Fix: Windows kan ikke indlæse enhedsdriveren til denne hardware, fordi en tidligere forekomst af enhedsdriveren stadig er i hukommelsen (kode 38)

Denne fejl er generelt forbundet med en ekstern enhed, du har installeret for nylig, og fejlmeddelelsen ledsages af ydeevneproblemer vedrørende enheden. Selve fejlen kan findes i Enhedshåndtering, når egenskaberne til den problematiske enhed åbnes.

Normalt er de problematiske enheder blevet tilsluttet via USB, og problemet kan løses ved at styre disse porte. Vi har udarbejdet flere nyttige metoder, som har fungeret for andre brugere, og vi håber, at det vil gøre det muligt for dig at løse problemet!

Hvad forårsager 'Windows kan ikke indlæse enhedsdriveren til denne hardware, fordi en tidligere instans af enhedsdriveren stadig er i hukommelsen (kode 38)' Fejl?

Listen over mulige årsager er ikke særlig lang, men det udleder stort set, hvilken løsning du skal bruge for at løse problemet. Lad os kigge på det!

 • USB-controllerdrivere kan være installeret forkert, og du bør overveje at geninstallere dem.
 • Harddisk slukker når din computer er inaktiv, har det angiveligt forårsaget dette problem for mange mennesker.
 • Problemet skyldtes ofte installeret tredjepartsprogrammer og tjenester, der har forstyrret enhedsdrivere. En ren boot kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilket program der forårsager problemer.

Løsning 1: Hold Shift nede, mens du lukker ned

Denne utroligt enkle metode fortjener bestemt sin plads øverst på vores liste på grund af sin enkle enkelhed og på grund af det faktum, at det lykkedes at hjælpe utallige brugere, der kæmpede med “Windows kan ikke indlæse enhedsdriveren til denne hardware, fordi en tidligere forekomst af enhedsdriveren er stadig i hukommelsen (kode 38) ”fejl.

Denne metode er den mest nyttige til bærbare computere. Du skal blot holde Flytte knappen, mens du klikker på Sluk i Start-menuen eller den fysiske knap. Dette slukker din bærbare computer fuldstændigt og dræner den for alt, hvilket gør den næste strøm til en slags ny begyndelse. Kontroller, om dette løser dit problem!

Løsning 2: Geninstaller USB-enheder i Enhedshåndtering

Denne løsning er generelt let, selvom det kan tage et par minutter mere end andre løsninger, afhængigt af hvor mange USB-enheder der er under Enhedshåndtering. Denne metode har langtfra hjulpet de fleste brugere, og vi anbefaler stærkt, at du prøver denne metode inden resten!

 1. Først og fremmest skal du afinstallere den driver, du aktuelt har installeret på din maskine.
 2. Skriv “Enhedshåndtering”I søgefeltet ved siden af ​​startmenuknappen for at åbne vinduet Enhedshåndtering. Du kan også bruge Windows-nøgle + R tastekombination for at åbne dialogboksen Kør. Type devmgmt.msc i feltet og klik på OK eller Enter-tasten.
 1. Udvid “Universal Serial Bus-controllere”Sektion. Dette viser alle installerede USB-enheder, din maskine har i øjeblikket.
 2. Højreklik på hver post på listen, og vælg Afinstaller enhed indstilling fra genvejsmenuen. Sørg for at gentage den samme proces for alle poster på listen.
 1. Bekræft eventuelle dialogbeder, luk Enhedshåndtering og genstart computeren. Windows geninstallerer automatisk de enheder, du lige har afinstalleret, og fejlen skulle være væk nu!

Løsning 3: Sørg for, at harddisken aldrig er slukket

Dette er endnu en fantastisk løsning, som let kan udføres, og som har hjulpet mange mennesker, der har kæmpet med det samme problem. Denne metode vil sikre, at din harddisk aldrig slukkes, når din computer er inaktiv. Dette kan virke som en drastisk ændring, men det er mindre sammenlignet med det faktum, at din enhed endelig begynder at fungere ordentligt!

 1. Højreklik på batteriikonet i proceslinjen, og klik på Strømstyring. Hvis du ikke bruger Windows 10, skal du klikke på Start-menuen og søge efter Kontrolpanel. Skift Vis af mulighed for at Store ikoner og klik på Strømstyring
 1. Vælg den strømplan, du bruger i øjeblikket (normalt Balanceret eller Strømbesparende), og klik på Skift planindstillinger Klik på i det nye vindue, der åbnes Skift avancerede strømindstillinger.
 2. I dette vindue skal du klikke på den lille plusknap ved siden af Harddisk post på listen for at udvide den. Gør det samme for Sluk for harddisken efter Skift indstillingsindstillingen til Aldrig ved at klikke på den.
 1. Gør det samme for alle aktive batteriplaner, da din computer undertiden automatisk skifter mellem dem. Kontroller, om den kode 38 vises stadig på din computer.

Løsning 4: Kør fejlfindingsværktøjet til hardware og enheder

Denne fejlfinding er standarddelen af ​​Windows fejlfindingspakke inde i kontrolpanelet. Da Enhedshåndtering ikke tilbyder fejlfinding inden for enhedens egenskaber, er denne sandsynligvis den mest nyttige, du kan prøve for at få arbejdet gjort. Dette har hjulpet mange mennesker, og vi håber, det også hjælper dig.

 1. Start op Kontrolpanel ved at søge efter hjælpeprogrammet i Start-knappen eller ved at klikke på knappen Søg (Cortana) i venstre del af proceslinjen (nederste venstre del af skærmen.
 2. Du kan også bruge Windows-nøgle + R nøglekombination, hvor du skal skrive “control.exe”Og klik på Kør, som også åbner Kontrolpanel direkte.
 1. Når kontrolpanelet åbnes, skal du ændre visningen til Kategori og klikke på Se enheder og printere under Hardware og lyd for at åbne dette afsnit.
 2. Find den problematiske enhed under det centrale afsnit, venstreklik på den en gang og klik på Fejlfinding knappen i topmenuen. Hvis du ikke finder din problematiske enhed, skal du klikke på computerens ikon.
 1. Vent til fejlfinderen er færdig med at prøve at opdage og løse problemet, og følg instruktionerne på skærmen for at give det mulighed for at løse problemet. Kontroller, om “Windows kan ikke indlæse enhedsdriveren til denne hardware, fordi en tidligere forekomst af enhedsdriveren stadig er i hukommelsen (kode 38) ” fejl vises stadig.

Løsning 5: Rengør boot

Ren opstart for at kunne opdage en tjeneste eller en proces, der starter op med din computer, er bestemt den førende løsning. Nogle andre tjenester eller programmer er simpelthen problematiske, og dette kan hjælpe dig med at finde ud af dem.

 1. Brug Windows + R tastekombination på dit tastatur. Skriv 'i dialogboksen' Kør 'msconfig ' og klik på 'OK'.
 1. Under fanen Generelt i det samme vindue skal du klikke for at vælge Selektiv opstart , og klik derefter på for at rydde Indlæs startgenstande afkrydsningsfelt for at sikre, at det ikke er markeret.
 2. Klik på fanen Tjenester for at vælge Skjul alle Microsoft-tjenester afkrydsningsfelt, og klik derefter på ‘Slå alt fra’.
 1. På fanen Startup skal du klikke på ‘Åbn Jobliste '. I Task Manager-vinduet under fanen Start skal du højreklikke på hvert startelement, der er aktiveret, og vælge 'Deaktiver '.
 2. Herefter skal du aktivere Start-elementerne en efter en og genstarte din computer. Derefter skal du kontrollere, om fejlen vises igen.
 3. Når du har fundet den problematiske opstartsart eller tjeneste, kan du foretage dig noget for at løse problemet. Hvis det er et program, kan du geninstaller det eller reparation Hvis det er en tjeneste, kan du deaktiver det osv.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found