Fix: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (igdkmd64.sys)

igdkmd64.sys er en Windows-driver, og den er kendt som Intel Graphics Kernel Mode Driver, eller igfx. Det hører til Intel Graphics Accelerator Drivers-softwaren til Windows, lavet af Intel og brugt og nødvendigt af alle med en Intel-processor i deres system.

Den åbenlyse konklusion er, at hvis du står over for denne fejl sammen med en Blue Screen of Death, er der noget galt med det integrerede grafikkort eller dets drivere. Mens drivere vides at forårsage denne slags problemer oftere end de burde, er det også rigtigt, at du måske står over for dette problem på grund af problemer med specifik software på dit system.

Heldigvis er det et softwareproblem eller problemer med driverne eller operativsystemet, der er en nem metode til at løse dette problem. Der er et par ting, du kan prøve, hvoraf den ene er baseret på at afinstallere bestemte softwarestykker, der vides at forårsage dette problem, og de andre vil give dig forskellige løsninger på, hvordan du håndterer drivere og grafikkort.

Metode 1: Kontroller, om du har ZoneAlarm eller Lucidlogix Virtu MVP GPU, og afinstaller dem

Fra alle de mulige stykker software, du muligvis har installeret på din maskine, har disse to været kendt for at forårsage en BSOD med en fejlmeddelelse, der beskyldte Intels drivere for nedbruddet. For dem er heldigvis løsningen ret let, da alt hvad du skal gøre er at afinstallere dem. For ZoneAlarm er det dog ikke tilrådeligt at lade dit system være uden beskyttelse, da det er et antivirusprogram, så vi beskriver også, hvordan du installerer Windows Security Essentials eller aktiverer Windows Defender (afhængigt af versionen af ​​dit operativsystem).

Trin 1: Afinstaller softwaren

Uanset hvad du har fra den førnævnte software, er det første skridt at afinstallere det. Dette kan let gøres fra Kontrolpanel. Åbn den ved at trykke på Windows tast på tastaturet og skrive Kontrolpanel, derefter åbne resultatet.

Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, leder du efter en af ​​dem Tilføj eller fjern programmer (Windows 7), eller Programmer og funktioner. Uanset hvad det er, skal du åbne det, så får du en liste over software, der aktuelt er installeret på dit system.

Find den pågældende (ZoneAlarm eller Lucidlogix Virtu MVP GPU), Klik på den og klik på Afinstaller knap.

Følg afinstallationsguiden, indtil du har fjernet softwaren, og genstart dit system til sidst.

Trin 2: (Kun for ZoneAlarm): Installer virusbeskyttelsessoftware

For brugere af Windows 7 kan du gå til Microsofts websted og downloade Microsoft Security Essentials, som beskytter dit system. Hvis du har Windows 8 og nyere, følger det med Windows Defender, som du simpelthen skal tænde, da den slukker, når der installeres en anden antivirussoftware. Du kan gøre dette ved at trykke på Windows tast på tastaturet, ved at skrive Windows Defender og åbner resultatet.

Når Windows Defender-vinduet åbnes, skal du klikke på Tænde for for at aktivere det. Luk vinduet, og genstart dit system.

Metode 2: Brug et systemgendannelsespunkt til at rulle dit system tilbage

BEMÆRK: Jeg har ikke skærmbilleder, da jeg ikke bruger systemgendannelse, og jeg har ingen punkter, jeg kan bruge til at oprette et skærmbillede

Hvis du bruger Systemgendannelse, og du ved, at der er en dato, hvor disse fejl begyndte at vises på dit system, kan du altid bruge den til at gå tilbage til det punkt. For at gøre dette skal du åbne Start menu ved at trykke på Windows tast på tastaturet, og skriv Gendan i dialogboksen, og åbn derefter Systemgendannelseresultat. Klik på Næste, og du får en liste over gendannelsespunkter. Vælg datoen og klokkeslættet, hvor du ved, at dit system fungerede fuldt ud, og klik Næste, derefter Afslut.

Metode 3: Hvis du har en diskret GPU, skal du deaktivere Intels integrerede

Hvis du har en diskret GPU i dit system fra lignende AMD eller Nvidia, kan du prøve at deaktivere Intels integrerede for at forhindre de problemer, det forårsager. Den første ting at gøre er at lukke ned din computer og træk stikket ud grafikkortet. Tænde for din computer, og derefter skal du åbne Enhedshåndtering. Gør dette ved at trykke på Windows-nøglepå dit tastatur, ved at skrive Enhedshåndtering og åbner resultatet.

Når du er inde, skal du udvide det Displayadaptere, og find Intels integrerede GPU. Højreklik det, og vælg Deaktiver fra rullemenuen.

Når dette er gjort, sluk din computer og sæt stikket i dit grafikkort igen. Tænd computeren igen, og alt skal fungere.

Metode 4: Brug Windows 'Force Update til at opdatere driverne til Windows 10

Hvis Windows Update ikke løser problemet, kan du bruge Force Update til at prøve at få nyere drivere. Du skal først downloade alt, hvad Windows Update har at tilbyde. For at gøre dette skal du trykke på Windows tast på tastaturet og skriv Søg efter opdateringer. Åbn resultatet, og tryk på Søg efter opdateringer.  

Gør dette gentagne gange, indtil der ikke er nogen opdateringer tilgængelige, og der står Din enhed er opdateret. Når du har gjort dette, skal du åbne Denne pc og naviger til C: \ Windows \ SoftwareDistribution \ Download og slet alt indeni.

Når du har gjort dette, skal du åbne en Forhøjet kommandoprompt, ved at trykke på Windows og x samtidigt på dit tastatur og vælge Kommandoprompt (administrator) fra menuen.

Når du er inde, skriv wuauclt.exe / updatenow og tryk på Gå ind på dit tastatur. Når det er gjort, skal du lukke kommandoprompten og genstarte dit system.

Lige siden denne fejl begyndte at vises, har der været et par opdateringer til både Intels drivere og Windows selv. Men hvis du stadig står over for det, kan du prøve en af ​​de ovennævnte metoder til at løse det.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found