Sådan rettes Spectrum TV Error Code IA01

Nogle Spectrum TV-brugere støder på IA01 fejlkode når du starter Spectrum-appen på deres tv, eller når du prøver at opsætte den over-top-tv-tjeneste for allerførste gang.

Efter at have undersøgt dette særlige problem og kigget på forskellige brugerrapporter, viser det sig, at der er flere forskellige årsager, der kan bidrage til fremkomsten af ​​denne særlige fejlkode. Her er en liste over potentielle synder:

  • Kabelboksfejl - Ifølge de fleste berørte brugere opstår dette problem hovedsageligt på grund af en fejl i kabelboksen forårsaget af midlertidige data, som kabelboksenheden bevarer imellem genstart. Hvis dette scenarie er relevant, skal du være i stand til at løse problemet ved at genstarte kabelboksen konventionelt og dræne strømkondensatorerne for at eliminere tempdata fra næste opstart.
  • Glitched Spectrum-app - Hvis du for nylig har gennemgået en udstyrsopgradering til dit Spectrum-medlemskab, er det sandsynligt, at Spectrum-appen endnu ikke er opdateret med ændringerne. Dette skal løses af sig selv til sidst, når serveren og din kabelboks til sidst kommunikerer, men du kan også fremskynde ændringerne ved at nulstille det involverede udstyr fra din Spectrum-konto.
  • Dårligt forbindelseskabel - Et ikke-kongruent kabel kan også forårsage netop denne fejlkode, hvis du ser stopfejlkoden vises under den første opstart. Dette er endnu mere sandsynligt, hvis du også bemærker skærmflimring eller visuelle artefakter, der ikke burde være der.
  • Løbende serviceproblem - Det er også muligt, at du er uheldig nok til at bruge Spectrum midt i en serviceafbrydelsesperiode. I dette tilfælde er det eneste, du kan gøre, at komme i kontakt med Spectrum-support og bede om en status på problemet.

Nu hvor du kender de potentielle synder, her er en liste over metoder, der giver dig mulighed for at rette netop denne fejlkode:

Metode 1: Genstart kabelboksen

Ifølge de fleste berørte brugere er genstart af kabelboksen et grundlæggende skridt at tage for alle berørte brugere, der i øjeblikket beskæftiger sig med IA01fejlkode (uanset deres kabelboksmodel). Brugere, der står over for det samme problem, har rapporteret, at genstart af kabelboksen endelig tillod dem at løse deres Spectrum-problem og bruge appen normalt.

Genstart af kabelboksen gør det muligt for temp-hukommelsen at opdatere og tillade enheden at oprette en ny forbindelse uden at stole på cachelagrede data fra tidligere sessioner.

For at udføre en genstart skal du blot slukke for kabelboksen ved at trykke på tænd / sluk-knappen på forsiden af ​​enheden og vente, indtil enheden ikke længere viser tegn på liv.

Når du med succes har slukket for din Spectrum-enhed via tænd / sluk-knappen, skal du frakoble strømkablet fysisk og vente tålmodigt i 5 minutter eller deromkring for at give strømkondensatorerne tilstrækkelig tid til at aflade korrekt.

Når denne periode er gået, skal du slutte din Spectrum-enhed tilbage til en strømkilde og starte den konventionelt op for at se, om problemet nu er løst.

Hvis opstartssekvensen stadig afbrydes af det samme IA01fejlkode, flyt ned til næste metode nedenfor.

Metode 2: Nulstilling af det involverede udstyr

Hvis du kun begyndte at se IA01fejlkode efter opgradering af din Spectrum-pakke, er det muligt at se denne fejl, fordi din app ikke er på farten med ændringen i din Spectrum-plan.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, skal du være i stand til at tage sig af problemet ved at nulstille dit Spectrum-udstyr fra Service fanen. Denne operation blev bekræftet for at være vellykket af mange berørte brugere, der tidligere ikke var i stand til at bruge deres over-the-top-service på deres tv.

Hvis du er usikker på, hvordan du kan nulstille dit Spectrum-udstyr, skal du følge instruktionerne nedenfor for at nulstille det fra din online-konto:

  1. Åbn din standardbrowser på en pc, besøg Spektrum-app og log ind med dine kontooplysninger.
  2. Når du er logget ind med den berørte konto, skal du klikke på fanen Tjenester i den vandrette menu øverst og derefter klikke på Nulstil dit udstyr (under Udstyr) og klik på Nulstil udstyr.
  3. Vent, indtil operationen er afsluttet, flyt derefter til dit tv, og prøv at starte Spectrum-appen igen for at se, om problemet nu er løst.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 3: Udskiftning af dårlige forbindelseskabler

Ifølge nogle berørte brugere kan du også forvente at se denne fejl på grund af et dårligt, ikke-kongruent kabel, der i sidste ende afslutter forbindelsen mellem din kabelboks og dit tv.

For at sikre, at det ikke gælder for din nuværende situation, skal du kontrollere alle kabler og porte og sikre, at de er korrekt afbrudt. Kontroller alle hjørner og sørg for, at du ikke rent faktisk har at gøre med et dårligt kabel.

Hvis du bemærker, at der er dele, hvor kablet ser ikke-kongruent ud, kan du straks udskifte det, hvis du har en ekstra, der ligger i huset, eller du kan kontakte Spectrum support og bede om en undersøgelse af dit problem (ved hjælp af nedenstående trin ).

Metode 4: Kontakt Spectrum's Support

Hvis ingen af ​​de potentielle rettelser ovenfor har fungeret i din sag, eller du har afsløret bevis for dårligt udstyr, skal du komme i kontakt med Spectrums supportteam og bede om hjælp.

Flere berørte brugere, der tidligere har haft at gøre med det samme IA01fejlkode har bekræftet, at de formåede at løse problemet eksternt ved at komme i kontakt med Spectrums supportteam.

Når det kommer til at gøre dette, har du to veje frem:

  • Du kan enten ringe 1-833-267-6094 og vent på, at en LIVE-agent henter din sag. Denne linje bruges til generel kundesupport såvel som tekniske problemer.
  • Du kan åbne en supportbillet på deres officiel supportside. Du skal kun gøre dette, hvis du ikke har travlt, da deres responstid er notorisk langsom.
Tags spektrum