Fix: Surface Pro 3 fast på overfladeskærmen

Surface Pro er en af ​​de mest populære Tabletserier fra Microsoft. Selvom Microsoft ikke producerer bærbare computere og tablets, men denne serie har gjort et godt stykke arbejde, når det kommer til antallet af solgte enheder. Designet, specifikationerne og alt relateret er fantastisk, og folk elsker det.

På trods af dets enorme design og ydeevne er der nogle fejl rapporteret af brugerne. Et af de mest berygtede problemer med overflade pro 3 er Frossen skærm.

Dette er ret irriterende, og mange brugere har mistet deres data, mens de arbejder på deres Surface Pro 3.

Årsager til Surface Pro 3 Frozen Display:

I øjeblikket er der ingen specifikke grunde, der forårsager dette problem. Ifølge et flertal af brugernes anmeldelser, visning af Surface Pro 3 fryser tilfældigt. Nogle gange sker det, mens du skifter mellem apps, mens det på den anden side også rapporteres, at displayet fryser, når deres Surface pro 3 er i ro. Så for at kende årsagen til, at displayet fryser, skal du prøve at vide, hvad du lavede, da det frøs.

Løsning til løsning af dette problem:

Der er ingen specifik løsning til at løse dette indefrysningsproblem med Surface Pro 3. Du kan prøve følgende metoder nedenfor og kontrollere, om disse fungerer for dig.

Metode nr. 1: Brug af lydstyrketasten

Hvis skærmen fryser på et tidspunkt, skal du muligvis prøve kraft nedlukning. Følg nedenstående trin for at lukke det kraftigt ned.

1. Sluk din Surface Pro 3.

2. Nu skal du holde Lydstyrke op + strøm knapper i et tidsrum på 15 sekunder.

3. Når du har holdt knapperne nede i 15 sekunder, skal du slippe knapperne og vente i op til 10 sekunder.

4. Genstart Surface Pro 3 efter at have ventet i 10 sekunder, og forhåbentlig ville det være et lykkeligt øjeblik for dig.

 

Metode nr. 2: Generel løsning

Hvis ovenstående metode ikke løser dit problem, kan du bruge denne metode til at finde en måde at løse det på.

1. Sørg for, at firmware på din Surface Pro 3 er opdateret. Du kan kontrollere det indeni Indstillinger> Opdatering og sikkerhed.

2. Opdater også dine drivere til de nyeste og sørg for, at de ikke er beskadigede enheder, der er knyttet til overfladen.

3.Hvis noget ikke ser ud til at løse dette problem, kan du gendanne eller installere en ren kopi af Windows på din Surface Pro 3.