Sådan repareres din gengivelsesenhed er gået tabt Fejl på Windows 7, 8 og 10?

Fejlen “din gengivelsesenhed er gået tabt”Opstår, når du spiller Overwatch; mens det er midt i spillet, gengiver applikationen ikke din gameplay. Denne fejl har set en stigning i slutningen af ​​2017 og er en af ​​de dødbringende fejl, som du mister dine SR-point på. Du er ikke i stand til at oprette forbindelse inden for den krævede tidsperiode under en konkurrencekamp og møde tab af point.

Denne fejl var stor og blev anerkendt af alle skuespillerne (dvs. Blizzard, NVIDIA, AMD osv.). Rettelserne til denne fejl er ret ligetil. De er en nål i en høstak til at finde ud af, men når du først gør det, er de helt sikkert et stykke kage. Se nedenfor!

Løsning 1: Kontrol af kørende applikationer

Den første løsning er den enkleste; du skal kontrollere dine baggrundskørende applikationer og se, om de forårsager problemet. Baggrundsapplikationer deler dine CPU-ressourcer med det program, du kører i forgrunden. I dette tilfælde er din forgrundsapplikation Overwatch. Hvis spillet kom ind i et ressourceløb med en anden applikation, kan det muligvis ikke fortsætte med at køre og gengive grafikken.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “taskmgr”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i task manager, skal du navigere til fanen "Processer”Og se alle de“ ekstra ”applikationer, der kører. For eksempel, hvis du har Google Chrome kørende, kan det forbruge en masse CPU-ressourcer.

 1. Ende alle baggrundsprocesser og sørg for, at kun Overwatch kører. Luk task manager og prøv at starte spillet. Sørg for, at du ikke afslutter vigtige Microsoft-tjenester.

Tip: Det blev også bemærket, at 'alt-tabbing' spillet med andre applikationer udløste fejltilstanden, så afstå fra det, når du først er begyndt at spille.

Løsning 2: Kontrol af PSU og deaktivering af overclocking

En anden løsning, der syntes at fungere for mange brugere, var at deaktivere overclocking af deres processorer. Overclocking gør det muligt for din processor at udføre kort-kraftige udbrud af behandling for at få mere processorkraft. Dette fortsætter med at ske, indtil det når den tærskelstemperatur, hvorpå det normaliseres. Det ser ud til, at overclocking af din CPU eller GPU kan medføre, at fejltilstanden opstår.

I nogle tilfælde, underclocking modulerne syntes at gøre tricket. Rart, ikke?

Et andet punkt, du skal overveje, er din PSU. PSU (strømforsyningsenhed) konverterer vekselstrøm til lavspændingsreguleret jævnstrøm til funktion af interne komponenter på din computer. Hvis PSU'en ikke fungerer korrekt, eller hvis der ikke er nok strøm til din GPU, kan spillet muligvis ikke gengives, og fejlmeddelelsen vises.

 • Sørg for, at PSU'en har det nok watt output for at drive al hardwaren på dit system. Især når GPU'en tager en fuld belastning af spillet.
 • Sørg for, at alle strømkabler er korrekt fastgjort til alle andre moduler.

Løsning 3: Kontrol af SuperFetch-service

SuperFetch forudindlæser de fleste af dine brugte applikationer i hovedhukommelsen, ikke kun baseret på dine brugsmønstre, men også når du bruger dem. Det har to formål; det reducerer den nødvendige tid til at starte og sørger for, at det program, du åbner, ofte indlæses mere effektivt. Det træder også i kraft timing og analyserer dine brugsmønstre for at justere sig selv. Det blev erklæret af Overwatch officielt, at for at spillet skal fungere korrekt, skal SuperFetch være aktiveret og køre.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “tjenester.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i tjenester, skal du navigere gennem hele listen, indtil du finder “SuperFetch”. Højreklik på den, og vælg Ejendomme.

 1. Indstil starttypen som “Automatisk”Og klik på“Start”Hvis processen ikke allerede kører.

 1. Trykke ansøge for at gemme ændringer og afslutte. Kontroller nu, om Overwatch kører som forventet og ikke går ned.

Løsning 4: Tilpasning af GPU-indstillinger

En anden løsning at prøve, før vi opdaterer driverne, er at finjustere GPU-indstillingerne. Hovedproblemet med, hvorfor denne fejl først kommer frem på grund af GPU-drivere. Nedgradering / opgradering af GPU kræver meget tid og tålmodighed.

Tjek dine GPU-indstillinger, og prøv at ændre nogle indstillinger i henhold til din hardware. For eksempel kan du dreje GPU-skalering fra hvis du bruger AMD eller deaktiverer billedstabilisering. Det afhænger helt af den hardware, du bruger, og specifikationerne.

Løsning 5: Rulning tilbage / opdatering af grafikdrivere

Som nævnt før, den ultimative løsning, der fungerer for næsten alle sager er nedgradering af grafikdrivere. Det ser ud til, at driveropdateringen medførte uventede fejl i operationen og tvang Overwatch til at stoppe midt i spillet. For at løse dette kan du enten opdatere grafikdriverne til den nyeste version (vi opdaterer, fordi producenter som AMD frigav en dedikeret opdatering til at løse dette problem) eller nedgradere driverne til en tidligere version.

Før vi opgraderer eller nedgraderer, kan vi prøve at installere standarddriverne og se, om dette løser problemet.

 1. Download og installer hjælpeprogrammet Display Driver Uninstaller.
 2. Efter installation Display Driver Uninstaller (DDU), start din computer ind sikker tilstand.
 3. Efter opstart af din computer i sikker tilstand, start DDU'en, som vi lige har installeret.
 4. Efter start af applikationen skal du vælge den første mulighed “Rengør og genstart”. Applikationen afinstallerer derefter automatisk de installerede drivere og genstarter din computer i overensstemmelse hermed.

 1. Start din computer i normal tilstand, tryk på Windows + R, skriv “msc”I dialogboksen, og tryk på Enter. Mest sandsynligt installeres standarddriverne. Hvis ikke, skal du højreklikke på et tomt rum og vælge “Scan efter hardwareændringer”.

Dette trin installerer standarddriverne på din computer. Prøv nu kører Overwatch og se om fejltilstanden stadig vises. Hvis det sker, skal du fortsætte med de næste trin.

 1. Nu er der to muligheder. Enten kan du søge online efter den nyeste / ældre driver, der er tilgængelig til din hardware fra producentens websted såsom NVIDIA osv. (og installer manuelt) eller du kan lade det Windows installerer selve den nyeste version (søg automatisk efter opdateringer).
 2. Vi kigger på installationen manuelt. Højreklik på din hardware og vælg “Opdater driver”. Vælg første mulighed “Gennemse min computer efter driversoftware”. Vælg første mulighed hvis du opdaterer automatisk.

 1. Gennemse til driverpakken, du lige har installeret og lukker computeren helt ned, før du starter den igen. Kontroller nu, om dette løser fejltilstanden.

Tip: Du kan også køre Windows Update fra Indstillinger og prøve at kontrollere, om der er tilgængelige opdateringer til din computer.