pakkeindhold
 9. Gå nu til Indhold og vælg derefter ShareSupport
 10. Nu åben Outlook Profil Manager
 11. Vælg din hovedprofil, som du har problemer med, og vælg minus (-) symbol for at slette det. Bekræft eventuelle yderligere meddelelser
 12. Når den er slettet, skal du vælge plus (+) i nederste venstre hjørne for at oprette en ny profil
 13. Navngiv nu profilen noget andet end Hovedprofilen. Det kan være dit fornavn eller noget. Medtag IKKE nogen specialtegn i navnet.
 14. Nu åben Outlook
 15. Gå til Outlook og så Præferencer
 16. Vælg Konti
 17. Vælg plus (+) i nederste venstre hjørne for at tilføje kontoen
 18. Vælg den type konto, du ønsker, og fortsæt

Når du har tilføjet kontoen, skal du kontrollere søgeresultaterne, når e-mails er synkroniseret og importeret.

Metode 2: Flytning af besked til en anden konto

Dette er ikke en løsning, men mere af en løsning, men det fungerer for mange brugere. Dybest set, hvis du flytter hele din besked, der har dette problem, til en anden midlertidig mappe i Outlook og derefter flytter dem tilbage til deres oprindelige mappe, så fungerer søgningen. Dette skyldes, at det tvinger Outlook til at indeksere dem igen i søgningen, og de begynder at vises i søgeresultaterne.

Trinene til at udføre dette er angivet nedenfor

 1. Åben Outlook
 2. Tryk og hold CTRL (Kontrol) -tasten og klik på mappen fra mappelisten, hvor du vil oprette en ny mappe. Denne nyoprettede mappe vil blive brugt som en midlertidig mappe til dine varer.
 3. Vælg Ny mappe og navngiv det, hvad du vil. Tryk nu Gå ind.
 4. Hold nu nede Kommando-tast og klik på de emner, du vil vælge.
 5. Når du er færdig, skal du klikke på Bevæge sig i din Hjem fanen
 6. Vælg Vælg Mappe
 7. Skriv nu navnet på din destinationsmappe. I dette tilfælde navnet på den mappe, vi oprettede ovenfor. Når det vises i resultatet, skal du klikke på det
 8. Vælg Bevæge sig
 9. Når dine beskeder er flyttet, skal du gentage trinene fra 4-8 for at flytte dine beskeder tilbage til deres oprindelige mappe

Når du er færdig, skal du kontrollere søgeresultaterne, og det skal fungere fint. Hvis du vil slette den midlertidige mappe, som du oprettede, skal du højreklikke på mappen, vælge slette og derefter bekræfte eventuelle yderligere meddelelser.

Metode 3: Tjek Spotlight Privacy Tab

Sørg for, at du er Outlook-profil eller en af ​​forældrenes mappe ikke findes i Spotlight-fanen Privatliv. Hvis din Outlook-profil eller en af ​​dens overordnede mapper vises i Spotlight-privatlivsfanen, kan Spotlight ikke søge. Så fjern dem fra privatlivsfanen i Spotlight, og prøv igen.

For at fjerne dine mapper fra privatlivsfanen i Spotlight skal du følge nedenstående trin

 1. Vælg Apple-menu
 2. Vælg Præferencer vælg derefter Spotlight
 3. Klik på Privatliv fanen
 4. Se nu efter din Outlook-profilmappe eller en hvilken som helst af dens forældermappe på listen
 5. Hvis du finder en mappe, skal du vælge den og klikke på minus (-) nederst til venstre for at fjerne det fra fanen Privatliv
 6. Gentag trinnet for alle de mapper, der er relateret til din Outlook-profil

Når du er færdig, skal du afslutte systemindstillingerne og vente lidt, fordi det vil tage lidt tid at genindeksere Spotlight. Når genindekseringen er udført, skal du kontrollere, om søgningen fungerer igen eller ej.

Metode 4: Fix korrupt spotlight-indeks

Hvis intet andet fungerede, er det meget sandsynligt, at Spotlight-indekset kan blive beskadiget. Der er nogle trin, du kan tage for at indeksere Spotlight-indekset igen, som løser dette problem, hvis problemet skyldes det korrupte Spotlight-indeks.

Trinene er angivet nedenfor

 1. Genstart din Mac bare for at sikre dig, at Spotlight-indekstjenesterne kører
 2. tryk og hold CMD (Kommando) -tast og tryk på Plads
 3. Type terminal og tryk på Gå ind
 4. Type mdimport –L og tryk på Gå ind. Kontroller nu, om du ser mere end 1 Microsoft Outlook Spotlight Importer.mdimporter Slet Outlook-applikationen, som du ikke bruger. Når du er færdig, skal du tømme den fra Affald,genstart din Mac, og gå tilbage til trin 1.
 5. Skriv nu

mdimport -g “/ Programmer / Microsoft Outlook.app/Contents/Bibliotek/Spotlight/Microsoft Outlook Spotlight Importer.mdimporter” -d1 “/ Brugere // Bibliotek / Gruppebeholdere / UBF8T346G9.Office / Outlook / Outlook 15 Profiler /”

På de nyere versioner af Windows fungerer “-g” ikke længere, så prøv følgende kommando, hvis ovenstående ikke virker for dig, og fortsæt med nedenstående trin:

mdimport -r “/ Programmer / Microsoft Outlook.app/Contents/Bibliotek/Spotlight/Microsoft Outlook Spotlight Importer.mdimporter” -d1 “/ Brugere // Bibliotek / Gruppebeholdere / UBF8T346G9.Office / Outlook / Outlook 15 Profiler /”

og tryk på Gå ind. Glem ikke at udskifte “” og “” med henholdsvis din computers brugernavn og Outlooks profilnavn (som f.eks. hovedprofil).

Bemærk:-g betyder Outlooks standardinstallationsplacering og adressen efter –D1 er standardstien til din profilmappe. Hvis du installerede din outlook på en brugerdefineret placering, skal du erstatte din brugerdefinerede sti i stedet for –G. Eller hvis du ændrede stien til din Outlook-profilmappe, skal du erstatte den sti efter –D1.

Vent på, at den er færdig, da det vil tage lidt tid at genindeksere Spotlight. Når det er gjort, skal du kontrollere søgningen igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found