Sådan løses Bishock2-nedbrud og stoppede arbejdsfejl

BioShock 2 er et af de mest populære skydespil fra første person gennem tidene, og spillene kan altid prale af deres superuriske grafik, historie og kræfter, du kan bruge i hele spillet. Imidlertid set fra et teknisk aspekt er spillene langt fra perfekte, da der er brugere, der simpelthen ikke er i stand til at spille dem ordentligt på grund af konstante nedbrud.

I denne artikel vil vi fokusere på de succesrige metoder, der har fungeret for spillere, der har kæmpet med det samme problem. Vi håber, at du i slutningen af ​​artiklen kan fortsætte med at spille spillet normalt.

Hvad får BioShock 2 til at gå ned og stoppe med at arbejde?

Der er mange årsager til dette problem, og de ligner ofte ikke engang hinanden. Spilnedbrud er et bredt emne, og et spil kan gå ned på grund af en række forskellige årsager, men her er nogle af de mest almindelige årsager:

 • Brug af DirectX10 kan få spillet til at gå ned på forskellige pc'er, som ikke fuldt ud understøtter denne teknologi.
 • En korrupt gem kan forhindre spillet i at starte fuldstændigt, og det er den eneste måde at løse problemet på at slette det fra din computer.
 • Manglende eller korrupte spilfiler, hvor nogle af dem skal slettes eller downloades igen.
 • En problematisk Windows 7-opdatering, der beskæftiger sig med DirectX-problemer.

Deaktiver DirectX10 (Force DirectX9)

Dette er bestemt en af ​​de mest populære metoder blandt dem alle tilgængelige online, da det ser ud til, at spillet simpelthen ikke var lavet til at være fuldt kompatibel med DX10. Dette er en skam, men du kan nemt gendanne disse ændringer, hvis du har downloadet spillet via Steam. Følg nedenstående trin for at tvinge spillet til at bruge DirectX9 i stedet for 10!

 1. Åbn Steam på din computer ved at dobbeltklikke på posten på skrivebordet eller ved at søge efter den i Start-menuen. Windows 10-brugere kan også søge efter det ved hjælp af Cortana eller søgefeltet, begge ved siden af ​​Start-menuen.

 1. Naviger til fanen Bibliotek i Steam-vinduet ved at finde fanen Bibliotek øverst i vinduet, og find BioShock 2 på listen over spil, du har i dit respektive bibliotek.
 2. Højreklik på spillets ikon på listen, og vælg indstillingen Egenskaber i den genvejsmenu, der vises. Bliv på fanen Generelt i vinduet Egenskaber, og klik på knappen Indstil startindstillinger.

 1. Skriv “-dx9” i bjælken. Hvis der var nogle andre muligheder der, du muligvis bruger, skal du sørge for at adskille denne med koma. Klik på knappen OK for at bekræfte ændringerne.
 2. Prøv at starte BioShock 2 fra fanen Bibliotek, og kontroller, om spillet går ned så ofte som før.

Find en fejlbehæftet fil

Nogle gange kan nedbrudene beskyldes for en enkelt gem-fil, som ikke kan åbnes korrekt af spillet. Filen kan let findes på din computer, og du kan slette den, da den ikke burde være bundet til nogen af ​​dine gemte spil. Du kan genkende denne fil, da dens størrelse skal læses 0KB.

 1. Naviger til standard gemt filplacering i File Explorer ved blot at åbne en mappe og klikke på Denne pc eller Denne computer fra venstre navigationsrude eller ved at søge efter denne post i Start-menuen.

 1. Under alle omstændigheder skal du dobbeltklikke på denne pc eller denne computer for at åbne din lokale disk fra bunden og navigere til brugere >> din kontos navn >> dokumenter >> BioShock 2 >> gemte spil.
 2. Gå ind i mappen Gemte spil, og se efter en gemt fil, hvis størrelse lyder 0 KB. Du kan kontrollere størrelsen ved at højreklikke og vælge Egenskaber i genvejsmenuen og kontrollere under størrelse, eller du kan ændre visningen til Detaljer for at se størrelsen på hver fil i mappen.

 1. Genstart spillet bagefter ved at genstarte Steam og dobbeltklikke på spillet fra fanen Steam-bibliotek for at se, om BioShock 2 fortsætter med at gå ned.

Hold DirectX tændt og øg tilgængelig VRAM til teksturer

Denne metode er en slags modstand mod løsning 1, fordi vi nu skifter tilbage til DirectX. Årsagen til dette er temmelig uklar, men vi bliver nødt til at gøre det for at tilpasse spillets konfigurationsfiler korrekt for at øge hukommelsesgrænsen, spillet er tilladt at erhverve, når det kommer til VRAM.

Først og fremmest skal du fortryde de ændringer, du har foretaget i løsning 1, simpelthen ved at åbne BioShock 2-egenskaberne og slette "-dx9" -posten fra startindstillingerne.

 1. Tryk på Windows Logo Key + R-kombinationen for at åbne dialogboksen Kør. Sørg for at skrive "% appdata" i dialogboksen, og klik på OK for at åbne denne placering i File Explorer.

 1. I stedet for det kan du også åbne File Explorer på din computer (åbne en mappe) og navigere til mappen manuelt. Find først denne computer eller denne pc i højre navigationsskærm efter åbning af File Explorer, og klik på din lokale disk.
 2. Naviger til Brugere >> AppData. Hvis du ikke kan se mappen AppData, er årsagen, at mappen som standard er skjult, og at du ikke kan se den uden at ændre en bestemt indstilling i File Explorer.
 3. Klik på fanen "Vis" i File Explorer's menu, og klik på afkrydsningsfeltet "Skjulte emner" i sektionen Vis / skjul. File Explorer vil nu være i stand til at vise AppData-mappen, så dobbeltklik for at åbne den.

 1. Find en mappe med navnet Bioshock 2 eller Bioshock2Steam. Det kan også være i undermappen Roaming. Åbn den ved at dobbeltklikke, og prøv at finde en fil, der hedder “Bioshock2SP.ini”. Dobbeltklik for at åbne filen, og vælg at åbne den med Notepad, hvis Notepad ikke startes automatisk.
 2. Brug Ctrl + F-tastekombinationen, eller klik på Rediger i topmenuen, og vælg Find i rullemenuen for at åbne søgefeltet.
 3. Skriv "TextureStreamingMemoryLimit" i feltet, og skift værdien ved siden af ​​den fra 256 til 2048. Brug tastekombinationen Ctrl + S for at gemme ændringerne eller klik på Filer >> Gem og afslut Notesblok.

 1. Prøv at køre spillet igen for at kontrollere, om BioShock 2 fortsætter med at gå ned ved opstart efter at have udført disse trin.

Bemærk: Andre mennesker hævder, at simpelthen sletning af BioShock 2-mappen i AppData-mappen har hjulpet med at løse problemet, så du bør helt sikkert overveje at prøve det. Husk at tage backup af de gemte filer, der kan være placeret i den mappe!

Bekræft integriteten af ​​spilfiler

Flere brugere skrev om denne metode, da det har hjulpet dem med at løse deres problem. Værktøjet, der formåede at arkivere en fil eller to, manglede simpelthen og redownloading af dem ser ud til at have løst problemet, og de stoppede oplevede nedbrud i hele spillet. Denne metode er let at udføre, så sørg for at prøve den.

 1. Åbn Steam på din computer ved at dobbeltklikke på posten på skrivebordet eller ved at søge efter den i menuen Start. Windows 10-brugere kan også søge efter det ved hjælp af Cortana eller søgefeltet, begge ved siden af ​​Start-menuen.

 1. Naviger til fanen Bibliotek i Steam-vinduet ved at finde fanen Bibliotek øverst i vinduet, og find BioShock 2 på listen over spil, du har i dit respektive bibliotek.
 2. Højreklik på ikonet for spillet på listen, og vælg indstillingen Egenskaber i kontekstmenuen, der vises. Sørg for at navigere til fanen Lokale filer fra den øverste navigationsmenu.

 1. Klik på knappen Bekræft integritet af spilfiler nederst i vinduet, og vent på, at processen er færdig med at kontrollere dine spilfiler. Værktøjet skal downloade eventuelle manglende eller korrupte filer, og du skal starte BioShock 2 bagefter for at se, om BioShock 2 fortsætter med at gå ned!

Deaktiver detaljerede overflader fra indstillinger i spillet

Deaktivering af denne mulighed fra indstillinger i spillet har en positiv indflydelse på spillets samlede ydeevne, og mange brugere hævder, at spillet har grebet at gå ned, efter at de har deaktiveret denne mulighed fra indstillinger i spillet.

 1. Åbn Steam på din computer ved at dobbeltklikke på posten på skrivebordet eller ved at søge efter den i Start-menuen. Windows 10-brugere kan også søge efter det ved hjælp af Cortana eller søgefeltet, begge ved siden af ​​Start-menuen.
 2. Naviger til fanen Bibliotek i Steam-vinduet ved at finde fanen Bibliotek øverst i vinduet, og dobbeltklik på BioShock 2 på listen over spil, du har i dit respektive bibliotek for at starte det.
 3. Fra den første skærm, der vises (Hovedmenu), skal du vælge Valg og klikke på Grafikindstillinger. Rul ned, indtil du ser posten "DirectX 10 Detail Surfaces" på listen. Klik på knappen Fra ved siden af ​​den, og klik på knappen Anvend nedenfor, før du kontrollerer, om spillet stadig går ned.

Manipulering med spilets mapper

Der er også en BioShock 2-mappe i Mine dokumenter, som indeholder nogle præferencefiler sammen med dine gemte filer. Brugere har rapporteret, at du kan løse problemet ved hjælp af følgende sæt trin, der inkluderer sletning af nogle ting samt deaktivering af "skrivebeskyttede" egenskaber for forskellige filer og mapper.

 1. Naviger til den rette placering i File Explorer ved blot at åbne en mappe og klikke på Denne pc eller Denne computer fra venstre navigationsrude eller ved at søge efter denne post i Start-menuen.

 1. Under alle omstændigheder skal du dobbeltklikke på denne pc eller denne computer for at åbne din lokale disk og navigere til brugere >> Din kontos navn >> Dokumenter >> BioShock 2.
 2. Højreklik på mappen BioShock 2, og vælg Kopi i genvejsmenuen, og sørg for at indsætte den et andet sted til sikkerhedskopiering (Desktop helst). Vælg den samme mappe, højreklik, og vælg Slet-indstillingen i genvejsmenuen.
 3. Åbn spillet bagefter ved at åbne Steam og dobbeltklikke på spillet fra Steam Library-fanen, og sørg for at starte et nyt spil i BioShock 2. Gem spillet og afslut. I mappen Dokumenter skal du se en ny BioShock 2-mappe.
 4. Højreklik på denne mappe, og vælg Egenskaber i genvejsmenuen. Under afsnittet Attributter skal du fjerne markeringen i feltet ved siden af ​​skrivebeskyttet post og anvende ændringerne.

 1. Find den sikkerhedskopierede BioShock 2-mappe, åbn den og åbn mappen SaveGames inde. Flyt alle filer, du finder der, til den oprindelige placering på Dokumenter >> BioShock 2 >> SaveGames, og åbn spillet igen for at se, om det stadig går ned. Gentag fjernelsesprocessen "Read-only".

Afinstaller en Windows Update (kun Windows 7-brugere)

Der er en bestemt Windows Update, der har foretaget ændringer i DirectX-filer og ændrer visse indstillinger, som spillet ikke har planlagt. Denne opdatering forårsagede også andre spilproblemer, så det er bedst, hvis du blot afinstallerer den. Denne opdatering kom kun til Windows 7, så denne metode er kun nyttig for folk, der bruger Windows 7.

 1. Klik på startmenuknappen, og åbn Kontrolpanel ved at skrive dets navn og klikke på den første mulighed øverst eller ved at placere dens indgang i startmenuen Start-menu.
 2. Skift til Vis som: Kategori øverst til højre, og klik på Afinstaller et program i området Programmer. På højre side af skærmen skal du se knappen Vis installerede opdateringer i blåt, så klik på det.

 1. Du skal nu kunne se listen over alle installerede Windows-opdateringer til din computer. Tjek Microsoft Windows-sektionen nederst for de relevante opdateringer, der kan have påvirket BioShock 2 og forårsaget konstante nedbrud.
 2. Rul til venstre for at kontrollere kolonnen Installeret på, der skal vise datoen for opdateringens installation, så sørg for at finde den opdatering, hvis KB-nummer er KB2670838.

 1. Klik på opdateringen en gang, og vælg Afinstaller øverst og følg instruktionerne, der vises på skærmen for at slippe af med opdateringen.
 2. Vent til Microsoft frigiver en ny opdatering, der skal installeres automatisk, hvis du har konfigureret automatiske Windows-opdateringer.

Kør spillet i kompatibilitetstilstand og som administrator

Da spillet er noget ældre, var det ikke planlagt at køre det på operativsystemer, der var ældre end Windows Vista Service Pack 2, af udviklerne, hvilket betyder, at du muligvis skal køre spillets eksekverbare i kompatibilitetstilstand for dette operativsystem. Også at køre spillet som administrator giver det mere adgang, og disse to kombinerede skulle stoppe de nedbrudte problemer.

 1. Åbn Steam på din computer, og naviger til fanen Bibliotek i Steam-vinduet ved at finde fanen Bibliotek øverst i vinduet, og find BioShock 2 på listen over spil, du har i dit respektive bibliotek.
 2. Højreklik på posten, og vælg Egenskaber. Naviger til fanen Lokale filer, og vælg Gennemse lokale filer.

 1. Hvis du ikke har installeret spillet via Steam, kan du stadig finde spillets installationsmappe manuelt. Den nemmeste måde ville være at højreklikke på spillets genvej på Desktop eller andre steder og vælge Åbn filplacering i genvejsmenuen.
 2. Alligevel en gang inde i mappen. Højreklik på den primære eksekverbare BioShock 2, og vælg Egenskaber. Naviger til fanen Kompatibilitet, og marker afkrydsningsfeltet ud for "Kør dette program i kompatibilitetstilstand for". Vælg Windows Vista Service Pack 2-post fra rullelisten.

 1. Under sektionen Indstillinger i det samme egenskabsvindue skal du markere afkrydsningsfeltet ud for posten "Kør dette program som administrator".
 2. Anvend ændringerne, og prøv at genstarte spillet for at se, om nedbruddet er stoppet.

Deaktiver SLI (for NVIDIA-brugere)

Scalable Link Interface (SLI) er en grafikkortteknologi fremstillet af NVIDIA til at kombinere to eller flere grafikkort for at producere et enkelt output i høj kvalitet. SLI er en parallel behandlingsalgoritme til video, der skal øge den tilgængelige processorkraft.

BioShock 2 ser dog ikke ud til at understøtte denne teknologi, og du bør slå den fra, mens du spiller spillet. De fleste brugere har sagt, at deaktivering af denne mulighed for spillet har forhindret crash i at opstå bagefter.

 1. Højreklik på din skrivebordsskærm, og vælg indgangen til NVIDIA-kontrolpanel i genvejsmenuen, eller dobbeltklik på NVIDIA-ikonet i systembakken, hvis du ser det. NVIDIA Kontrolpanel kan også findes i det almindelige Kontrolpanel ved at skifte til visningen Store ikoner og finde det.
 2. Når du har åbnet NVIDIA-kontrolpanelet, skal du navigere til 3D-indstillingsmenuen i navigationsruden til venstre og klikke på indstillingen SLI-konfiguration.

 1. I slutningen skal du vælge indstillingen Brug ikke SLI-teknologi og klikke på Anvend for at bekræfte ændringerne. Start BioShock 2 igen og kontroller, om den samme fejl stadig vises.