Bedste digitale konverterbokse efter rang 2020

Hjem/Anmeldelser/Komponenter/ Bedste digitale konverterbokse efter rang 2020

Bedste digitale konverterbokse efter rang 2020

Af Bill Wilson 15. juni 2020 5 minutter læst

Teknologi udvikler sig hurtigt, så hurtigt, at nogle mennesker har problemer med at indhente, især inden for digital underholdning. Jeg tvivler på, at jeg har brug for at fortælle dig, at verden har vedtaget digital streaming sammenlignet med tidligere tv-kabelteknologi. Selv tv-industrien flyttede til det digitale kabel over hele USA tilbage i 2009. Selvom denne teknologi ikke rigtig ligner streamingtjenester som Netflix eller Hulu, slipper den for det koaksiale kabel.

Selvom det endda markerede kabel-tvs død, er der nogle mennesker, der stadig klamrer sig til det. Us privilegerede folk har en tendens til at glemme, at digital underholdning og internettet stadig ikke har nået nogle landdistrikter. Hvis du bor i et fjerntliggende område og stadig holder fast ved det gamle analoge tv, skal du have en digital konverteret for at få adgang til alle disse digitale kanaler.

Der er mange producenter derude, og nogle kasser er endda proprietære. For at undgå forvirring har vi indsnævret listen til fem af de bedste digitale konverterbokse i 2020.

1. Mediasonic HW-150PVR Digital konverter

Bedste samlet

 • Relativt let at opsætte
 • Fungerer godt til optagelse af shows
 • Output af høj kvalitet
 • Ikke den bedste brugergrænseflade

Outputopløsning: 1080p | Broadcasting Support: ATSC / QAM | Garanti: 2 år

Tjek pris

Mediasonic HW-150PVR er den bedst sælgende digitale konverterboks på Amazon. Det er ikke svært at se hvorfor. Folk, der leder efter et stærkt funktionssæt uden at blive flået af, er denne digitale konverterboks det bedste valg. Det er kompatibelt med en lang række ældre tv'er. Det faktum, at den kan fastgøres til enhver antenne på ethvert analogt fjernsyn, gør det også ret nemt at opsætte.

Derudover udsendes den til 1080p over HDMI, og du kan parre med et USB-flashdrev for at optage ethvert show eller film, du ønsker. Den indbyggede DVR fungerer ganske godt, og det er en dejlig ekstra bonus drysset ovenpå. Det autotunes hurtigt hver kanal, det kan finde, og output til dit valg.

Husk, at hvis din kabeludbyder beder dig om at bruge deres proprietære kabelboks, er dette ikke kompatibelt med det. Bortset fra det er der ikke rigtig store fejl med denne digitale konverter. Det kommer ikke rigtig med en lagerenhed direkte indbygget i den, men du kan tilslutte en ekstern lagerenhed til den med en kapacitet på op til 12 TB. Du får også forældrekontrol, så du kan styre, hvad dine børn ser på tv'et.

Med alt det sagt er der ikke meget mere at tale om med Mediasonic digitale konverter. Det har et stort funktionssæt, og alt dette til en god pris, så det er bestemt et let valg.

2. ViewTV AT-263 ATSC

Runner Up

 • Relativt let at opsætte
 • Fungerer godt til optagelse af shows
 • Output i høj kvalitet
 • Ikke den bedste brugergrænseflade

Outputopløsning: 1080p | Broadcasting Support: ATSC | Garanti: 90 dage

Tjek pris

ViewTV AT-163 leveres med en indbygget ATSC-tuner, der kan udsende live-tv til en projektor. Da enheden ikke leveres med nogen form for integreret hukommelseskort, skal brugeren tilslutte en ekstern hukommelse (helst en USB-flytbar harddisk). Konverterboksen bruger ca. 6 til 8 GB hukommelse pr. Timers optagelse (ved hjælp af 1080p).

ViewBox giver mulighed for at se og optage video på samme tid med Loop Through Mode. Du kan undgå reklamer med timeshift-funktionen (nødvendigt eksternt drev eller flashdrev), der holder pause, spoler hurtigt frem og tilbage dit live-tv.

Andre nyttige funktioner inkluderer en programguide, der viser en kanals ugentlige tidsplan, en optagefunktion, lukket billedtekst, favoritkanaloversigt og forældrekontrol. ViewTV AT-163 kan udsende HDMI 1080, og HDMI-understøttelsen sørger for, at du har et klart nok billede, så du virkelig overvejer at afslutte kabel-tv. For at opsummere det kan denne enhed fungere som en god mulighed, hvis du har brug for en OTA-enhed, der gør PVR, skal du bare sørge for at have et RCA-kabel til rådighed eller lokke, hvis du ikke ejer et moderne tv. Kassen leveres med tv-konverterboksen, en fjernbetjening, et HDMI-kabel, et sammensat kabel og brugervejledningen.

3. Leelbox Digital Converter

Bedste samlet

 • Frontlydstyrke og kanalstyring
 • Let at sætte op
 • Stor kundeservice
 • Har en tendens til at forsinke lidt, når du skifter kanal
 • nogle codecs mangler

378 anmeldelser

Outputopløsning: 1080p | Broadcasting Support: ATSC | Garanti: 90 dage

Tjek pris

Leebox digital konverterboks bruger ATSC med 8VSB-modulering, hvilket betyder, at den ved hjælp af Quadrature Amplitude Modulation modtager digitale ukrypterede signaler fra kabelfirmaer, der også kommer over luften. Så du får de gratis OTA-kanaler og alle andre QAM-kanaler, det kan få, afhængigt af din region.

Enheden indeholder også lukket billedtekst på flere sprog, så personer med hørehæmmede kan nyde at se fjernsyn. Denne konverterboks er designet til at fungere for analoge tv'er, men den kan også fungere på moderne tv-apparater, så længe de har HDMI. Ikke desto mindre kan den ikke afkode signalet fra et koaksialkabel, det er ikke en erstatning for en kabelboks. Den eneste måde at optage videofiler på er at have et flashdrev eller en ekstern harddisk.

Leelbox tillader multimedieafspilning, dette inkluderer billeder, lyd og filmfiler, men det synes at mangle nogle codecs, fordi det ikke afspiller AVI, og lyden af ​​MPEG4-filer mangler.

Samlet set tilbyder Leelbox en fungerende konverterboks, der er pålidelig og overkommelig, alt for dårlig, den har problemer med videoafspilning, og der er ingen firmwareopdatering til den. Den leveres med konverterboksen, fjernbetjeningen, AV-kablet, brugervejledningen. Det er stadig ikke en dårlig mulighed for prisen, hvis du bare vil se flere kanaler med lethed.

4. IVIEW 3200STB-A Digital Converter Box

Bedste indbyggede DVR

 • Slankt kompakt design
 • DVR-funktion fungerer ganske godt
 • Frustrerende kundeservice

Outputopløsning: 1080p | Broadcasting Support: ATSC / QAM | Garanti: 2 år

Tjek pris

Denne konverterboks kan afspille næsten ethvert videoformat, du kan tænke på. Hvis du vil nyde DVR-funktionerne som optagelse, pause, tilbagespoling eller hurtig fremadspoling, er det nødvendigt at have et USB-flashdrev eller et eksternt drev. DVR-funktionen fungerer overraskende godt for denne digitale konverter. Det er næsten som om det først er en DVR og en anden konverter. Det er let og problemfrit for alle at bruge.

Ser man nærmere på designet, er der et par fejl. Det faktum, at den har en USB-port på den ene side og strømstikket på den anden gør den gemte plads ubrugelig. Det er interessant at bemærke, at softwaren, som konverterboksen bruger, ligner meget Mediasonic-konvertere, med nogle få ændringer. Du kan programmere optagelse kun en dag foran, før forestillingerne er på.

Hvis du leder efter en enhed, der kan modtage QAM-signaler og ikke har noget imod designfejlene, skal IVIEW-3200 STB være den konverterboks, du vælger. Kassen leveres med IVIEW-konverterboks, RCA-kabel, strømadapter, fjernbetjening (batterier inkluderet) og brugervejledningen.

5. RCA DTA 800B1

Premium kvalitet, premium pris

 • Unikke kontrolpaneler på frontpanelet
 • Fantastisk praktisk fjernbetjening
 • Fantastisk outputkvalitet
 • Dyrt i forhold til resten
 • Mangler yderligere funktioner til prisen

465 anmeldelser

Outputopløsning: 1080p | Broadcasting Support: ATSC / NTSC | Garanti: 2 år

Tjek pris

RCA DTA er ikke rigtig "overpris" i sig selv, men sammenlignet med andre på denne liste er det lidt dyrere end resten. Så for den præmie i forhold til de andre, ville du forvente, at en sådan enhed spikrede det grundlæggende. Og det gør det, men til hvilken pris?

Designet ser noget kedeligt og kedeligt ud. Ærligt talt ligner det noget, du ville finde i din fars gamle garage begravet under nogle gamle værktøjer. Det er dog ret lille og bærbar, og du kan stå op lodret, hvis du vil af en eller anden grund.

EPG-guiden gør det meget nemmere at få adgang til programmeringsplanen. Forældrekontrol er også inkluderet her, hvilket er ret vigtigt for nogle mennesker. Hvad angår DVR-funktionen, findes den ikke her. Jeg blev lidt overrasket over dette, fordi dette er en rigtig solid konverter, hvis den havde en DVR-funktion, ville den være meget højere op på denne liste.

Fjernbetjeningen er faktisk ret praktisk. Hovedknapperne er større end resten, så det er lettere for personer med begrænset bevægelse at bruge det. Det er også godt for ældre, da du også kan parre fjernbetjeningen med dit gamle tv-apparat. Men bortset fra det har vi svært ved at retfærdiggøre prisstigningen. Stadig, hvis denne enhed kildes i din lyst, er det ikke et dårligt køb


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found