Fix: mfc110u.dll mangler på din computer

Det mfc110u.dll-filen er en type DLL-fil tilknyttet med Microsoft Studio Visual C ++ Redistribuerbar til Visual Studio 2012. Den rene version af mfc110u.dll er en standardsystemkomponent (systemfil) i Windows. Brugere støder normalt på dette særlige problem efter at have fjernet nogle programmer eller når de åbner en nyinstalleret software.

Bemærk: Fejlmeddelelsen, der er knyttet til dette særlige problem, lyder “Dette program kunne ikke starte, fordi mfc110u.dll ikke blev fundet. Geninstallation af programmet kan løse dette problem.”Dette særlige problem ser ud til at være indeholdt i Windows 7.

Problemer med mfc110u.dll filen er enten forårsaget af nogle beskadigede komponenter i Visual Studio eller af en tredjepartssoftware, der ender med at beskadige DLL-filen. Hver gang mfc110u.dll (og enhver anden DLL-fil) bliver beskadiget, får du den ovennævnte fejlmeddelelse, når du åbner en bestemt software, der skal bruge DLL-filen. I tilfælde af at mfc110u.dll er nødvendig af en tjeneste, der er planlagt til at køre ved opstart, får du fejlmeddelelsen lige efter din computer starter op.

Vigtig:En masse brugere kommer til os med spørgsmål om de bedste downloadsteder til DLL-filer. Når du får denne fejlmeddelelse eller noget lignende, anbefales det ikke at downloade DLL-filen og indsætte den på sin standardplacering. Hver nyere Windows-version er perfekt i stand til automatisk at gendanne nødvendige komponenter - medmindre noget forhindrer det i at gøre det. Hvis du vil undgå at installere en ondsindet software eller en adware, download ikke filen “mfc110u.dll” fra websteder, der hævder at tilbyde den.

Hvis du i øjeblikket kæmper med denne fejl, lykkedes det os at identificere to vellykkede rettelser, som andre brugere har brugt for at løse problemet. Følg de to mulige rettelser nedenfor i rækkefølge, indtil du formår at slippe af med fejlmeddelelsen.

Metode 1: Geninstaller Visual C ++ Redistributable til Visual Studio 2012

Siden mfc110u.dll er en indviklet del af Microsoft Visual C ++ omfordelingspakke til Visual Studio 2012, vi begynder med at afinstallere og downloade denne pakke igen. Mange brugere har rapporteret, at denne metode lykkedes med at løse “mfc110u.dll mangler fra din computer“.

Følg vejledningen nedenfor for at fjerne og geninstallereMicrosoft Visual C ++ -distribuerbar pakke til Visual Studio 2012:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et Run-vindue. Skriv derefter “appwiz.cpl”Og ramte Gå ind at åbne Programmer og funktioner.

 2. I Programmer og funktioner, rul ned gennem applikationslisten og find Microsoft Visual C ++ 2012 Omdistribuerbar. Højreklik derefter på den, og vælg Afinstaller.

  Bemærk: Hvis du bruger 64-bit, finder du sandsynligvis to versioner - en til 32-bit og en til 64-bit. Hvis det er tilfældet, skal du afinstallere begge dele.

 3. Når Visual C ++ Redistributable / s er / afinstalleres, skal du genstarte din computer og fortsætte med nedenstående trin.
 4. Besøg dette link (her) og download Visual C ++ kan fordeles til Visual Studio 2012 Update 4.

  Bemærk: Husk, at denne eksekverbare indeholder installationsprogrammer til både 32-bit og 64-bit versionen.

 5. Hvis du bruger 64-bit, skal du markere de felter, der er tilknyttet VSU_4 \ vcredist_x64.exe ogVSU_4 \ vcredist_x86.exe og ramte Næste knappen for at starte download. I tilfælde af at du har en Windows 32-bit version, skal du kun downloadeVSU_4 \ vcredist_x86.exeinstallatør.

 6. Når download er afsluttet, skal du køre installationspakken / -erne og installere den Microsoft Visual C ++ 2012 tilbage på dit system.

  Bemærk: Hvis du bruger x64, skal du ikke glemme at køre begge installationsprogrammer.

 7. Genstart dit system, og se om problemet er løst.

Hvis du stadig er generet af den samme fejlmeddelelse, skal du fortsætte med Metode 2.

Metode 2: Fjern alle spor af dit tredjeparts antivirus

Nogle brugere, der støder på dette problem, har påpeget, at synderen måske er din ekstern antivirus-pakke. De formodes formået at løse problemet ved afinstallation af deres tredjeparts antivirus - dette gjorde det muligt for Windows at regenerere de manglende komponenter. AVG-sikkerhed navngives ofte som synderen af ​​brugere, der støder på et lignende problem - men der kan være andre tredjeparts sikkerhedssuiter, der forårsager dette problem.

Bemærk: Husk at deaktivering af din sikkerhedspakke midlertidigt ikke løser problemet - du bliver nødt til at afinstallere pakken fuldstændigt.

Hvis du bruger et tredjeparts antivirus (noget andet end Windows Defender), skal du afinstallere det, genstarte dit system og se om problemet er løst. Du kan nemt afinstallere dit antivirusprogram ved at åbne et Run-vindue (Windows-tast + R) og afinstallere din sikkerhedspakke helt fra Programmer og funktioner liste. Når antivirusprogrammet er fjernet, skal du genstarte din maskine og se, om Windows automatisk kan gendanne de manglendemfc110u.dllfil.

Hvis problemet er løst, kan du gå videre og geninstallere det tredjepartsantivirus, du tidligere brugte.

Hvis de to metoder ovenfor ikke hjalp dig med at rette “mfc110u.dll mangler fra din computer”Fejl, vil du måske undersøge, om problemet ikke er relateret til en virusinfektion. Du kan bruge som reference vores dybdegående artikel om fjernelse af en malwareinfektion med Malwarebytes (fjern malwares).

Hvis scanningen ikke afslører noget, skal du overveje at udføre en opstartsreparation (opstartsreparation), da problemet sandsynligvis er forårsaget af en beskadiget Windows-fil (efter fejl i de andre metoder).