Fix: "Denne app kan ikke køre på din pc" Fejlmeddelelse på Windows 10

Fejlmeddelelsen "Denne app kan ikke køre på din pc" er en af ​​de mest berygtede fejlmeddelelser, der nogensinde har påvirket Windows 10-brugere. Denne fejlmeddelelse kommer i alle mulige forskellige former og kan påvirke en bred vifte af forskellige apps lige fra standard Windows-applikationer til tredjepartssoftware designet til Windows-operativsystemet. Desværre er denne fejlmeddelelse i de fleste tilfælde ikke særlig nyttig, dvs. det er ikke nogen hjælp til at dechifrere den nøjagtige årsag til, at den berørte bruger ser fejlmeddelelsen på deres skærm. Alt denne fejlmeddelelse indikerer i de fleste tilfælde, at den app, den berørte bruger af en eller anden grund forsøgte at starte og mislykkedes, ikke kan køre på deres computer.

"Denne app kan ikke køre på din pc" kan påvirke al Windows-software og apps, hvilket gør det usædvanligt besværligt. Derudover kan fejlmeddelelsen også påvirke flere applikationer på den samme computer, hvilket også viser sig at være bemærkelsesværdigt irriterende. Heldigvis kan denne fejlmeddelelse dog i de fleste tilfælde slettes, forudsat at den berørte bruger anvender den rigtige løsning til deres specifikke sag. Følgende er nogle af de mest effektive løsninger, som du kan bruge til at prøve at slippe af med "Denne app kan ikke køre på din pc" -fejlmeddelelsen og løse dette problem:

Løsning 1: Kør en SFC-scanning

En SFC-scanning er designet til at analysere en Windows-computer og alle dens systemfiler for korruption og andre former for skader. Hvis du kører en SFC-scanning, og den finder beskadigede eller på anden måde beskadigede systemfiler, reparerer værktøjet dem eller erstatter dem med cachelagrede kopier. At køre en SFC-scanning kan løse det underliggende problem, der får dig til at se fejlmeddelelsen "Denne app kan ikke køre på din pc". For at køre en SFC-scanning på en Windows 10-computer skal du blot følge denne vejledning.

Løsning 2: Sørg for, at du har den rigtige version af det program, du prøver at køre

Der er to forskellige versioner af hver enkelt variant af Windows 10 - en 32-bit version og en 64-bit version. Når det er tilfældet, har hver tredjepartsapplikation designet til Windows 10, der er i stand til at udnytte alt, hvad 64-bit versionen af ​​Windows 10 har at tilbyde, både en 32-bit version og en 64-bit version. Hvis du ser fejlmeddelelsen "Denne app kan ikke køre på din pc", mens du prøver at køre en tredjepartsapplikation, er en af ​​de allerførste ting, du skal gøre, at kontrollere, om du har den rigtige version af program i betragtning af den version af Windows 10, du har på din computer. Hvis du kører en 32-bit version af Windows, skal du bruge 32-bit versionen af ​​applikationen. Hvis du bruger en 64-bit version af Windows, har du brug for programmets 64-bit version. Her er hvordan du kan kontrollere, hvilken variant af Windows der er installeret på din computer.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet. Skriv “systeminformation”I dialogboksen, og åbn applikationen.
 2. Når applikationen er åben, skal du vælge “Systemoversigt”Ved hjælp af det venstre navigationspanel og søg efter“Systemtype”Felt i højre side af skærmen.

 1. Kontroller nu det program, som du prøver at køre, er kompatibelt med din computer.

Undertiden løser starten af ​​applikationen i kompatibilitetstilstand de fleste af problemerne. Sørg for, at du starter applikationen på en administratorkonto. Følg nedenstående trin for at starte det i kompatibilitetstilstand.

 1. Højreklik på applikationen, og vælg “Ejendomme”.
 2. Når du er i egenskaberne, skal du navigere til fanen kompatibilitet.
 3. Når du er i kompatibilitet, skal du kontrollere indstillingerne “Kør dette program i kompatibilitetstilstand for:”Og“Kør dette program som administrator”. Du kan vælge den version af Windows, du vil køre i kompatibilitetstilstand.

 

 1. Tryk på Anvend for at gemme ændringer og afslutte. Genstart computeren, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 3: Opdater Windows Store

 1. Start Windows Store.
 2. Klik på Muligheder knap (repræsenteret af tre vandrette prikker og placeret i øverste højre hjørne af vinduet).
 3. Åben Downloads og opdateringer.
 4. Klik på Få opdateringer.
 5. Vent på Windows Store for at kontrollere og downloade tilgængelige opdateringer og derefter installere alle opdateringer, som den downloader.
 6. Når du er færdig, skal du lukke Windows Store og kontroller for at se, om problemet stadig vedvarer.

Løsning 4: Aktivér sidelæsning af app

En anden ret effektiv løsning på en række forskellige varianter af fejlmeddelelsen "Denne app kan ikke køre på din pc" muliggør side-loading af en app, en funktion, der er aktiveret, når en Windows 10-bruger aktiverer Udviklertilstand til apps. For at aktivere sidelæsning af apps på en Windows 10-computer skal du:

 1. Åbn Start-menu.
 2. Klik på Indstillinger.
 3. Klik på Opdatering og sikkerhed.
 4. Klik på i venstre rude i vinduet For udviklere.
 5. I højre rude i vinduet, under Brug udviklerfunktioner sektion, find Udviklertilstand valgmulighed og aktiveredet.
 6. Luk Indstillingerapp.

Enkelt gang Udviklertilstand er blevet aktiveret på den berørte computer, er app-sideindlæsning også blevet aktiveret. Det er tilfældet genstart din computer, og kontroller, om du med succes har slettet fejlmeddelelsen "Denne app kan ikke køre på din pc", når den starter op.

Løsning 5: Deaktiver SmartScreen

SmartScreen er en Windows 10-funktion designet til at beskytte Windows 10-brugere mod forskellige former for invasioner udefra, såsom malware og phishing-angreb. SmartScreen er en funktion, der primært er designet til at beskytte og betjene Windows 10-brugere, men i nogle tilfælde kan det skade mere, at det gør godt. For eksempel har SmartScreen været kendt for at være en af ​​de førende årsager til fejlmeddelelsen "Denne app kan ikke køre på din pc" vises på Windows 10-brugeres computere. Hvis SmartScreen er det, der får dig til at se fejlmeddelelsen "Denne app kan ikke køre på din pc", skal det bare være nok at deaktivere funktionen at løse problemet. For at deaktivere SmartScreen skal du:

 1. Tryk på Windows-logo tast + S at udløse en Søg.
 2. Type smartscreen ind i Søgbar.
 3. Klik på søgeresultatet med titlen Skift SmartScreen-indstillinger.
 4. Naviger til Sikkerhedafsnit.
 5. Find Windows SmartScreen og klik på Ændre indstillinger.
 6. Vælg Gør ikke noget (sluk for Windows SmartScreen).
 7. Klik på Okay for at gemme de ændringer, du har foretaget.
 8. Genstart din computer.

Når computeren starter op, skal du kontrollere, om problemet stadig vedvarer.

Løsning 6: Skift til en anden brugerkonto på din computer

Hvis ingen af ​​de løsninger, der er anført og beskrevet ovenfor, har fungeret for dig, kan problemet skyldes noget, der vedrører din brugerkonto på din computer. Hvis det er tilfældet, er det eneste, der mangler en ren installation af Windows 10, der sandsynligvis slipper for fejlmeddelelsen "Denne app kan ikke køre på din pc" for dig, at skifte til en ny brugerkonto på din computer. For at oprette en ny administratorkonto på en Windows 10-computer skal du:

 1. Åbn Start-menu og klik på Indstillinger.
 2. Klik på Konti.
 3. Klik på i venstre rude i vinduet Familie og andre brugere.
 4. I højre rude i vinduet, under Andre brugere sektion, klik på Føj en anden til denne pc.
 5. Vælg Jeg har ikke denne persons loginoplysninger.
 6. Vælg Tilføj en bruger uden en Microsoft-konto.
 7. Indtast et navn og en adgangskode til den nye brugerkonto.
 8. Den nyoprettede brugerkonto skal nu vises i Andetbrugere afsnit. Klik på den nye konto, og klik derefter på Skift kontotype.
 9. Åbn Kontotype rullemenu og klik på Administrator, og klik derefter på Okay.

Genstart din computer, og log ind på den nyoprettede administratorbrugerkonto, når den starter op. Kontroller, om du ikke får vist fejlmeddelelsen "Denne app kan ikke køre på din pc", mens du bruger den nye brugerkonto. Hvis alt er i orden med den nye brugerkonto, og problemet ikke er mere, skal du blot flytte alle dine personlige filer og data fra din gamle brugerkonto til den nye og helt slet den gamle brugerkonto.

Løsning 7: Deaktivering af shellintegration af Daemon-værktøjer

En anden løsning, der kan løse problemet, er at deaktivere shellintegrationen af ​​Daemon Tools. Vi kan bruge et program “Shell-udvidelsesadministrator” og bruge det til at udføre de nødvendige handlinger. Du kan altid tilbagekalde ændringerne ved hjælp af den samme metode.

Bemærk: Appuals er på ingen måde forbundet med tredjepartsapplikationer. Brug disse applikationer på din risiko. De er opført udelukkende til information for læseren.

 1. Hent Shell Extension Manager til en tilgængelig placering, og start exe-filen (ShellExView).
 2. Søg nu gennem alle de anførte poster og VælgDaemonShellExtDrive-klasse”, “DaemonShellExtImage-klasse”Og“Billedkatalog”.
 3. Når du har valgt posterne, skal du klikke på Fil til stede øverst til venstre på skærmen og vælge “Deaktiver valgte emner”.
 4. Kontroller nu, om problemet blev løst. Du kan også genstarte din computer.

Løsning 8: Brug af Windows Assessment and Deployment Kit (Windows ADK)

Windows ADK indeholder værktøjer til at tilpasse din Windows-oplevelse. Vi kan bruge denne applikation til at kontrollere, om applikationen, der giver dig problemet, bliver blokeret af operativsystemet. Hvis det er tilfældet, kan vi prøve at rette det og derefter starte det i overensstemmelse hermed. Bemærk, at vi skal medtage kompatibilitetskomponenter, når vi installerer applikationen, så følg instruktionerne nøje.

 1. Hent Windows Assessment and Deployment Kit fra Microsofts officielle hjemmeside. Download applikationen i henhold til den version af Windows, der er installeret på din computer.
 2. Start den eksekverbare fil for at installere applikationen. Sørg for at markere “Applikationskompatibilitetsværktøjer”Når du installerer det.
 3. Installationen kan tage et stykke tid. Sørg for, at du har en aktiv internetforbindelse, og vent på, at installationen er afsluttet.
 4. Når installationen er afsluttet, skal du trykke på Windows + S, skriv “kompatibilitet”Og åbn applikationen.
 5. Nu åben "applikationer”Ved hjælp af den venstre navigationsrude og søg efter det program, der giver dig problemer.
 6. Lad os antage, at World of Warcraft I forårsager fejlen. Højreklik på applikationen, og klik på “Deaktiver adgang”. Prøv nu at starte applikationen igen og kontroller, om problemet blev løst. Sørg også for at genstarte din computer.