Fix: sqlite3.dll mangler fra din computer

Nogle brugere har rapporteret at få "sqlite3.dll mangler fra din computer”Fejl ved åbning af forskellige programmer. Det meste af tiden rapporteres dette særlige problem om Windows 7 og Windows 8. Fejl relateret til sqlite3.dll fejl meddelelser vises typisk, mens brugeren forsøger at installere bestemte programmer ved opstart og ved lukning.

Efter at have undersøgt problemet viser det sig, at der er andre lignende fejlmeddelelser relateret tilsqlite3.dll fil:

 • Programmet kan ikke starte, fordi sqlite3.dll mangler på din computer. Prøv at geninstallere programmet for at løse problemet.
 • Sqlite3.dll ikke fundet
 • Kan ikke finde [PATH] \ sqlite3.dll
 • Filen sqlite3.dll mangler.

Kan ikke starte [APPLICATION]. En nødvendig komponent mangler: sqlite3.dll. Installer [APPLICATION] igen

Den ægtesqlite3.dll filen er sikker og bør ikke i sig selv betragtes som en godbid med din computer. Men der er tilfælde, hvor sqlite.dll filen bruges af et ondsindet program.

Denne situation sker ofte, når et ondsindet program, der tidligere brugte en sqlite3.dll filen afhentes af sikkerhedsscannerne. Dit antivirusprogram fortsætter derefter med at fjerne alle inficerede filer, herunder foreninger som f.eks sqlite3.dll fil. Men ofte, selvom antivirusprogrammet behandler infektionen, vil det sandsynligvis ikke fjerne den autostartnøgle, der er planlagt til at ringe tilsqlite3.dll.Hvis dette sker, kan Windows ikke finde og åbne sqlite3.dll fil og viser i stedet følgende fejlmeddelelse:

Bemærk: Husk, at dette problem også kan opstå efter en dårlig afinstallation. For f.eks. brugeren sletter filerne fra et program manuelt i stedet for at afinstallere det via de officielle kanaler.

Hvad er sqlite3.dll?

Filen sqlite3.dll står for SQLite - en effektiv og let SQL-databasemotor. SQLite er ekstremt populær og bruges af mange populære programmer, der har brug for den transaktionsmæssige SQL-databasemotor.

Typisk, når du installerer en software, der skal bruge SQLite, vil installationsprocessen for den indstille sqlite3.dll filstart under systemstart.

DLL-udvidelsen er en forkortelse for Dynamic Link Library - et meget almindeligt bibliotek, der bruges af Microsoft-udviklede programmer og 3. fest ens. Tænk på dette bibliotek som en pulje af ressourcer, som programmer kan opfordre til at udføre et bestemt sæt opgaver. Dette ender med at blive et meget effektivt system.

Udover at spare mange systemressourcer gør det det lettere for udviklere at skrive Windows-programmer. Uden eksistensen af ​​det dynamiske linkbibliotek ville udviklere skulle skrive en masse kode for bare en simpel funktionalitet.

Potentiel sikkerhedstrussel

Husk, at ofte når du har at gøre med en malwareinfektion, ender du faktisk med at se en fejlmeddelelse, fordi nogle malwareforfattere gjorde en sjusket opgave med at dække deres spor.

Men når du støder på “sqlite3.dll mangler fra din computer“, Det er vigtigt at sikre, at du ikke rent faktisk har at gøre med en virusinfektion. Selvom du ser fejlmeddelelsen, fordi din AV har håndteret problemet, skal du sørge for, at andre filer ikke påvirkes også.

Fordi dette er en reel bekymring, anbefaler vi at scanne dit system med en kraftig sikkerhedsscanner som Safety Scanner eller Malwarebytes. Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør dette, kan du følge vores dybdegående artikel (her) om installation og konfiguration af Malwarebytes til at scanne efter enhver type infektion.

Advarsel: Vi fraråder dig kraftigt at downloade personensqlite3.dllfil fra DLL-downloadwebsteder. Mange af disse hævder at tilbyde et hurtigt og sikkert alternativ, men det meste af tiden producerer de en anden fejl. Husk, at en række sikkerhedsforskere har opdaget, at nogle DLL-filer, der er hostet på disse websteder, faktisk indeholder ondsindet kode, der er designet til at efterlade dit system sårbart.

Hvis du vil løse et problem, der er knyttet tilsqlite3.dll,Vi opfordrer dig kraftigt til at holde dig til de officielle kanaler.

Sådan ordnes "sqlite3.dll mangler" fejl

Hvis du i øjeblikket har at gøre med ensqlite3.dll mangler ”fejl, opdagede vi et par rettelser, der har hjulpet andre brugere i en lignende situation med at løse problemet. Følg de to metoder i rækkefølge, indtil du finder en løsning, der gør “sqlite3.dll mangler ”fejl at forsvinde for godt.

Metode 1: Brug af Autoruns til at fjerne fejlen "sqlite3.dll mangler"

Lad os se, om "sqlite3.dll mangler ”fejl kan løses automatisk via Autoruns. Dette gratis værktøj udviklet af en af ​​Microsofts ingeniører undersøger hver opstartsnøgle, der ikke tages højde for, og giver dig mulighed for nemt at fjerne de emner, der ender med at producere en fejl af denne art.

Her er en hurtig guide til installation og brug af Autoruns til at fjerne startnøglen til sqlite3.dll:

 1. Besøg denne officielle download-side (her) og ramte Download Autoruns og Autorunsc. Når arkivet er downloadet, skal du udpakke det et sted, der er tilgængeligt.

 2. Dobbeltklik derefter på autoruns.exe eksekverbar og vent, indtil den oprindelige liste over starttaster er udfyldt.
 3. Når listen er fuldt udfyldt, skal du trykke på Ctrl + F for at åbne søgefunktionen inden forAutoruns.Skriv derefter “sqlite3.dll ”i kassen nær Find hvad og ramte Find Næste knap.
 4. Højreklik derefter på den post, der er fremhævet, og tag et øjeblik på at inspicere Billedsti og Forlægger inden du sletter det. Hvis du finder ud af, at Forlægger og Billedsti peg dig mod et program, som du stoler på, skal du trykke på Find Næste knappen igen. Gentag denne proces, indtil du finder en post i et program, der ikke længere findes på dit system.

  Bemærk: Afhængigt af hvilket program der i øjeblikket har en Autorun-nøgle på dit system, finder du muligvis ud af, at sqlite3.dll-filen kaldes til af flere applikationer.

 5. Når du har fundet din skyldige, skal du højreklikke på dens Autokørsel indtastning og klik på Slet. Du kan derefter trykke på Find Næste knappen igen bare for at sikre, at der ikke er flere starttaster.

 6. Til sidst skal du genstarte dit system og se, om “sqlite3.dll mangler ”fejlen er løst ved næste opstart.

Hvis trinnene ovenfor ikke har løst problemet, skal du se metode 2, hvor vi bruger System konfiguration skærm for at fjerne startnøglen tilsqlite3.dll.

Metode 2: Håndtering afFejlen “sqlite3.dll mangler”via msconfig

Hvis det ikke var nyttigt at bruge Autoruns til at løse problemet, lad os gå ind i dette ved en prøve og fejl. Nogle brugere har formået at løse dette problem ved at fjerne autorun-posten via System konfiguration.

Afhængigt af hvor mange startelementer, du arbejder med, kan denne metode tage meget tid, men i sidste ende vil du være i stand til at finde nøglen, der er ansvarlig for "sqlite3.dll mangler fra din computer”Fejl.

Sådan bestemmer du, hvilken startpost der forårsager "sqlite3.dll mangler fra din computer”Fejl og hvordan man håndterer det:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Kør boks. Skriv derefter “msconfig”Og ramte Gå ind at åbne System konfiguration.

 2. Inde System konfiguration, klik på Start op fanen.

  Bemærk: Hvis du bruger Windows 10, skal du klikke på Åbn Jobliste til at styre startelementerne.

 3. Klik derefter på Status øverst for at ordne alle poster efter status. Dette gør det lettere at sikre, at du ikke mangler noget startelement, der er aktiveret.

 4. Nu er det tid til at starte prøve- og fejlprocessen. Formålet her er at deaktivere alle potentielle startelementer og fortsætte med at genstarte din computer, indtil du identificerer, hvilket element der forårsagede problemet. Med dette i tankerne skal du vælge og deaktivere de første 3-4 poster (via Deaktiver knap) og genstart din enhed.

  Bemærk:Du kan fremskynde processen betydeligt, hvis du udelukker pålidelige udgivere (Oracle, Microsoft, Intel osv.) Fra prøven ved en fejl. Normalt er dette særlige problem forårsaget af små programmer, der ikke har en børsnoteret udgiver. Du skal aktivt jage efter det.

 5. Hvis fejlen vises igen ved næste opstart, skal du genaktivere de startelementer, du lige har deaktiveret, deaktivere de næste 3-4 og genstarte dit system igen. Gentag denne procedure, indtil “sqlite3.dll mangler ”fejl forsvinder, og du er i stand til at lokalisere problemet.