Sådan repareres IDT High Definition Audio CODEC-problemer på Windows 10 (0x8007001f)

Efter opgradering til Windows 10 har de fleste brugere, der kører "IDT High Definition Audio", rapporteret, at lyden holder op med at virke. Dette skyldes en driverfejl med IDT High Definition Audio Codec. Det begyndte at vises med brugere, der opgraderede fra Windows 7, Vista eller 8 - nogle brugere oplevede også dette problem med andre versioner af Windows 10.

Hvis du begynder at støde på denne fejl, vil du højst sandsynligt ikke have nogen lyd, der kommer ud af din computer. Hvis du prøver at gå gennem Windows Update og lade det opdatere den problematiske driver, er chancerne for, at du får en Kode 10 fejlmeddelelse, og problemet løses ikke. Du kan også se fejl “0x8007001f

Hvis du åbner dine lydindstillinger, vil du enten se equalizeren fungere, men der kommer ingen lyd ud, eller listen over lydenheder er tom. Uanset hvad det er, er det et alvorligt problem, der skal løses.

Heldigvis har et antal brugere fundet årsagen til dette problem, og det er driveren til IDT HD Audio Codec, og der er et par ting, du kan gøre, der løser dette problem for dig. Når du er færdig, vil din lyd være i gang igen.

Metode 1: Installer driveren i kompatibilitetstilstand

Der er mange drivere til tidligere udgaver af Windows, som er perfekt kompatible med Windows 10. Og der er mange drivere til Windows 10, der også fungerer med tidligere udgaver af Windows. På grund af dette kan du prøve at installere driveren i kompatibilitetstilstand til en ældre version af Windows, og det vil sandsynligvis løse dit problem.

  1. Find opsætningsfil til driveren i mappen Downloads eller download den fra producentens websted (de har alle drivere til rådighed), så du bliver nødt til at Google. I stedet for at dobbeltklikke på det, som du ville, hvis du vil gennemgå en regelmæssig installation, Højreklik det, og vælg Ejendomme fra bunden af ​​rullemenuen
  2. Klik på Kompatibilitet fanen, og kontroller Kør dette program i kompatibilitetstilstand til. Fra rullemenuen vælg en ældre version af Windows (7 eller 8 anbefales). Klik på Okay for at lukke dialogboksen.
  3. Fortsæt med at installere driveren senest dobbeltklik på opsætningen og følge guiden. Når det er gjort, genstart dit system for at anvende ændringerne. Dette skal løse dit problem, og du får din lyd til at fungere igen. Hvis ikke, skal du fortsætte til den næste metode.

Metode 2: Brug den alternative driver (High Definition Audio Device)

Hvis den tidligere metode ikke fungerede, skal du bruge en alternativ driver. Heldigvis er der en i Windows, og alt hvad du skal gøre er at installere det.

  1. Åben Enhedshåndtering ved at trykke på Windows tast på tastaturet og skrive Enhedshåndtering, derefter åbne resultatet.
  2. Udvide Styring af lyd, video og spil og vælg IDT High Definition Audio CODEC. Fra Handling fanen skal du vælge Opdater driversoftware ... .
  3. Klik på Gennemse min computer for driversoftware, efterfulgt af Lad mig vælge fra en liste over enhedsdrivere på min computer.
  4. Vælg listen på listen High Definition-lydenhed driver og klik Næste. Hvis der vises en advarselsmeddelelse, skal du klikke på Ja. Vent på, at guiden er færdig og genstarter din enhed.

Når du er færdig med alt, vil din lyd være tilbage. At have ingen lyd er noget, ingen bør opleve, og selvom Windows 10 gjorde dette for et antal brugere, hvis du er berørt, skal du blot følge ovennævnte metoder, og du kan ikke se dette problem igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found