Sådan går du ind i DFU-tilstand på iPhone / iPad / iPod uden tænd / sluk-knap

Hvis du har mistet adgangskoden eller vil gendanne dataene, skal du gå igennem DFU-tilstand på din enhed.

Dette er ideelt, hvis din tænd / sluk-knap er blevet defekt; eller hvis der er en adgangskodelås på din enhed, som ikke giver dig mulighed for manuelt at sætte din iDevice i gendannelsestilstand.

Proceduren gælder for de versioner af iPhone, iPad og iPod, der kan tilsluttes computeren. Proceduren er enkel og tager ikke meget tid.

Trin til at gå ind i DFU- eller gendannelsestilstand på iPhone / iPad / iPod

a) Først skal du downloade og installere en applikation “Genstart 2.2”Til din enhed. Recboot er den software, vi bruger til at skifte vores iDevice i DFU / Recovery Mode.

Download Recboot til Windows (Google it)

Download Recboot til Mac (Google it)

b) Når du har installeret det program; åbn og kør det, og sæt derefter datakablet i din enhed, og slut det til computerens USB-port.

c) Inden for få sekunder genkendes enheden af ​​computeren, og den giver dig besked ved at klikke på "Recboot", der er installeret i computeren, om at enheden registreres.

d) Som du kan se på din computerskærm, når du klikker på "Genstart" -programmet for at åbne det, vises de to muligheder på din computerskærm. “Afslut gendannelse”Og “Indtast Recovery“, Klik“Indtast Recovery“.

e) Det tager få sekunder at gå ind i gendannelsestilstanden efter det, en meddelelse om iTunes vises. det spørger dig, hvilken handling du vil vælge. Klik blot på “Gendan“.

f) Meddelelsen beder dig igen bare for at sikre dig, at du vil gendanne telefonen. Klik bare på “Gendan og opdater" mulighed. Det tager et minut at gendanne din enhed.

g) Få minutter efter starter enheden automatisk. Og enheden ville være ligesom du har købt den ny. Tilpas det som du ønsker.