De 5 bedste fans af høj CFM-sag til din spil-pc i 2020

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ De 5 bedste fans af høj CFM-sag til din spil-pc i 2020

De 5 bedste fans af høj CFM-sag til din spil-pc i 2020

Af Ace Luke 11. oktober 2020 9 minutter læst

Gaming-pc'er er ikke let at bygge. Omhyggelig tanke og overvejelse går i valg af dele og beslutter, hvilken der fungerer for dig. Selvfølgelig spiller en række forskellige faktorer ind, der styrer dem. En ting, der er ret almindelig, er dog, at de er fyldt med hardware, der genererer meget varme. Især når du skubber din pc til det yderste. Så CFM fans er blevet en vigtig del af et godt spil system. Selvom de laver støj, er deres evne til at flytte en massiv mængde varm luft inde fra pc-sagen meget værdsat blandt spillere.

Disse overdrevne luftstrømsventilatorer strømmer meget luft, og at de gør en fantastisk opgave med at afkøle din værdifulde hardware i sagen. Høj luftstrømsventilatorer er ikke de mest støjsvage på grund af deres bedre omdrejningstal, de har en tendens til at skabe større støj sammenlignet med de stille sagblæsere, der især har nedsat luftstrøm, nedsat blæserhastighed eller omdrejningstal. Der er også statiske ventilatorer, der genererer overdreven statisk belastning og bruges på radiatorer, køleplader eller i begrænsede miljøer, kun blæsere med høj statisk belastning kan også eller ikke generere overdreven luftstrøm, eller endda i tilfælde af at de gør, er luftstrømmen målrettet med ekstra tryk, så luft kan trænge ind i de små områder og områder, der bliver varme hurtigt, og køler den derfor effektivt ned. Når det er sagt, lad os komme i gang på vores liste over de 5 bedste CFM-fans, der skal være på din radar lige nu.

1. Cool Master JetFlo120 PWM blæser

Stil og ydeevne

 • Produkt af høj kvalitet
 • Flytter meget luft
 • Overkommelig
 • Smart jam-beskyttelse
 • Gør mærkbart høj lyd

948 anmeldelser

Dimensioner: 120 x 120 x 25 mm | Blæserhastighed: 800-2000 omdr./min | Luftstrøm: 95 CFM | Støj: op til 36 dBA maks

Tjek pris

Som navnet på virksomheden antyder, er de mestre i at skabe køletilbehør til pc-systemet. De har altid forsøgt at forbedre din spiloplevelse, og derfor er de kommet med en fremragende høj CFM-ventilator til at afkøle din pc. Cooler Master er et af de største navne i køleudstyr og hardwarespil. Det kommer ikke som nogen overraskelse, når det kommer til vores nummer et valg; vi går med Cooler Master på denne.

Cooler Master JetFlo120 er en overdreven CFM og overdreven statisk belastningsventilator. Den leveres med Cooler Master's proprietære POM (polyoxymethylen) leje med selvsmørende og støvtæt layout. Ventilatoren viser et moderigtigt layout og har forskellige versioner af LED til rådighed. Den kommer i LED-indstillingerne i rød, hvid, blå og en ikke-LED-version tilgængelig i sort. Dette produkt har en PWM-ventilator, der kan nå hastigheder mellem 800 og 2000 RPM, og det er i stand til at generere en luftstrøm på 95 CFM og en statisk belastning på 2,72 mm H2O. Ventilatoren bliver højere, når RPM øges; ved sit højeste omdrejningstal kan det generere støj op til 36 dBA.

Dette produkt har absorberende gummipuder på alle 4 hjørner for at minimere vibrationer og støj. To lydløs adaptere er beskyttet med denne blæser, for det begrænser de fleste ventilators tempo til 1200 RPM og 1600 RPM for lydløs drift. Smart Jam-beskyttelsesfunktionen forhindrer blæseren i at dreje rundt, mens der er forhindringer i vingerne, og når ryddet er ryddet, genoptager blæseren automatisk. Dette er en velkomstbeskyttelsesfunktion, der hjælper dig med at redde kabler, ledninger eller andet, der forhindrer knivene i at blive skadet. På grund af sin overdrevne luftstrøm og statiske belastning kan ventilatoren også bruges med et køleplade, radiatorer og inde i pc-kabinettet. På toppen af ​​det hele er dette også en af ​​de mere overkommelige og dyre fans.

Selvom det genererer meget støj ved højere hastighed, er det stadig en af ​​de bedste CFM-fans og kan effektivt afkøle din pc. Stor og effektiv afkøling sammen med nogle ekstra nyttige funktioner, såsom smart jam-funktion, tilføjer yderligere denne blæsers dygtighed. Dette er et af de mest foretrukne produkter, når det kommer til pc-fans til alle mulige bygninger. Den ekstra evne til at vælge mellem forskellige LED-indstillinger eller en ikke-LED-variant styrker yderligere sin position som vores topvalg.

2. Noctua NF-F12 industriel PPC-2000 PWM-blæser

Premium valg

 • Høj ydeevne
 • Relativt mere støjsvage
 • Støv- og vandtæt
 • Virkelig effektiv
 • Dyrt

619 anmeldelser

Dimensioner: 120 x 120 x 25 mm | Blæserhastighed: 2000 RPM | Luftstrøm: 121,8 m³ / h | Støj: 29,7 dBA

Tjek pris

Noctua har en af ​​de bedste linjer med høje CFM-fans. De har introduceret 8 nye industrielle PPC-fans. Denne ventilator kan dog bruges i enhver situation, der er bedst i produktlinjen. Noctua har altid været dem, der bragte nye produkter af høj kvalitet på markedet, og denne gang har de netop gjort det med deres Noctua NF-F12 industrielle PPC-2000 PWM-ventilator.

En ting, der er værd at nævne, er, at virksomheden har efterladt sin signaturfarve for at give dig en sort og brun farvekombination, der ser endnu bedre ud i din pc-sag. Denne unikke stil på ventilatoren gør det til et anstændigt valg til builds uden nogen RGB eller builds, hvor du overvejende anvender et mørkt eller snigende farveskema.

Denne fantastiske Noctua-ventilator er en fremragende totalindustriel ventilator i industriel kvalitet og har flere funktioner. Noctua NF-F12 industrielle PPC-2000 PWM er en tung ansvarsventilator og kan bruges i hårde situationer, hvor overlegen køling er påkrævet. Ventilatoren leveres med Noctuas SSO2-leje, der har en forlænget levetid, er mere støjsvag og giver en hel del højere ydelse end forskellige lejer. Denne ventilator genererer en stor mængde statisk belastning ved 3,94 mmH2O og luftstrøm på 71,68 CFM. Dette er en forbløffende overdreven statisk belastningsventilator, der kan bruges som en kabinetventilator til både udstødning og forbrug, da den skubber store mængder luft. Tempoet for blæsergrader mellem 450 til 2000 RPM og er temmelig mere støjsvagt ved 29,7 dBA. Noktua-NF-F12-industriel PPC-2000-PWM-blæser Ventilatoren er stærkt konstrueret med fiberglasforstærket polyamidstof og er IP52-licenseret, hvilket gør det til begge støv og vandtæt. Alle de 4 hjørner på denne ventilator er klar med vibrationsdæmpende gummipuder, der minimerer støj og vibrationer. Ventilatoren kan bruges i servere til drift døgnet rundt.

For så vidt angår prisfastsættelse, er dette sandsynligvis det største bekymringsområde for dette produkt. Det er en af ​​de dyrere fans på vores liste, men lader ikke det distrahere dig fra det faktum, at dette også er en af ​​de bedste. Dette anbefales af mig til avanceret samlet præstation. Noctua har et meget godt ry på markedet for at fremstille præstationsorienterede produkter, og denne fan er ingen undtagelse.

3. Corsair ML120 PRO Premium

Magnetisk levitation

 • Fremragende ydelse i køleperioden
 • Magnetisk levitationsleje
 • Lang levetid
 • Relativt dyrt
 • Støjende ved højere RPM

2.693 anmeldelser

Dimensioner: 120 x 120 x 25 mm | Blæserhastighed: 1500 omdr./min | Luftstrøm: 47,3 CFM | Støj: 25 dBA

Tjek pris

Corsair behøver ingen introduktion, da de har været dominerende på markedet for gaming tilbehør og hardware. De har et fremragende udvalg af pc-sager, RGB-fans, mus, tastaturer, RAM osv. Blandt spilfællesskabet betragtes mange af deres produkter som RAM og RBG-tastaturer blandt de bedste derude, så det kommer ikke som nogen overraskelse, at de har fundet en niche på markedet for høje CFM-fans. De har introduceret et nyt magnetisk leje for at reducere friktion og øge blæserhastigheder.

Dette er en førsteklasses højt udstyret utrolig ydeevne-ventilator fra Corsair, og den kan være synlig gennem deres fremragende AIO-væskekøleradiatorer. Corsair ML120 PRO bruger et magnetisk leje, der er det første af sin type, og dets resultater med bedre samlet ydeevne og længere levetid. Ventilatoren er PWM-styret og har det mest tempo på 2000 RPM. Det er højt i fuldt tempo og har en støjgradsscore på 37 dBA ved komplet omdrejningstal, men dette kan overses, da næsten alle fans med højt omdrejningstal har en tendens til at være ekstremt højt ved højere hastigheder.

Den generelle ydeevne for denne ventilator er enestående, da den er i stand til at producere overdreven luftstrøm op til 75 CFM og overdreven statisk tryk op til 4,2 mm H2O. Den har ekstra vibrationsdæmpende gummidæmpere, der kan udskiftes uden besvær. Ventilatoren kan bruges som en kabinetventilator i både åbne og lukkede rum og på køleplader og radiatorer. Nogle mennesker synes måske, at prisen er lidt dyr; dog kan du spare dig selv for dine hårdt tjente penge, hvis du investerer i en dobbeltpakket pakke. Så hvis du ikke har noget imod kraftig støj ved højere hastighed og har brug for en pålidelig og overdreven samlet ydeevne med dobbelt kapacitet, vil du bestemt ikke opdage noget højere end dette.

De har også en 140 mm version af en ventilator med en luftstrøm på 97 CFM. Dette gøres tilgængeligt for pc'er, der bruges meget aggressivt. Selvom dette kan være støjende i nogle tilfælde, men i betragtning af det fulde billede, vil jeg bestemt anbefale dig at se nærmere på det. Topmoderne teknologi med nye og innovative ideer er grunden til, at Corsair fortsat har stor succes på ethvert marked, de målretter mod.

4. Cougar Vortex PWM fan

Budgetvalg

 • Overkommelig
 • Relativt stille drift
 • Farveskema fungerer ikke altid med de fleste opsætninger
 • Vanskeligheder ved installation
 • Brug for skruer ved montering

409 anmeldelser

Dimensioner: 120mm | Blæserhastighed: 800-1500 eller 600-1200 | Luftstrøm: 70,5 CFM maks | Støj: 17,9 / 19,2 dBA

Tjek pris

Du har muligvis ikke hørt om Cougar, da de er meget undervurderede af de fleste, selvom deres produkter bestemt er af høj kvalitet og høj ydeevne og har evnen til at konkurrere med de fleste af high-end tilbehørsmærker. Virksomheden modtager dog meget påskønnelse fra spillere for deres High CFM fans, der er relativt meget stille i sammenligning med andre høje CFM fans.

COUGAR Vortex PWM-blæser 120mm. Dette er trodsigt en af ​​de mest lydløse 120mm-blæsere blandt 70 CFM-luftstrømsblæsere. Ventilatoren leveres med Hydro-Dynamic-Bearing (HDB) og genererer luftstrøm på 70,5 CFM og en forbløffende mængde statisk belastning ved 2,2 mm-H2O. Den leveres med et 4-polet PWM-stik og drejer ved hastigheder mellem 800 og 1500 omdr./min. Ventilatoren kunne være meget lydløs og kun have den mest støjgrad på 17,8 dBA. COUGAR-Vortex-PWM-Ventilator-120 mm har et patenteret kropsdesign afledningsrilleblad til hvirvelformet luftstrøm. Den leveres klar med vibrationsdæmpende puder i hjørnerne for at opsuge vibrationer, hvilket gør det muligt at opretholde støj til minimale niveauer. På grund af dets aerodynamiske layout kan ventilatoren levere en fantastisk køleeffekt i hvert begrænset og ubegrænset miljø, og det kan bruges som en kabinetventilator eller på køleplader og radiatorer.

Den fås i sort eller orange farve, og der er ligeledes en 140 mm variation af denne ventilator, der stadig kan give den samme mængde luftstrøm ved 70.5CFM. Valget af farve er underligt, men acceptabelt, ligesom Cougar er et mærke, der bruger farven orange i sin branding. Dette giver brugerne adgang til en helt anden farvezone, og dette kan ses som et plus- eller minuspunkt.

Hvis du arbejder i et stille miljø, hvor lidt støj måske distraherer dig fra dit arbejde og leder efter en høj CFM-blæser, der giver mindst mulig støj, kan dette være det perfekte produkt for dig. Det er fyldt med funktioner og har evnen til at dirigere store mængder luft. Det tjener bestemt som en høj CFM uden den støj, som disse fans laver. Ud over dette leverer Cougar også værdi til dette prispunkt. Det er billigere end de fleste andre High CFM fans derude med de samme specifikationer. Jeg vil anbefale det til folk på udkig efter en mere støjsvag og mere overkommelig mulighed.

5. NoctuaNF P-12redux-1700 PWM blæser

Kvalitetspræstation

 • Overkommelig
 • Store blæserhastigheder til prislappen
 • Relativt støjende
 • Farveskema appellerer muligvis ikke til alle
 • Ingen vibrationsdæmpende hjørneunderlag

4.928 anmeldelser

Dimensioner: 120 x 120 x 25 mm | Blæserhastighed: 1700 omdr./min | Luftstrøm: 120,2 m³ / h | Støj: 25,1 dBA

Tjek pris

Vi har alle været store fans af Noctua-produkter. Fans har imidlertid kritiseret virksomheden for at være relativt dyre. Med deres Redux-produktsortiment har de ændret den måde, de nærmer sig markedet på, og de har skåret ned på alle de ekstra omkostninger, mens de bevarer den samme ydeevne. Redux-serien tilbyder en mere strømlinet version af det ældre produkt i nye farver. Dette har gjort Noctua-produktet mere tilgængeligt for forbrugere, der holdt sig væk fra mærket på grund af dets priser. Så som navnet antyder, er det en redux-version af den meget populære Noctua PF-12.

Dette er en af ​​de store budgetfans, som du kan få til din pc-taske eller kølelegemer. Dette er en meget unik hybridventilator, der genererer hver overdreven luftstrøm og overdreven statisk stress. Dette er en redux kollektion fan fra Noctua på grund af dette, den kommer ikke med en stor pris og præsenterer næsten samme ydeevne som de alternative dyre Noctua fans. Det er en PWM-ventilator med en hastighed på 450 til 1700 RPM. Luftstrøms- og statisk belastningstal for denne ventilator er henholdsvis 70,74 CFM og 2,83 mm H2O.

Denne ventilator er ikke den mest støjsvage på listen, da den har det højeste støjniveau på 25 dBA, men den er heller ikke den højeste ventilator på denne liste. Den leveres med SSO-leje, der giver stabilitet, længere levetid og mere støjsvag drift. Det inkluderer nu ikke længere antivibrationspuder ud af pakken, men du kan købe og opsætte dem separat (NA-SAVP1 antivibrationspads), hvis du har brug for ekstra støjreduktion og stødabsorbering. Denne blæser kan bruges i CPU-kølere, vandkøleradiatorer eller tilfælde med stramme blæsergitter eller foran HDD-bure som frontforbrugsblæser.

Hvis du kan gå på kompromis med farveskema og design, er denne ventilator absolut værd at overveje. Præstationsmæssigt er det det samme som de fleste af de avancerede flagskibsfans med en enorm prisnedsættelse. For folk, der ønsker noget for pengene, er dette en fremragende mulighed, og dette ville være en investering, du aldrig ville fortryde.