Fix: Fejl 1310 Fejl ved skrivning til fil

Flere brugere har rapporteret, at de støder på “Fejl 1310 Fejl ved skrivning til fil” besked, når du prøver at installere et program på en Windows-computer. Fejlen rapporteres typisk at forekomme i de indledende faser af installationen. Fejlen rapporteres for det meste at forekomme, når der installeres enkeltstående programmer fra Microsoft-pakken (Excel, Word, Powerpoint.etc.), Adobe-programmer (Illustrator, Photoshop) og AutoDesk-programmer (Inventor, AutoCAD), men der er andre mindre kendte softwareprodukter, der vil udløse den samme fejlmeddelelse. Detfejl 1310 fejl ved skrivning til filbekræftes at forekomme på Windows 7, Windows 8 og Windows 10.

Hvad forårsager problemet med 'error 1310 error Writing to File'?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at se på de forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, der berørte brugere, der blev brugt til at løse problemet. Baseret på vores fund er der flere almindelige synder, der vides at udløse denne særlige fejl:

 • Computeren indeholder filrester fra ældre applikationsversion -Denne særlige fejl er ret almindelig i de tilfælde, hvor brugeren tidligere havde en lignende version af det samme program og ikke afinstallerede det korrekt. I dette tilfælde er løsningen at tage sig af restfilen manuelt eller bruge afinstallationsfunktionen
 • Brugeren har ikke tilstrækkelige privilegier til at installere softwaren i den mappe - Dette problem rapporteres typisk at forekomme med Microsoft Office-, Adobe- og AutoCAD-softwareprodukter. I dette særlige tilfælde kan problemet løses ved at give de relevante tilladelser til den mappe, der er angivet med fejlmeddelelsen.
 • Windows Installer er fejlfri - Der er en hel del forekomster, hvor Windows Installer (Msiexec.exe) blev bekræftet til at være ansvarlig for denne særlige fejlmeddelelse. Mange brugere, der støder på dette problem, har formået at løse det ved at afregistrere og genregistrere Msiexec.exe-filen (metode 2).

Hvis du kæmper for at løse denne særlige fejlmeddelelse, giver denne artikel dig flere bekræftede fejlfindingstrin. Nedenunder finder du et udvalg af potentielle rettelser, som andre brugere i en lignende situation har brugt til at få løst problemet.

For de bedste resultater skal du følge nedenstående metoder i den rækkefølge, de præsenteres, indtil du støder på en løsning, der giver dig mulighed for at løse eller omgå problemet i dit særlige scenario.

Lad os begynde!

Metode 1: Sikre, at du ikke har flere versioner af det samme program

Med flere programmer (især Microsoft-pakken) vil problemet undertiden opstå, fordi den computer, du prøver at installere softwaren på, allerede har en version af den samme software installeret. Før du prøver andre rettelser, er det vigtigt at sikre, at den software, du prøver at installere, ikke allerede findes (i en anden version) på denne computer.

Det er også muligt, at du har restfiler fra en ældre installation af det samme program, hvilket forhindrer installationsprogrammet i at kopiere filen i den pågældende mappe.

Flere brugere, der har kæmpet for at løse problemet for sig selv, har rapporteret, at de var i stand til at løse problemet ved at få adgang til Programmer og filer menu og afinstallere hver version (ældre eller nyere) af den samme software.

Bemærk: Denne metode blev bekræftet for at være vellykket af mange brugere, at vi støder på problemet med Microsoft Office. Vi identificerede også et par forekomster med brugere, der prøvede at installere Photoshop CC, da de allerede havde installeret Photoshop CS4 eller CS5.

Note 2: Hvis du støder på dette problem med Microsoft Office, kan du bruge det relevante Lav det for at sikre, at eventuelle restfiler fra gamle Microsoft Office-installationer fjernes. Du kan downloade FIxIt fra (her).

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter appwiz.cpl og tryk på Gå ind at åbne op Programmer og filer.
 2. Inde Programmer og funktioner, højreklik på hver version af det samme program, som du prøver at installere, og klik Afinstaller.
 3. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte afinstallationen, og genstart derefter din computer.
 4. Ved næste opstart skal du installere softwarepakken, der tidligere udløste“Fejl 1310 Fejl ved skrivning til fil”og se om problemet er løst.

Hvis du stadig støder på den samme fejlmeddelelse, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Metode 2: Afregistrering og genregistrering af Windows Installer (Msiexec.exe)

De fleste applikationer, som du nogensinde vil prøve at installere på din Windows-computer, bruger Windows Installer-teknologien (som igen bruger Msiexec.exe) for at installere MSI- og MSP-pakker. Flere brugere, som vi støder på fejlen 1310 fejl ved skrivning til fil når du prøver at installere Microsoft Office-pakken, har rapporteret, at problemet ikke længere opstod, når de afregistrerede> registrerede Msiexec.

Husk, at dette trin er lettere, end du måske tror. Her er hvad du skal gøre:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Skriv derefter “msiexec / afregistrer”Og tryk på Gå ind at afregistrere processen.
 2. Trykke Vinduetast + R for at åbne en anden dialogboks Kør. Denne gang skal du skrive “msiexec / regserver”Og tryk på Gå ind for at genregistrere processen.
 3. Genstart computeren, og prøv at geninstallere softwaren ved næste opstart for at se, om problemet er løst.

Hvis du stadig støder på problemet, skal du gå ned til den næste metode nedenfor.

Metode 3: Giv dig fuld kontrol til installationsmappen

En anden løsning, der lykkedes for mange brugere, er at sikre, at du har de nødvendige tilladelser til at skrive de nødvendige data i installationsmappen. Vi fandt denne metode effektiv i mange situationer, hvor brugeren forsøgte at installere AutoDesk-produkt (Inventor, AutoCAD osv.).

Som du sikkert har bemærket, peger fejlmeddelelsen mod en bestemt mappe og foreslår, at du skal kontrollere, om du har adgang til den pågældende mappe. Det er præcis, hvad vi skal gøre.

Mange berørte brugere har rapporteret, at problemet er løst, efter at de har givet det Fuld kontrol til Administratorer og Brugere gruppe i Ejendomme skærmbilledet til mappen. Her er hvad du skal gøre:

 1. Brug File Explorer til at navigere til placeringen af ​​den mappe, der er ansvarlig for fejlen. Lad os for eksempel sige, at vi prøver at installere Microsoft Word, og fejlen peger mod Microsoft Office-mappen. I dette tilfælde navigerer vi tilC: \ Programmer (x86), højreklik på Microsoft Office og vælg Ejendomme.

  Bemærk: Hvis du ikke kan finde den mappe, der er signaleret af fejlmeddelelsen, er det sandsynligt, at den er skjult som standard. I dette tilfælde skal du åbne en Løb kasse (Windows-tast + R) og skriv “kontrol mapper“. Gå derefter over til Udsigt fanen, gå til Fremskreden indstillinger, og indstil den skifte, der er tilknyttet Skjulte filer og mapper for at vise skjulte filer, mapper og drev. Så slå ansøge for at gemme ændringerne.

 2. Inde i Ejendomme menuen i mappen, skal du gå til Sikkerhed fanen og klik Redigere… for at ændre tilladelser.
 3. Vælg den i den nyligt optrådte dialogboks Administratorgruppe (under gruppe- eller brugernavne) og sørg derefter for, at Fuld kontrol er markeret (under Tilladelser til Administratorer). Vælg derefter gruppen Brugere og tildel dem Fuld kontrol (ligesom du gjorde med gruppen Administratorer) og ramte ansøge for at gemme ændringerne.

  Bemærk: Hvis applikationen udvides til flere mapper, skal du gentage processen ovenfor for hver placering.

 4. Genstart computeren, og se om problemet er løst.