Sådan tilmelder du dig en iCloud-konto

iCloud er et Apple SkyOpbevaring der muliggør sikker lagring af dine videoer, fotos, musik, dokumenter, apps osv. Det holder dem på din personlig webrum tilgængelig på tværs alleditiDevices og Mac-computere. Du kan også bruge den til hurtigt at dele fotos, placeringer, kalendere og mere med din familie og venner. Det kan endda hjælpe dig med at finde din enhed, hvis du mister den.

Brug af iCloud på dine iDevices kræver, at du har en iCloud-konto. Og hvis du ikke har en, kan du oprette den gratis fra din iPhone, iPad eller iPod Touch såvel som fra din Mac eller pc. Fremgangsmåden er enkel og kræver ikke mere end 5 minutter af din dyrebare tid. Hvis du vil tilmelde din iCloud-konto i dag, er denne artikel kun noget for dig. Her kan du lære at oprette en iCloud-konto fra forskellige enheder.

iCloud forklaret

Lad mig først fortælle dig, at hvis du vil oprette en iCloud-konto, har du brug for et Apple-id. Du kan bruge dit nuværende (hvis du har et), oprette et nyt Apple ID eller trykke på linket i Setup Assistant og få et nyt Apple ID.

Med iCloud får du 5 GB gratis lagerplads til at gemme dine data og mediefiler. Du kan også opdatere til en større lagerplan, når du har brug for mere plads. For $ 0,99 / måned kan du få 50 GB lagerplads. For flere oplysninger om dit lands priser, gå til følgende link Apple iCloud Storage Pricing.

Opret en iCloud-konto fra iOS-enheder

Før du starter proceduren, skal du sørge for, at din iPhone, iPad eller iPod Touch kører den nyeste iOS-version. Hvis du har en ældre enhedsmodel, skal du sørge for, at din iOS-version er senere end iOS 6.

 1. Gå til Indstillinger og klik på DitNavn på toppen. (På ældre iOS-versioner skal du gå til Indstillinger og klik på iCloud)
 2. Søg til iCloudskifte og turdet. (Hvis du lige har vendt din helt nye iPhone X eller iPhone 8, eller du har opdateret din iOS til den nyeste version, vil installationsassistent hjælpe dig med at opsætte din iCloud)
 3. Nu kan du tænde eller slukke for alle de apps, der bruger din iCloud.

Du kan også skifte til automatiske downloads. Sådan vil du være opdateret med dine apps, bøger eller musik på alle dine iDevices.

 • Gå til Indstillinger, trykke på iTunes & App Stores, og foretag dine valg.

Opret en iCloud-konto fra din Mac

Før du starter proceduren, skal du kontrollere, hvilken version af Mac OS X eller macOS du har. Hvis din computer er en af ​​de nyeste modeller, skal du sørge for at have den nyeste macOS installeret. Hvis du ejer en ældre Mac-enhed, skal du i det mindste have den nyeste Mac OS X Lion.

 1. Gå til System.

 2. ÅbeniCloud og Tur det iCloudmulighed.

 3. Gå ind dit ÆbleID.
 4. Vælg det Tjenester du gerne vil bruge i fremtiden.
 5. Tænde for automatisk Downloads til din apps og musik.
  • Åbn iTunes.
  • til Præferencer og vælg butik
  • Kontrollere felterne til det indhold, du vil downloade automatisk. (Musik, tv-shows, film og apps)
  • Derudover kan du indstille løsning til dit videoindhold.

Opret en iCloud-konto fra din pc

Denne procedure fungerer på pc'er med Windows 7-operativsystemet eller nyere.

 1. Sætop dit iCloudkonto på din iPhone, iPad, iPod Touch eller Mac. Derefter, installere iCloud til Windows.
 2. Åbn iCloud på din Windows-pc og Log ind med tidligere oprettet Apple-id.
 3. Vælge det iCloudtjenester du vil bruge i fremtiden, og klikansøge.
 4. Når du aktivere iCloud Drive og Fotos, iCloud til Windows opretter nye mapper til disse filer i Windows Stifinder. (Når du gemmer alle de nye filer i iCloud-mappen, vises de automatisk på alle dine iDevices og Mac'er, der er forbundet med den samme iCloud-konto.)

Hvis du bruger Windows Vista eller Windows XP på din pc, skal du udføre følgende trin.

 1. Hent og Installer iCloud Kontrolpanel til Windows fra følgende link iCloud til Windows Vista og XP.
 2. Opsætning din iCloud-konto på dine iOS-enheder og Mac'er først. (Hvis du ikke har et Apple-id, skal du konfigurere det, før du installerer iCloud Kontrolpanel til Windows)
 3. Når du har installeret iCloud Kontrolpanel, til WindowsStartmenu, åben det StyringPanel, navigere til NetværkogInternetog klikiCloud.
 4. Synkroniser dine fotos, videoer, kalender, nogle kontordokumenter, kontakter og e-mails.

Det gode ved iCloud Kontrolpanel til Windows er, at det ikke inkluderer for mange indstillinger. Så det er virkelig nemt at bruge.

Sådan gemmes filer på iCloud fra din pc

For at gemme filer til iCloud fra din pc skal du bare trække og slippe filerne i iCloud Drive-mappen på din Windows-pc. Derefter uploader programmet automatisk indhold til iCloud i baggrunden.

Derudover holder iCloud-appen til Windows dine Mozilla Firefox-, Google Chrome- eller Internet Explorer-bogmærker på din pc synkroniseret med dine Safari-bogmærker. Du kan også indstille iCloud Photo Sharing ved hjælp af Photo Stream. Det downloader automatisk de seneste fotos fra dine iOS-enheder til din pc.

Afsluttende ord

Det meste af tiden fungerer iCloud stille i baggrunden. Hvis du tillader det at arbejde med standardindstillingerne, finder du ud af, at filer, du brugte på en enhed, er tilgængelige på en anden. Kontakter, kalenderbegivenheder, e-mails, synkroniseres problemfrit og så videre. Og det synkroniseres problemfrit, og integrationen i Apples økosystem gør iCloud så populær. Det er virkelig praktisk service, der forenkler dine daglige aktiviteter.

Du er velkommen til at bruge en af ​​metoderne forklaret ovenfor og oprette din egen iCloud-konto, hvis du endnu ikke har gjort det. Del desuden med os, hvis du kender nogle tip og tricks fra din oplevelse, mens du bruger iCloud.