FIX: Trin til løsning af NTLDR mangler

NTLDR er dybest set forkortelsen for NT Loader. NT Loader er den udpegede boot loader på alle Windows NT-systemer - systemer, der kører på Windows XP / Windows Server 2003 / Vista / 7/8/10. NTLDR er placeret på den samme partition på din harddisk, som Windows er installeret på, og kan enten indlæses fra partitionen eller et eksternt medie, såsom en USB. Boot loader læser først en systemfil med navnet boot (dot) inider er skjult og godt beskyttet, og hvis alt er i orden, går det videre med opstartsprocessen. Hvis du har en korrupt boot (dot) inifil, hvis din computers opstartsrækkefølge er forkert, hvis du har en korrupt boot-sektor eller master-boot-record, hvis din harddisks IDE-kabel er tabt eller defekt, eller hvis din installation af Windows er meget beskadiget, vil du se en meddelelse om, at "NTLDR mangler. Tryk på Ctrl + Alt + Del for at genstarte ”, når du starter din computer op.

Hvis det er tilfældet, vil din computer fortsat vise fejlmeddelelsen "NTLDR mangler" uanset hvor mange gange du genstarter den. Men frygt ikke, da der er meget, du kan gøre for at prøve at slippe af med denne fejlmeddelelse. Følgende er de løsninger, der har vist sig at være yderst effektive til at håndtere fejlen "NTLDR mangler":

Løsning 1: Kør en automatiseret reparation ved hjælp af Easy Recovery Essentials

Easy Recovery Essentials er et lille værktøj designet specielt til at give dig mulighed for at reparere og gendanne din computer i tilfælde af, at noget går galt, og det ikke starter i operativsystemet. Værktøjet leveres med en bestemt funktion - navngivet Automatiseret reparation - der kan reparere alle de filer og mapper, der er knyttet til NTLDR. Kører en Automatiseret reparation på en computer, der er berørt af "NTLDR mangler", er fejlen den mest populære løsning til dette problem derude, da det har ret store chancer for at løse problemet.

her og download en ISO-fil af Easy Recovery Essentials til din version af Windows. Brænd ISO-filen til en DVD / CD eller USB. Indsæt det startbare medie i den berørte computer, genstart det og start fra medierne. Du kan bruge Magic ISO eller et andet ISO Burning-program til at brænde den downloadede ISO og derefter starte fra den.

Når du har startet fra ESE, skal du navigere til Vælg en gendannelsesmulighed.Vælg Automatiseret reparation og klik på Blive ved.

Når du bliver bedt om at vælge en drevpartition, skal du vælge den, hvor din installation af Windows befinder sig. Dette er normalt C: \ Drive. Når du er færdig, skal du klikke på Automatiseret reparation for at starte processen.

Tillad, at processen er færdig, og når den er færdig, skal du gennemlæse dens fund og derefter klikke på Genstart.

Hvis denne løsning formåede at løse problemet, starter din computer i dets operativsystem i stedet for at vise fejlen "NTLDR mangler". Hvis det ikke er tilfældet, skal du give den næste løsning et skud.

Løsning 2: Fjern alle medier, der ikke kan startes

Ikke-bootbare medier, såsom dvd'er, cd'er, disketter og USB-flashdrev, der er tilsluttet en computer, kan også resultere i, at computeren viser "NTLDR mangler" -fejl ved opstart. Hvis det er tilfældet, skal du blot fjerne alle medier, der ikke kan startes - grundlæggende fjerne alle medier fra alle porte, så kun musen, tastaturet, skærmkablet og strømforsyningskablet er intakt - og derefter genstart din computer for at kontrollere, om problemet stadig vedvarer.

Løsning 3: Reparer din boot sektor og master boot record

Fejlen “NTLDR mangler” kan også være forårsaget af en korrupt boot-sektor og / eller master-boot-record. Hvis det er tilfældet, løser problemet blot ved at reparere din boot-sektor og master boot-record. For at gøre det skal du:

Indsæt en Windows installationsdisk ind i den berørte computer, genstart og start derefter fra disken.

Når du er startet fra disken og er på Windows-indstillinger menu tryk R for at komme ind i Gendannelseskonsol. Gå ind i Administratoradgangskode til computeren.

Skriv nu følgende kommandoer i Gendannelseskonsol, trykke på Gå ind efter at have indtastet hver enkelt:

fixboot

fixmbr

Fjerne installationsskiven, genstart computeren og se om problemet stadig vedvarer. Jeg har også sendt en lignende løsning her, som kan hjælpe.

Løsning 4: Kontroller, om din computers opstartsrækkefølge er korrekt

Genstart din computer. Indtast din computers BIOS (eller UEFI) indstillinger, så snart den starter op. Den nøgle, du skal trykke på for at åbne disse indstillinger, afhænger af producenten af ​​din computers bundkort og kan være alt fra Esc, Slet eller F2 til F8, F10 eller F12. Naviger til Støvle.

Skift din computers Boot rækkefølge og konfigurer det til at prøve at starte fra din Harddisk (HDD) først og alle andre muligheder senere.

Løsning 5: Kontroller din harddisks IDE-kabel

Et løst eller defekt IDE-kabel - kablet, der forbinder din computers harddisk til bundkortet - kan også føde fejlen "NTLDR mangler". Da det er tilfældet, skal du sørge for, at begge ender af IDE-kablet er sikkert og sikkert fastgjort til deres porte. Bare for at være sikker skal du også udskifte IDE-kablet med et nyt og se om det løser problemet.

Løsning 6: Udskift filerne NTLDR og NTDETECT.COM

Mange Windows-brugere, der er berørt af dette problem, har også haft succes med at rette det ved at erstatte deres NTLDR og NTDETECT.COM filer med nye.

Indsæt en Windows installationsdisk ind i den berørte computer, genstart og start derefter fra disken.

Når du har startet fra disken og er på Windows-indstillinger menu, skal du trykke på R for at komme ind i Gendannelseskonsol.

Gå ind i Administratoradgangskode til computeren.

Skriv nu følgende kommandoer i Gendannelseskonsol, trykke på Gå ind efter at have indtastet hver enkelt:

kopi D: \ i386 \ ntldr C: \

kopi D: \ i386 \ ntdetect.com C: \

Bemærk:D er drevbogstavet, der svarer til Windows installationsdisk. Dette kan være anderledes i dit tilfælde, så udskift det D med det bogstav, der svarer til Windows installationsdisk i dit tilfælde.

Fjerne installationsskiven, genstart computeren, og se om problemet stadig vedvarer.

Løsning 7: Genopbyg MBR, BootDOTini og sæt C som aktiv partition

Fejlen "Bootmgr mangler" kan også forårsages på alle og alle versioner af Windows-operativsystemet, når dit C-drev (eller dybest set det drev, der har din Windows-installation på) ikke er aktivt. Dette er grunden til, at aktivering af partitionerne på deres harddisk, hvor de installerede Windows, formåede at løse dette problem for en mere end betydelig procentdel af Windows-brugere, der tidligere har lidt af det. (se komplette trin her)

Løsning 8: Geninstaller Windows

Hvis ingen af ​​de nævnte og beskrevne løsninger fungerede for dig, er det sikkert at antage, at det eneste, der kan løse “NTLDR mangler” -fejlen for dig, er en komplet geninstallation af Windows. Du bør helt sikkert give geninstallation af Windows et skud, da det måske bare løser problemet for dig, men forstå, at geninstallation af Windows på din computer vil betyde at starte fra bunden - selvom start fra bunden ikke virker så dårlig sammenlignet med at få din computer vendt ind i en alt for dyr papirvægt på 10 pund.

Det er værd at bemærke, at en løsning til "NTLDR mangler”Der findes også en fejl. Hvis du tilfældigvis har en Windows XP / 7 / Vista / 8/10 (afhængigt af det installerede OS) installationsdisk tom, skal du blot indsætte den i din computer, genstart konfigurer det til at starte fra CD / DVD-ROM'en, og når du bliver bedt om at trykke på en vilkårlig tast for at starte fra mediet, skal du simpelthen ikke gøre noget. Vent i en kort periode, så starter din computer automatisk. Dette er bestemt ikke en permanent løsning på problemet, men det vil helt sikkert være nyttigt, hvis du vil redde alle dataene på dit system som en sikkerhedsforanstaltning, før du prøver nogen af ​​de løsninger, der er anført og beskrevet ovenfor.