Sådan gør du: Torrent på Chromebook

"Men kan jeg downloade torrents?" er en af ​​de største bekymringer for folk, der overvejer skiftet fra traditionelle operativsystemer til Chrome OS. For mange mennesker er torrenting en daglig aktivitet, hvad enten det er den nyeste episode af dit yndlings-tv-show eller en film, der lige er udgivet. Da de mest populære torrentklienter som Utorrent er applikationer, der kan downloades (og Chrome OS understøtter ikke noget, der ikke findes i Chrome Webshop), bliver tilgængeligheden af ​​torrentklienter på Chrome OS et stort problem. Men som børnene i smartphone-æraen siger: "Der er en app til det." Der er faktisk en app på Chrome Webshop, der fungerer som en fuldgyldig torrentklient.

JSTorrent er en javascriptbaseret torrentklient i Chrome Webshop. Det er en betalt applikation og koster $ 2,99 for en simpel download. Udvikleren af ​​applikationen har gjort appen tilgængelig gratis via Github, og vi viser dig, hvordan du får denne app gratis ved at lave en smule finjustering. Hvis du vil have en nem download med et enkelt klik, skal du dog overveje at betale for appen. Det er alligevel ikke en dårlig ting at støtte en hårdtarbejdende udvikler.

Sådan får du den betalte version

Trin 1 - Klik på dette link for at lande på JSTorrent-download-siden.

Trin 2 - Klik på "Køb for $ 2,99", og afslut betalingsprocessen. Applikationen downloades derefter automatisk på din Chromebook, og du kan få adgang til den via appskuffen.

Hvis du har installeret JSTorrent med succes, skal du rulle ned til den sidste del af artiklen for at få nogle tip til, hvordan du bruger JSTorrent.

Sådan får du den gratis version

Ah, så du besluttede at være en ægte pirat og få softwaren til at downloade gratis indhold gratis. Nå, det kommer ikke let, men det er heller ikke så hårdt.

Trin 1: Gå til Github-linket, og klik på den grønne 'Klon eller download'-knap øverst til højre på hjemmesiden.

Trin 2: Klik på 'Download ZIP'. ZIP-filen til JSTorrent skal begynde at downloade.

Trin 3 - Download ZIP til webserver Chrome fra Github på samme måde.

Trin 4 - Uddrag ZIP-filerne

Da du ikke kan udpakke ZIP-filer direkte på Chrome OS, skal du dobbeltklikke på zip-filen, så den åbnes som et monteret drev. Du vil bemærke zip-filen monteret på venstre sidepanel i Files-appen. Klik på den, og du vil se en mappe kaldet 'jstorrent-fresh'. Kopier og indsæt den i din downloads-mappe. (Klik her for en mere detaljeret guide til udpakning)

Gentag den samme proces for web-server-chrome-master.zip. Kopier og indsæt filen med navnet 'web-server-chrome-master' i din Downloads-mappe.

Trin 5 - Nu har du begge mapper 'jstorrent-fresh' og 'webserver-chrome-master' i dine downloads. Omdøb mappen 'webserver-chrome-master' til 'webserver-chrome', og kopier den.

Trin 6 - Åbn mappen 'jstorrent-fresh'. Inde i den finder du en undermappe 'js'. Indsæt 'webserver-krom' i mappen 'js'.

Trin 7 - Gå til chrome: // udvidelser ved hjælp af din Google Chrome adresselinje. I øverste højre hjørne af webstedet skal du markere 'Udviklertilstand'.

Trin 8 - Klik på 'Indlæs udpakket udvidelse', som vil være lige under overskriften 'Udvidelser'. Det vil bede dig om at 'vælge en mappe, der skal åbnes'.

Trin 9 - Vælg mappen 'jstorrent-fresh', og åbn den. Det er det. Du skal nu se JSTorrent opført under dine udvidelser.

Når du er installeret, skal du ikke slette de krævede mapper fra mappen Downloads. Hvis du gør det, fjernes din installation af JSTorrent.

Sådan downloades ved hjælp af JSTorrent

Layoutet på JSTorrent svarer meget til de klassiske torrentklienter, så du vil være ret fortrolig med grænsefladen. Der er dog et par ting at huske på på Chromebooks.

Den første ting, du bliver nødt til at gøre efter åbning af JSTorrent, er at indstille en downloadplacering, hvor alt dit downloadede indhold gemmes. Appen giver et gennemgang af, hvordan du indstiller downloadplaceringen, hvilket er ret nemt at følge. Den anden ting er, at når du klikker på et torrent-link i Chrome OS, starter torrentklienten ikke automatisk for at begynde at downloade. Du bliver nødt til at kopiere linkadressen til torrentfilen og indsætte den i linjen 'Tilføj Torrent URL' inde i JSTorrent. Når du har klikket på 'Tilføj', downloades torrenten.

Hvis du finder det ubelejligt og hellere vil starte JSTorrent fra torrentlinket, skal du installere JSTorrent Helper Extension fra Chrome Webshop. Denne udvidelse tilføjer en kontekstmenupunkt 'Føj til JSTorrent', når du højreklikker på et torrentlink.

Dette skulle gøre dit piratliv meget lettere på Chrome OS. Med JSTorrent bliver Chrome OS 'torrentfunktioner på niveau med andre traditionelle operativsystemer. Det er en forhindring, som Chrome OS formåede at krydse. Besøg vores side om Chrome OS for at få flere tip til at få mest muligt ud af din Chromebook.