Sådan tilmelder du dig GoToMeeting på GNU / Linux

Selvstændige applikationer fra GoToMeeting understøtter kun officielt Microsoft Windows- og macOS-platforme. Ikke desto mindre er det blevet en ekstremt almindelig måde for udviklere og forretningspersonale at kommunikere online. Få Linux-brugere vil bare skulle migrere til et andet operativsystem på grund af en enkelt app, uanset hvor nyttig den er.

Heldigvis er der en HTML5-version af GoToMeeting, der fungerer perfekt sammen med Google Chrome under GNU / Linux-distributioner, der understøtter Chrome. Du skal bruge ægte Chrome til dette, da det bruger nogle teknologier, som Chromium ikke understøtter. På samme måde modtager du en fejlmeddelelse under Mozilla Firefox. Mens behovet for Chrome muligvis ikke passer godt til brugere af ægte libre-distributioner, er det stadig meget bedre end at skulle migrere til et andet operativsystem. Du kan også nemt deltage i GoToMeeting via webgrænsefladen uden andre bekymringer.

Brug af GoToMeeting med Chrome

Du bliver nødt til at starte Chrome, forudsat at du har det installeret. Klik på menuen Applikationer eller Whisker, og vælg derefter Internet, inden du klikker på Google Chrome. Du vil måske også søge efter det fra Ubuntu Dash afhængigt af hvilket grafisk skrivebord du bruger i øjeblikket. Mens der blev gjort en stor aftale om, at Google Chrome ikke længere understøtter 32-bit Linux-distributioner, leverer de fortsat 64-bit .deb- og .rpm-pakker til Debian, Ubuntu, Fedora og openSUSE.

.Deb-pakkerne skal også fungere med Linux Mint, mens .rpm-pakkerne skal klare sig fint med CentOS og Red Hat. Du kan downloade en forudsætningspakke, hvis du ikke allerede har den installeret på //www.google.com/intl/da/chrome/browser/desktop/index.html, men hvis du allerede har Chrome, behøver du ikke har brug for at gøre noget andet.

Når du har kørt Google Chrome, skal du skrive //app.gotomeeting.com/home.html i URL-linjen. Du kan kopiere og indsætte dette link i browseren ved hjælp af musens højre knap eller ved at trykke på applikationstasten og vælge Indsæt efter kopiering. Google Chrome understøtter også de standard Ctrl + C- og Ctrl + V-tastaturgenveje, du sandsynligvis er vant til. Du behøver ikke bekymre dig om nogen af ​​de problemer, du finder ved terminalen her!

Så snart siden er løst, ser du et felt til at deltage i GoToMeeting-sessioner i gang. Indtast telefonnummeret eller navnet på den GoToMeeting-session, du vil deltage i. Du kan også ønske at skubbe Ctrl + D for at bogmærke siden for at gøre det lettere at finde igen.

Tryk på enter, eller klik på knappen for at deltage i GoToMeeting-sessioner, så snart du er klar til det. Du modtager dog et spørgsmål om lydindstillinger, når du gør det.

Hvis du vil bruge din faktiske egen telefonforbindelse, skal du klikke på "Telefonopkald" og du vil modtage instruktioner om at ringe op. Hvis du har adgang til et computers lydsystem, kan du i stedet klikke på "Brug computerlyd" for et kort sæt valgmuligheder vedrørende lydindstillinger. Du kan desuden klikke på "Jeg har ikke brug for lyd", hvis du bare vil bruge tekstchatvinduet.

Uanset hvilken indstilling du vælger, skal du klikke på knappen Setup og acceptere at tillade Web Viewer, hvis du planlægger at se andres desktops. Dette er unødvendigt, hvis du ikke deler desktops. Der er faktisk et Google Chrome-plug-in til rådighed til deling af Linux-desktops, men også dette er unødvendigt, når du arbejder med Windows- og macOS-brugere, der ikke er bekendt med GNU / Linux.

Du kan få mere kontrol over din mikrofon og andre lydindstillinger, mens du chatter. Søg efter PulseAudio Volume Control på Ubuntu Dash. Det kan være under Sound & Video i menuen Applications eller Whisker. Du kan også holde Windows- eller Super-tasten nede og trykke på R og derefter skrive pavucontrol og trykke på Enter. Hvis du ser videoer online, har du muligvis brugt denne kontrol til at gøre tingene højere tidligere

Klik på Output Devices, og indstil et lydniveau for dine hovedtelefoner, og klik derefter på Input Devices for at indstille et mikrofonniveau. Dette gøres gennem PulseAudio-systemet i selve Linux, hvilket betyder, at du kan gøre det, selv efter at du tilmelder dig GoToMeeting-sessioner, der allerede er i gang. Du kan muligvis bruge denne mulighed, hvis du har et problem med din stemme, der lyder forvansket. Din mikrofonforstærkning kan være skruet for højt op. Du vil også gerne klikke på højttaleren med x-ikonet, hvis du enten vil slå lyden fra din mikrofon et øjeblik, eller hvis du har brug for at slå lyden fra, fordi nogen af ​​de andre brugere i rummet har klaget over, at de kan ' hør ikke hvad du siger. Mere end sandsynligt vil du ikke øge lydstyrken over 100%, fordi dette faktisk kan forårsage forvrængning.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found