Fix: Planlægningsassistent gratis / travle data kunne ikke hentes

Outlooks Planlægningsassistent mislykkes i hentning af ledige / optagne data, hovedsageligt på grund af forkert konfigurerede brugertilladelser. Også beskadiget autokomplet cache eller forkert serverkonfiguration kan også forårsage fejlen. Dette problem indikerer, at når den planlægger et møde, kan den indbydende bruger ikke få adgang til kalenderen for den person, der skal inviteres, og dataene Gratis / Optaget kunne ikke hentes. Oplysningerne til brugerne, hvis data ikke kunne hentes, vises som skråstreger i planlægningsassistenten.

Forudsætning

 1. Hvis problemet dukkede op efter en nylig opdatering til Windows / Office, skal du afinstallere opdateringen.
 2. Sørg for, at de pågældende brugere havde accepteret eller afvist en aftale, ellers vises ikke tilgængeligheden af ​​kalenderen.
 3. Brug OWA at planlægge mødet, hvis det har problemer i OWA, så er det sandsynligvis problemet server-side relaterede. I så fald skal du kontakte din I.T-administrator.
 4. Sørg for, at den bruger, hvis kalender ikke vises, har ikke indstillet hans kalendertid for den periode som “Arbejder andetsteds”.

Denne fejlmeddelelse løses normalt med det samme ved hjælp af nedenstående metoder, forudsat at der ikke er nogen begrænsninger fra organisationen selv (hvis du bruger en linket konto hos en organisation). Hvis du er, skal du konsultere din it-afdeling.

 • 1. Angiv tidspunktet for tilgængelighed som pr. Organisationens arbejdstid
 • 2. Brug Online-tilstand
 • 3. Skift kalenderens tilladelser
 • 4. Ryd listen Auto-Complete
 • 5. Deaktiver Antivirus / Firewall
 • 6. Ryd cachelagrede legitimationsoplysninger
 • 7. Brug Outlook i fejlsikret tilstand
 • 8. Generer OST-filen
 • 9. Skift serverkonfiguration
 • 10. Reparer brugerprofil
 • 11. Opret en ny brugerprofil

1. Angiv tidspunktet for tilgængelighed som pr. Organisations arbejdstid

Nogle brugere indstiller utilsigtet deres tilgængelighedstidspunkt uden for deres organisations kontortiming, hvilket kan resultere i, at planlægningsassistenten ikke kan hente ledige / optagne oplysninger. For eksempel er en organisations arbejdstid 09:00 til 17:00, mens brugeren har indstillet sin tilgængelighedstidspunkt fra 18:00 til 02:00, hvorefter ledige / optagne data for denne bruger vil blive skåret ned markeret for mødetiden (hvis mødet afholdes i organisationens arbejdstid). I så fald kan det måske løse problemet at indstille timingen for denne bruger i henhold til organisationens kontor timing. Dette skridt skal tages i begge brugeres systemer (inviterer og inviteres).

 1. Start Outlook, og klik derefter på Fil menu og klik på Muligheder.
 2. Klik nu på vinduet til venstre i vinduet kalender.
 3. Nu i arbejdstid sektion, juster timing og arbejdsdage i henhold til din organisations arbejdsplan.
 4. Nu genstart Outlook og kontroller, om planlægningsassistenten fungerer fint.

2. Brug Online-tilstand

Outlook kommunikerer med en Exchange Server enten ved Cachetilstand ellerOnline-tilstand. I cachetilstand gemmer Outlook lokalt en kopi af brugerens Exchange-postkasse. Hvis Outlook har synkroniseringsproblemer i cachelagret tilstand, kan det forårsage det aktuelle problem med planlægningsassistent. I så fald kan det ændre problemet ved at ændre Outlooks forbindelsestilstand til Online. Dette skridt skal tages på begge brugeres systemer.

 1. Åbn Outlook, og klik påFil menu
 2. Klik derefter påBruger indstillinger drop-down-knappen, og klik igen påBruger indstillinger.
 3. IE-mail vælg fanen konto og klik derefter på “Lave om".
 4. Klik derefter på vinduet Exchange-kontoindstillingerFlere indstillinger.
 5. Gå til Fremskreden fanen, og fjern derefter afkrydsningsfeltet for “Brug cachelagret Exchange-tilstand
 6. Nu, genstart Outlook og kontroller, om oplysninger om ledig / optaget kan hentes uden problemer.

3. Skift kalenderens tilladelser

Når en bruger har indstillet sin kalendertilladelse tilIngen / bidragyder, andre mennesker vil ikke kunne se hans gratis / travle information. Hvis kun en brugers ledige / optagne oplysninger ikke kunne hentes, kan det være resultatet af den forkerte indstilling af hans kalendertilladelse. I så fald indstiller du tilladelse til sin Outlook-kalender til Ledig / optaget tid eller Ledig / optaget tid, emne, placering kan løse problemet. Dette trin tages i systemet til den bruger, hvis ledige / optagne tidsplan ikke kunne hentes.

 1. Åben Outlook og klik på Kalender.
 2. Nu Højreklik på standardkalenderen, og klik derefter på Ejendomme.
 3. Gå nu til Tilladelser
 4. Skift tilladelsen til Ledig / optaget tid eller Ledig / optaget tid, emne, placering.

 5. Klik nu på knappen Tilføj og giv brugeren, der planlægger, tilladelse til “Anmelder”.
 6. Nu Genstart Outlook og kontroller, om planlægningsassistenten er begyndt at fungere normalt.

4. Ryd listen Auto-Complete

Autofuldførelse er en fremragende funktion i Outlook. Det gemmer navnet på den bruger, du har kontaktet før, og når du begynder at skrive navnet på brugeren, vil det begynde at vise dig forslag at vælge imellem. Men denne cache bliver undertiden ødelagt og forårsager mange slags problemer, herunder problemet med planlægningsassistent, du står over for i øjeblikket. I så fald kan det muligvis løse problemet at rydde cache til autofuldførelse. Dette trin skal tages i systemet for brugeren, der ikke kan hente ledige / optagne oplysninger.

 1. Start Outlook og klik på Nye genstande og derefter videre møde.
 2. Start nu at skrive navnet på den bruger, der har problemer.
 3. Du vil se en dropdown/autofuldførelse af brugerens navn (forudsat at de har, har du kontaktet dem før). Klik nu på “x”På højre side af rullemenuen for at slette den pågældende post Autofuldførelse.
 4. Tæt mødeinvitationen uden at gemme.
 5. Genstart Outlook.
 6. Opret nu et nyt Outlook-møde, og skriv den problematiske brugers fulde e-mail-adresse (du kan også bruge Tjek navne for at få det til at kontrollere mod GAL), og klik derefter på Planlægningsassistent for at kontrollere, om du kan se ledig / optaget tidsplan.
 7. Hvis ikke, kan det muligvis løse problemet at rydde den komplette cache for autofuldførelse. For at gøre det skal du klikke på Fil menuen, og klik derefter på Muligheder.
 8. Klik nu på den venstre rude i vinduet Indstillinger Post.
 9. Rul ned i højre rude i Window, og klik bare på Tom liste med automatisk udfyldning. Klik på ja, hvis du bliver bedt om at bekræfte.
 10. Nu genstart Outlook og derefter kontrollere, om du kan se ledig / optaget information i planlægningsassistent.

5. Deaktiver Antivirus / Firewall

Firewall og Antivirus hjælper os med at beskytte i den næsten lovløse verden af ​​det verdensomspændende web. Disse applikationer har en kendt historie om ikke-kompatibilitet med Outlook. Det kan være grunden til ikke-hentning af ledig / optaget tidsplan, især hvis Outlook fungerer fint i OWA, men har problemer i cachelagret og online-tilstand. Dette skridt skal tages på begge brugeres systemer.

Advarsel: Brug denne løsning på egen risiko, da deaktivering / ændring af din firewall / antivirusindstillinger vil gøre dit system mere sårbart over for mange trusler om ondsindede, falske eller virale angreb. Dette trin anbefales ikke af os.

 1. Afslut Outlook.
 2. Deaktiver Anti-Virus.
 3. Deaktiver Firewall.
 4. Start Outlook og kontroller om ledig / optaget information kan hentes.

Bagefter skal du ikke glemme at aktivere Anti-Virus og Firewall. Hvis du var i stand til at hente ledige / optagne oplysninger med succes, så lav en undtagelse i Anti-Virus / Firewall for at tillade Outlook at kommunikere med serveren.

6. Ryd cachelagrede legitimationsoplysninger

Windows bruger Credential Manager som en “digital locker” til at gemme loginoplysninger som brugernavne, adgangskoder og adresser. Disse data bruges derefter af Windows selv eller af apps og programmer som Microsoft Office osv. Legitimationsoplysninger er opdelt i to grundlæggende kategorier; Windows legitimationsoplysninger og Weboplysninger. Hvis disse legitimationsoplysninger er ødelagt, kan brugeren muligvis støde på den fejl, der diskuteres. I så fald kan fjernelse af Outlook-relaterede poster fra legitimationsoplysningerne løse problemet. Dette trin skal tages i begge brugeres systemer.

 1. Afslut Outlook.
 2. Trykke Windows tast, og skriv derefter Credentials Manager og klik på Credentials Manager.
 3. Klik nu på Windows legitimationsoplysninger og søg derefter efter Outlook relaterede poster. Glem ikke at kontrollere Kontor poster også. Klik derefter på fjerne, en efter en, på alle Outlook-relaterede poster.
 4. Nu Start Outlook, så Log ind med dine legitimationsoplysninger og kontroller, om planlægningsassistenten viser ledig / optaget information.

7. Brug Outlook i fejlsikret tilstand

Tilføjelsesprogrammer hjælper dig med at udføre en bestemt handling lige fra din indbakke. Men nogle gange begynder disse tilføjelsesprogrammer at skabe hindring for den legitime drift af Outlook. Tilføjelsen af iCloud er kendt for at skabe det aktuelle problem. I så fald kan brug af Outlooks indbyggede fejlsikrede tilstand (hvor Outlook kører uden disse tilføjelsesprogrammer) muligvis løse problemet.

 1. Afslut Outlook.
 2. TrykkeWindows tast, skriv Løb og derefter på den resulterende liste skal du klikke på Kør for at åbneLøb kommandoboks.
 3. TypeOutlook.exe / sikkert(Der er et mellemrum efter Outlook og /), og klik derefter påOKAY. Brug den fulde sti til Outlook.exe, hvis Windows ikke kan finde Outlook.exe / sikkert.

Kontroller nu, om planlægningsassistenten viser ledig / optaget information. Hvis det er tilfældet, skal du deaktivere Outlook-tilføjelsesprogrammer en efter en ved hjælp af følgende trin

 1. Åbn Outlook i normal tilstand, og klik derefter påFil fanen og i venstre rude i backstage-visningen skal du klikke påMuligheder.

 2. Gå til Tilføjelsesprogrammer.

 3. Find “Styre”Dropdown-knap (placeret nær bunden af ​​vinduet) og vælg den type tilføjelsesprogrammer, du vil administrere som COM-tilføjelsesprogrammer, og klik derefter på“Gå".

 4. Nufjern markeringen alt tilføjelsesprogrammet oggenstart Outlook og kontroller, om du stadig kan se ledig / optaget information i planlægningsassistent. I så fald skal du aktivere tilføjelsesprogrammer en efter en for at finde ud af den problematiske og derefter holde den deaktiveret. Besøg nu udviklerens websted for tilføjelsesprogrammet for at se efter en opdateret version af det problematiske tilføjelsesprogram, hvis det findes, og installer derefter den opdaterede version for at kontrollere, om det løser problemet.

8. Generer OST-filen

Manglen ved planlægningsassistent for at hente ledige / optagne oplysninger kan være et resultat af synkroniseringsfejl på grund af korruption af OST-filen. I så fald kan oprettelse af en ny OST-fil muligvis løse problemet. Dette trin skal tages i begge brugeres systemer.

 1. Start Outlook, og klik derefter på Fil
 2. Klik nu på Bruger indstillinger, og klik derefter på rullelisten igen Bruger indstillinger.
 3. Klik nu på datafiler, og vælg derefter brugerfil og klik på “Åbn filplacering”.
 4. Hold nu den mappe åben og afslut Outlook.
 5. Nu, i den åbnede mappe, Højreklik OST-filen. Klik derefter på “Omdøb”Og skift derefter udvidelsen af ​​OST-filen til“.gammel”.
 6. Nu Start Outlook og OST-filen regenereres, og kontroller derefter, om oplysningerne om ledig / optaget kan hentes.

9. Skift serverkonfiguration

Det er forskellige serverindstillinger, der giver brugerne mulighed for at bruge forskellige funktioner som at se ledige / optagne data. Hvis nogen af ​​disse indstillinger ikke er på plads, kan brugerne lide af det nuværende problem. Der er mange indstillinger at tilpasse fra, men hovedsageligt Autodiscover, EWSog postkassemappetilladelse er dem, der kan forårsage dette problem.

Outlook bruger Autodiscover til at få gratis / optaget information, og hvis Autodiscover er konfigureret korrekt, vises ledige / optagne data som grå skråstreg. Sørg for, at assistenten uden arbejde fungerer korrekt. Hvis ikke, er Autodiscover-tjenesten i Exchange sandsynligvis ikke konfigureret ordentligt, da disse to symptomer (Out of Office fungerer ikke og fejl i planlægningsassistenten til at hente ledige / optagne data) er almindelige, når Autodiscover ikke er konfigureret korrekt.

Exchange Web Services (EWS) giver også programmer adgang til kalendere, kontakter og e-mail. Hvis EwsAllowOutlook-indstillingen er konfigureret til $ false, kan det resultere i ikke-hentning af ledig / optaget information i planlægningsassistenten til Outlook. Ændring af EwsAllowOutlook til $ true kan løse problemet.

Desuden kan forkert konfigureret postkassemappetilladelse forårsage den aktuelle fejl.

 1. Kontrollere Outlook Autodiscover-forbindelse.
 2. Kontrollere din Autodiscover EWS og Autodiscover i Exchange
 3. Nulstil EwsAllowOutlook to true.
 4. Løb mailboxfolderpermission-kommandoer for at tilføje brugeren til mappetilladelserne.
 5. Kontroller derefter, om du kan se ledig / optaget information i planlægningsassistent.

10. Reparer brugerprofil

Korrupt brugerprofil kan medføre, at planlægningsassistent ikke kan hente ledige / optagne oplysninger. I så fald kan reparation af kontoprofilen muligvis løse problemet.

 1. Start Outlook, og klik derefter på Fil menu.
 2. Klik nu på rullemenuen Kontoindstillinger, og klik derefter igen på Bruger indstillinger.
 3. Nu i E-mail vælg fanen brugerprofil og klik derefter på Reparation.
 4. Efter afslutning af reparationsprocessen genstart Outlook og kontroller, om oplysninger om ledig / optaget kan ses.

11. Opret en ny brugerprofil

Fejl ved hentning af ledig / optaget information kan forekomme på grund af en ødelagt / forkert konfiguration af brugerprofilen. I så fald kan sletning af den aktuelle profil og oprettelse af en ny muligvis løse problemet. Bemærk, at ved at gøre dette sletter du din Outlook-profil fuldstændigt, og du skal oprette en ny og omkonfigurere din forbindelse.

 1. Afslut Outlook.
 2. Klik påWindowstast, og skriv i søgefeltetKontrolpanel. Klik derefter på i de viste resultaterKontrolpanel.

 3. Lave om Kategori til Store ikoner.
 4. Klik derefter påPost.
 5. Klik nu på Mail SetupVis profiler.

 6. Vælg derefter Outlook profil og klik på Fjerneknap for at fjerne den aktuelle profil.
 7. Tilføj derefter en ny profil.
 8. Nu åben Post iKontrolpanel (gentag trin 1-5).
 9. Nu i Mail skal du vælge den nyoprettede Outlook-profil og vælge alternativknappen til Brug altid denne profil.

 10. Klik nu påansøge og derefter videreOkay.
 11. Genstart Outlook.

Forhåbentlig kan du nu bruge planlægningsassistenten uden problemer. Hvis ikke, skal du bruge Outlook Web App (OWA).

Mærker Outlook